Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

rantcity maçında hiç ümidim yoktu bu maçta da ümidim az
    beraberlik iyidir
    sakin olun...

Yorum

İlk 15-20 dakika taraftar gazıyla oynayan Gs'yi durdurursak bir şeyler yapabiliriz maçta. Yoksa zor. Başakşehir maçına başladığımız gibi başlamamız lazım. Geriden oyun kuramadıklarında top oynayamıyorlar bir de Fernando cezalı N'Diaye üzerinden oynayacaklar gibi.

Yorum

Ne yapıp ne edip 3 puanı almalı 2.lik için kovalamalıyız bu sene.
        Bi şampiyonlar ligi görsün uşaklarımız elensek bile.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mr icin 2 gun neden beklenir bulamadilar mi bir makina mr sirasi mi var madem suphe var ceksene bu gece hemen..
          spor yaralanmalarında mr içi bazen beklersin

ödemin iyileşmesinii şişin inmesini aksi takdirde mr yanıtlıcı olacaktır

ben 1 haftadır bekliyorum mesela
          sakin olun...

Yorum

Kadro kurmak gerçekten zor
            İbanez oynarsa orası otoban olur.Onyerkuru ve Feguli orayı otobana çevirir.E başka kim oynayacak.Kamil'i sol beke kaydırıp sağ bek Zargo olabilir gene riskli gsnin hızlı kanat oyuncuları var.
            Sosa oynayacak mı belli değil.
            Ünal hocaya Allah yardım etsin.

Yorum

Uğurcanin yokluğunda kalede işimiz zor gerçekten, arda ilk profesyonel maçına daha yeni cıktı, son 3 ayda da biri yedekten 2 maçı var ,birine dün cıktı u 21 de daha.
              Kasımdan önceki maçları da u-19 liginde.
              Ibanezden daha riskli bir tercih olur bana göre.
              Ama kahramanlasacagi bir maçtan sonraki havası da paha biçilemez olur kesinlikle.
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Eksik futbolcuların da tetiklediği başakşehir maçı ile başlayan sivas ve ankaragücü ile kadameli olarak devam eden oynadığımız futbolda düşüş var.

Her ne kadar bu maçların havası farklı olsa da sürekli geriye giden oynadığımız futbol ve eksikler bu maçta sıkıntı yaratacaktır.
                .

Yorum

Arda nasıl kaleci görmedik. İbnez saatli bomba. Toure desen akıllara zarar. Sosa oynamalı ve defansa az iş düşmeli. Yoksa taraftarı önünde aşırı gazla oynayan Gs.ye karşı pek şansımız yok.
                  Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    spor yaralanmalarında mr içi bazen beklersin

ödemin iyileşmesinii şişin inmesini aksi takdirde mr yanıtlıcı olacaktır

ben 1 haftadır bekliyorum mesela
                    Ilginc
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Eğer solbek te İbanez oynayacaksa maçın başından beri hücum oynamalıyız. İbanez Feghouli yi değil,Feghouli İbanez i tutmak zorunda kalsın.

Yorum

• Sosa nın da nasıl sakatlığı var arkadaş, neredeyse 2 ay olacak hala iyileşmedi.
                        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Sosa yine mi olmayacak

Yorum

• Bu sene arenada rize erzurum ve göztepenin oynadiği oyunu düşünürsek kazanma ihtimalimizin oldukça yüksek oldugu bir maç olacaktir ama novak uğurcan ve sosa oynamazsa %99 2-0 felan kaybederiz.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sosa iyileşse bile maç eksiğinden dolayı 30 dakika tam verimle oynar, Gs karşısında koşan kondisyonlu adam lazım. Sosa son 30 dakika süre alır. Orta saha koşan basan adamlardan oluşmalı. Bu hafta Ekuban'ın Kötü performansı ve Gs deplasmanını göz önüne alarak Ünal hoca 3lü orta sahaya dönerek Parmak-Amiri-Yazıcı üçlüsü oynatacaktır. Ayrıca hocanın macera arayıp İbanez - Toure - Hüseyin - Kamil defans dörtlüsünü, Nwakayame - Ömür - Rodellega ileri üçlüsünü bozacağını düşünmüyorum. Tek kesik yiyecek olan Ekuban olur. Kupa maçında Rodellega ve Torureyi dinlendirir, Aniri'nin de orta saha sahada Parmak ve Yazıcı uyumuna bakar.

Yorum

• Mutlaka kazanacağız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X