Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ozan takdir edersin ki o takımlar bizden çok farklı takımlar.

Mesela Galatasaray 2. 3. olduğunda kendini başarısız sayar. Bizim için iyidir 3.'lük.

Buna camia gücü diyebilirsin, kadro kalitesi diyebilrisin, lobi diyebilirsin, takım karakteri diyebilirsin.

Biz hocasız olamayız mesela şampiyon , sürekli hakem yardımı mı aldı diyosun hocası şampiyon olurken ?

Neyse maç özelinden çıkıyor konu gittikçe, uzatmak istemem.

Özetle şu hakem olayını rafa kaldırmanın vakti geldi diyorum ben.
    ben de "özetle" diyorum ki hakemler oyuna, sürece ve ligin gidişatına bu kadar etki ettikleri sürece bu mesele rafa kalkmaz-kalkamaz.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hakem olayını değil, bu hakemleri rafa kaldırmak lazım. Bu hakemlerin çoğu yozlaşmış. Maç sonucuna bilerek etki edip aynı şekilde devam ediyorlar. Yozlaşmış polise, memura ne yapılıyorsa hakemlere de aynısı yapılmalı. Caydırıcılık olmazsa bu düzen değişmez.

Yorum

• akşam hatay maçındaki izlediğim gs bize 3-4 atamaz beyler belki kazanabilirler ama bizim onları ezdiğimiz gibi bişey olmaz..

Yorum

• Maçtan ümidim olmadığı için kafam rahat izleyeceğim.

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            akşam hatay maçındaki izlediğim gs bize 3-4 atamaz beyler belki kazanabilirler ama bizim onları ezdiğimiz gibi bişey olmaz..
            12 Bin Taraftar vardi sanirim. 50 Bin kisi önünde cok farkli oynuyorlar.

Ünal Hoca'nin analizi cok önemli. TT Arena'dan puan alan takimlar ne yaptiysa aynisini uygulatmasi gerekiyor.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              akşam hatay maçındaki izlediğim gs bize 3-4 atamaz beyler belki kazanabilirler ama bizim onları ezdiğimiz gibi bişey olmaz..
              Biz Ümraniye maçındaki gibi oynamayacağız, onlar da Hatay maçındaki gibi oynamayacaklar. Bu bir gerçek.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Deplasman tribünü bilet satışları genel satış ile birlikte, 08.02.2019 tarihinde 11:00 tarihinde başlayacaktır.
                HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [FONT="] [/FONT]Deplasman tribünü bilet satışları genel satış ile birlikte, 08.02.2019 tarihinde 11:00 tarihinde başlayacaktır.
                  Ücret : 100 TL.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Dün kalecinin kafasında şişe patlattılar ama önemli değil tabi, devam.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ücret : 100 TL.
                      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Feghouli .bnesi tehlikeli..

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Feghouli .bnesi tehlikeli..
                          Sol bekte Ibanez oynarsa karşısında ben bile tehlikeli olurum ama Novak yetisirse Feghouliyi yer diye düşünüyorum
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak abdülkadir kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yani başakşehir'in yıllardır elinde tuttuğu oyuncuların, tam bir teknik direktör takımı olmasının, istikrarlarının, yaptıkları kritik transferlerin hiçbir önemi yok. öyle mi?
                            Yok.

Yorum

• Novak oynayacak sanki

Yorum

• Feghouli bal yapmayan arı, bol bol topla oynar o kadar. Onyekuru sıkıntı çıkarabilir. Kamil sakatlıklardan ötürü fizik olarak düşmüş durumda üstelik 6-7 maçtır ilk 11 çıkıyor. 90 dakikayı kaldıramıyor bu çok açık.

Bu maça özel 3'lü stoper çıkabiliriz. Hem kanatları etkili kullanırız hem de önde çok fazla koşan hücumcularımızı rahatlatıp daha efektif katkı alırız. Ayrıca Hüseyin ve Hosseini beklerin bölgesine angaje olabilecek hıza sahipler, onları da oyunun içine dahil etmiş oluruz.

Normalde GS bir şey oynamıyor ama deplasmanlara göre evinde daha iyiler. Üstelik ilk yarıdaki kötü skor da var, bize karşı daha istekli olacaklardır. Bu maça özel oyunun savunma yönüne daha fazla çalışmalıyız. 3'lü stoper olmasa bile kesinlikle 3'lü ortasaha oynamalıyız. Zaten neredeyse her maç 70 dakika hücumda sıfırız madem etkili savunma yapıp kontraya odaklanalım daha çok. Parmak'ı forvet arkası oynatırdım, Ekuban'ı sağ kanat. Rodallega bu maçta işe yarayabilir o da oynasın. Rakibin stoperleri hem sert hem de fizikli onlarla boğuşur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X