Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz bu sene hiçbir maça geride beklemek için çıkmadık. pas yapamayınca, dönenleri alamayınca, skordan dolayı geriye çekildik ve kötü oynadık. hazırlıklı bir şekilde rakibin hücum oyuncularına çalışarak birebir defans yapmak başka birşey. kadro olarak zayıfsan bunu yapmak zorundasın. defansa gömülmek değil, daha çok erzurumspor gibi. önde baskı da yaparsın, sonra gelirsin orta sahada kalabalık durursun.
    Doğru bu sene hiçbir maça böyle başlamadık. Ama gereksiz yere geri çekildiğimiz maçlar oldu. Ve biz bunu tam kadro olduğumuz zamanlarda yaptık. Şu anda da hayli eksik olduğumuzdan hoca acaba yapar mı diye endişelendiğimden söylüyorum ben de zaten. Bana kalsa bu maçta mücadeleci üç orta saha ile oynamak önde baskı yapmak daha mantıklı ama hoca ne yapacak göreceğiz.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Antrenmanlar basına ve taraftara kapandıysa bi sürpriz olabilir bence
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• maçta favori g. saray bunun tartışması dahi olmaz takım çok eksik ve 2. yarı sivas maçının 75 dakikasıda buna dahil takım top oynamıyor veya çok eksik olduğumuz için oynayamıyoruz bu maçtan benim beklentim ezilmeden kora kor mücadele etmek başımız eğilmesin yeter malubiyet olursada yapacak bişey yok sonuçta süpriz olmaz. istanbul da g. saray ile oynuyoruz ve bu takım kendi sahasında iyi organize oluyor rakibi boğuyor ilk golü çabuk yersek her şey bir anda bitebilir ama 0-0 ı ne kadar uzun süre götürrüsek maça ortak olma ihtimalimiz artar.

Yorum

• Formsuz olsa da adam yokluğundan Abdulkadir oynayacaktir . Kendisine önerim liyundamanin uzerine gitmesi bu elemana penaltı yaptırabilir.

Haricinde net favori GS.

Uzaktan şutları bizim adınıza bir avantaj olabilir

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Vkgz tarafından düzenlendi; 07.02.2019, 00:59.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gs'nin iç sahadaki klasik önde baskısını kırmak istiyorsan geriden ve kaleden paslaşarak oyun başlatmayacaksın..Ceza sahamıza yakın yerlerde kazandığımız fauller ofsaytlar kale vuruşları kesinlikle kaleci tarafından kullanılırken takım halinde rakip sahaya yerleştikten sonra vuruş yapılacak..Bunu maç boyu kesinlikle uygulamak zorundayız..Bu sayede hem orta saha ve rakip sahaya düşen topu kazanma şansımızı eşitleyeceğiz hem de tehlikesiz bölgede kaybettiğimiz topların rakip tarafından ani bir atağa dönüşmesini engelleyeceğiz..Mümkün mertebe gsli Onyekuru Feghouli Diagne gibi adamları kaleye uzak tutacaksın..

Maç boyu bu taktik disiplinle oynarsak maçı kazanma şansımız artar..

Tabi bu taktik anlayışı uygularken takım boyunu kısaltmak topu Sosa Nwakaeme gibi ayağına topu yapıştırabilen top saklayan adamlara sürekli atmak birinci görevi olmalı diğer oyuncularımızın..Ki bu sayede hem rakip sahaya yerleşmiş olacağız hem de topu biz dolaştıracağız..
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• gs li topcular havlu atmak üzere. 8 puanlık fark onlarında motivasyonunu bozmustur. acıkcası gs'yi deplasmanda yenmek süpriz olmaz.

zaten seyir zevki düsük bir lig oluyor. bu sene her takım her takımı yenebilir.

Yorum

• Hayalciliğe gerek yok. Batuhan şu haliyle süper ligde herhangi bir takımda forma giyemez.

Basit oynadığı konusuna katılıyorum, ancak topu ayağına aldığında baskı yemesiyle beraber saçmalaması bir olacaktır. Ki , bu zamana kadar da bu böyle olmuştur.

Geçtiğimiz maçta, batuhan yapması gereken işi yapamadığından dolayı yusufun gelip defanstan top dağıtmaya çalışmasını buradaki herkes görmüştür diye düşünüyorum.

Yorum

• Benim tanıdığım Trabzon, 4-0 yendiği takıma rövanşı verir, 5-0 yenildiği takıma da en iyi döneminde gene yenilir.

En son Bursa'dan rövanş aldık o da 30 yıl oldu.

Yorum

• Nwaekeme GS savunmasının içinden geçer, goller ve asistler bekliyorum kendisinden
                    Kalede kim oynayacak men büyük sorunumuz bu bence
                    Pazar gecemizi bayrama çevirin çocuklar
                    Şampiyonlar ligi heyecanını yaşayalım sonuna kadar
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Zor maç...

