Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sosa da olmayacaksa

batuhan-parmak-yusuf orta sahası ile çıkalım. ben olsam hemen maaş mevzusunu halledip olcay'ı koyardım gerçi.

amiri olsun diyordum geçen hafta ama ümraniye maçında rezalet oynadı, batuhan bile daha iyiydi çıkana kadar.

sağ kalanlardan çıkacak en iyi 11 :

arda
    kamil-türkmen-macid-ibanez
    batuhan
    yusuf-parmak
    abdül----tony
    hugo

olur gibi. zargo-amiri-ekuban da alternatif olur işte. en azından direnç gösterebilir belki bu kadro.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ________________Uğurcan________________

Kamil____Hüseyin____Hosseini____Novak

__________Sosa_______Parmak__________

Amiri___________Yusuf________Nwakaeme

________________Rodellaga_______________

Sakatlar yetişirse benim kadrom bu olur.

Abdülkadir Ömür formsuz ve psikolojik olarak şuan bu maça hazır değil. En az 2 hafta dinlenmeli.

Ekuban yedekten girerek enerjisi ile fayda sağlayacak bir oyuncudan öteye gecemedi hala. Son 2 macta da gördük ki Rodellaga'yi kesebilecek bir oyuncu da değil maalesef. Insallah ilerleyen haftalarda bu algiyi yok eder ve formayi söke söke alir.

Bu kadroda Sosa kilit oyuncu.

Tıpkı Kayseri deplasmanindaki gibi defansif onlibero pozisyonunda oynamali. Kaleciden aldığımız ilk toplar onda buluşmalı.

Nwakaeme tamamen Luyindama üstüne oynamali.

Yusuf ilerde Marcao'ya ilk toplarda basıp rahat top kullanmasina izin vermemeli.

Hosseini defansta Diagne ile eşlesip ona rahat adim attirmamali. Diagne ceza sahasi içi golcüsü. Biraz sertlik gördü mu oyundan düşebilir.

Bu kadronun şansı olabilir.

Gs macindan önce Basaksehir kendi sahasinda Erzurumspor ile oynayacak. O mactan sonra puan farki 11'e çıkarsa, Gs inanilmaz panikler sahada ve gol atamadığı her dakika maç bize döner.

Ama bu sakatliklar iyilesmeli.
      Zargo kesinlikle ilk 11 oynamamali.

Tüm bunlar gerceklesirse maç icin kendi adima umidimi koruyacağım.

Parmak ve Yusuf ile on alanda pozisyon buluruz. Sosa'yi sadece defans önünde kullanirsak benim de bir ümidim var bu maçtan.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Abdulkadir Pereira yokken açık alanda daha etkili, Ankaragücü maçında defansı eksik yakaladı ve asisti yaptı, Gs yüklenecek dolayısıyla arka tarafta açık verecek, Ayrıca ters ayaklı Amiri o kanatta olmuyor çünkü içeri kat eden bir futbolcu değil çizgiye inip orta yapan kanat oyuncusu ters ayaklı bölgede oynayamıyor, o nedenle Amiri harici kadronuza katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdulkadir Pereira yokken açık alanda daha etkili, Ankaragücü maçında defansı eksik yakaladı ve asisti yaptı, Gs yüklenecek dolayısıyla arka tarafta açık verecek, Ayrıca ters ayaklı Amiri o kanatta olmuyor çünkü içeri kat eden bir futbolcu değil çizgiye inip orta yapan kanat oyuncusu ters ayaklı bölgede oynayamıyor, o nedenle Amiri harici kadronuza katılıyorum.
        Amiri'yi o kanada yazmamin sebebi Nagatomoyu ileri rahat çıkarmaması.
        Amiri deplasmanlarda iyi mucadele ediyor. Hucumda bir katki beklemiyorum.
        Özellikle Ilk devre boyunca Gs'nin muhtemel Nagatomo ve Onyekuru ikilisinin etkinligini bitirmesi. O ikili arasındaki baglantiyi bozmasi.

Kamil Ahmet defansta iyi diye konusuluyor ama sakatliktan sonra cok geriye gitmiş. Ne ofansta ne de defansta var.
        Sivas , Ankaragücü maclarinda Ömür ve Kamil'in olduğu sağ kanadimiz rakip tarafindan otoban gibi kullanıldı. Yediğimiz 5 atak varsa, 4 tanesi bizim sağ kanadimizdan gelisti.

Abdulkadir Ömür bu macta hem fizik olarak ezilir, hem de psikolojik olarak. Yedekten son 20 dakika macin durumuna göre süre almalı.

Tabii benim görüşüm bunlar.

Kamil ve Ömür sağ kanadı bu macta da ise yaramaz bana göre.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• bu maçın biletleri ne zaman satışa çıkacak..gerçi alma ihtimalimiz sıfır ama olsun bi deneriz şansımızı..

Yorum

• H) ÜMİT ÖZTÜRK
            (Y) KEREM ERSOY
            (Y) OSMAN GÖKHAN BİLİR
            (D) ARDA KARDEŞLER

Yorum

• **
              konya-malatya maçına kişiliksiz halil umut meleri vermişler.
              *
              göztepe-alanya maçınada diğer kişiliksiz fıratı vermişler.

Yorum

• Batuhan kesinlikşe yedeklerde falan da olmamalı da.

Sosa ne durumda?

Yorum

• Mhk işi şansa bırakmamış.
                  Bu adam ile Gs 8 maça çıktı simdiye kadar, 7 galibiyet aldı.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mhk işi şansa bırakmamış.
                    Bu adam ile Gs 8 maça çıktı simdiye kadar, 7 galibiyet aldı.

Bunu bekliyordum ben de..klup ciksin aciklama yapsin ligin kaderiyle oynayan halil firat ikilisi 2 haftalik tatilin ardindan kaldigi yerden devam ediyorlar..bildigin tiyatro oynaniyor cikmayalim maca gerekirse yeter..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Organize İşler Vol.131411313411... Yepyeni macera ile sinemalarda.

Yorum

• Şu hakem işlerini ne zaman bırakacağız? Galatasaray'ın şuan bizi 4 farklı bir skorla yenmemesi için hiç bir sebep yok.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu hakem işlerini ne zaman bırakacağız? Galatasaray'ın şuan bizi 4 farklı bir skorla yenmemesi için hiç bir sebep yok.
                          Aynen, bizim kadar hakem konusunda ağlayan takım yok

Her hafta aynı terane, değişen sadece hakemin adı oluyor.

Bomboş iş. Yıl olmuş 2019 Ümit Öztürk Galatasaray'ı tutuyormuş da maçta aleyhimize çalışacakmış bu yüzden

Şimdiden yazayım, Ümit Öztürk maçta hata yapacak, çünkü hakem.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu şartlarda bizi koruyup kollayacak bir hakem TFF bünyesinde bulunmadığına göre, kim atanırsa atansın bir kulp bulunur. Top bizi sevsin onları madara ederiz.
                            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu şartlarda bizi koruyup kollayacak bir hakem TFF bünyesinde bulunmadığına göre, kim atanırsa atansın bir kulp bulunur. Top bizi sevsin onları madara ederiz.
                              açık gs'li bir hakemi de atamasalardı keşke.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                açık gs'li bir hakemi de atamasalardı keşke.
                                Belki ters teper
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X