Eksiğimiz çok, zor olmasının gözümdeki tek sebebi bu...
                      İşin enteresan yanı, GS bizden daha stresli olacak...

Bu durum, şu andaki şartlarda lehimize olan tek konu...

Bu maç, bütün eksikliklerimize rağmen, herşeye gebe...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• O değilde Hatayspor'u nasıl harcadılar dün akşam. Bu kadar bariz yapıldığına ilk lez şahit oldum.

Yorum

• uğurcan,kamil ahmet-hüseyin-hosseini-novak , toure-yusuf-a.parmak , nwakaema-rodallega-ekuban(abdüş)

Sosa yoksa ki olmayacak belli böyle kadro ile çıkardım. Ünal hoca toureyi son ümraniye maçında da ön liberoda denemeliydi. Hız açısında belhandayı ortasaha da kitler toure , ndiyaye'yi de parmakla kitlersek önce gol yememeyi becerebilirsek biz gs ye orada gol atarız .

Yorum

• Yanlış düşünüyorsam yanlış deyin

Newagamenin enteresan bir tekniği var ama hızı yok onun niçin kanatta yanında bindirme yapabilen biri olunca inanılmaz pozisyonlar çıkarabiliyor
                            Kupa maçında bir ara 18 in arkasında takıldı sağa sola toplar atmaya başladı onu kanatta hapsetmek yerine forvet arkası oynatıp orayı pas trafiği yapabileceğimiz bir alana çevirebiliriz hem de top kaptırmadığı için oradan güzel servisler çıkabilir zaden en büyük sıkıntımız son pasları yapamamak

Bir arkadaş bahsetti bende batuhanın ön liberoda Abdülkadirlerden daha yararlı olacağını düşünenlerdenim soğukkanlı ayağı top yapıyor ve fiziği iyi diğerleri sadece seri ve burada nasıl oynanacağını bilmiyorlar ankara maçında abdülkadirin kaptırdığı topu düşünsenize orada ayakta top tutulur mu pozisyonun gereklerini bilmiyor bunu diğer topçularımızda yapıyor Yusuf mesela takım atakta üç kişinin arasına dalıyor kaptırılacak topun nelere neden olacağını düşünmüyor

GS maçında dengeli ayağa top yaparsak maçı alırız panik yaparsak bjk maçı gibi maçı veririz umarım Sosa oynar da o panikliği orta sahada gideri ben Abdülkadirin sosadan sonra daha iyi olacağını düşünenlerdenim abdülkadire ne zaman pas atılacağını onu oyuna ne zaman katmanın gerektiğini en iyi sosa bilir bizse abdülkadirden oyunu eline almasını bekliyoruz o çok iyi bir dişli ama motor değil o tarafını hiç göremedik ama Yusufta o var ipleri eline alıyor bazen
                            @ okşoholu

Yorum

• yazılacak çok şey var,moralimiz iyice bozulmasını istemiyorum.
                              inanılmaz derecede çok zorlanacağımız bir maç olacak.

Yorum

• ________________Uğurcan________________

Kamil____Hüseyin____Hosseini____Novak

__________Sosa_______Parmak__________

Amiri___________Yusuf________Nwakaeme

________________Rodellaga_______________

Sakatlar yetişirse benim kadrom bu olur.

Abdülkadir Ömür formsuz ve psikolojik olarak şuan bu maça hazır değil. En az 2 hafta dinlenmeli.

Ekuban yedekten girerek enerjisi ile fayda sağlayacak bir oyuncudan öteye gecemedi hala. Son 2 macta da gördük ki Rodellaga'yi kesebilecek bir oyuncu da değil maalesef. Insallah ilerleyen haftalarda bu algiyi yok eder ve formayi söke söke alir.

Bu kadroda Sosa kilit oyuncu.

Tıpkı Kayseri deplasmanindaki gibi defansif onlibero pozisyonunda oynamali. Kaleciden aldığımız ilk toplar onda buluşmalı.

Nwakaeme tamamen Luyindama üstüne oynamali.

Yusuf ilerde Marcao'ya ilk toplarda basıp rahat top kullanmasina izin vermemeli.

Hosseini defansta Diagne ile eşlesip ona rahat adim attirmamali. Diagne ceza sahasi içi golcüsü. Biraz sertlik gördü mu oyundan düşebilir.

Bu kadronun şansı olabilir.

Gs macindan önce Basaksehir kendi sahasinda Erzurumspor ile oynayacak. O mactan sonra puan farki 11'e çıkarsa, Gs inanilmaz panikler sahada ve gol atamadığı her dakika maç bize döner.

Ama bu sakatliklar iyilesmeli.
                                Zargo kesinlikle ilk 11 oynamamali.

Tüm bunlar gerceklesirse maç icin kendi adima umidimi koruyacağım.

Parmak ve Yusuf ile on alanda pozisyon buluruz. Sosa'yi sadece defans önünde kullanirsak benim de bir ümidim var bu maçtan.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X