Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ankaragücü takım değil. İç sahada bu takımı bugün ligdeki kalan 15 takımda yenerdi.
    Ankaragücünün 30-45 ve 80-90 arasında bize baskı kurması kabul edilemez.

Ben Trabzonspor'u büyük takım olarak görüyorum ama burda sizin gibi küçük insanlar Trabzonspor'u Sebatspor sanıp bitik Ankaragücü'ne karşı rezil futbol ve 1-0'a sevinebilir.
    yahu kim kime baskı kurdu.Üç net pozisyon saysana bana ankragucunun.

Ben bizim 10 net pozisyonumuzu sayarım sana.

Alt yapıdan kaç adam vardı bugun kadronda? Sahi takımın yaş ortalaması kaç?

Saygı duyup destek olacağınıza sürekli takımı gömüyorsunuz.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sans olacak kardesim.
      Bir takimda az da olsa sans olacak...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yahu burada bazı arkadaşlar hala kendilerini yıldızların üstünde yanında filan sanıyor. Neymiş biz büyük takımız şöyle olmalıyız böyle uçmalıyız en büyük biziz en büyükkk.

Aynı başımızdakilerin ülkeyi dünyanın en büyük ülkelerinden saymaları gibi bunlarda rüya alemindeler.

Azcık büyüyün azcık olgun olun. Ne Trabzon o eski Trabzon ne Türkiye o eski osmanlı. Geçmişin başarılarıyla bugünü kotaramazsınız.

Kim olduğunuzı bilmezseniz kim olduğunuzu öğretirler...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf belki bencil görünüyor olabilir ama bir de yusuf açısından düşünseniz, bu sene hiç gol atamadı belli ki bir baskı altında gol atmak istiyor çocuk. Daha iyi olcacak sabır.
          Bencil demiyorum tabi ki de deneyecek. Sahada ondan daha iyi bir sutorumuz yok. Ama daha paslı oynamalı. Onu da anlıyorum çocuk yeni bi mevkide oynuyor. Maç kazanmak oyuncuları daha da motive ediyor bugün maç berabere bitse yıkılacak uşaklar. Neyse ki öyle olmadı.

Yorum

• Pereira, onazi, sosa, novak ilk yarida lig karmasina girecek kadar iyi oynadilar. Zaten oyunu bu oyuncular kuruyor. En kritik isimler sakatlandi. Ahmet baskan 11, 12 milyonluk takim dedikce bir oyuncu daha sakatlaniyor.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sabahtan beri yaptığın yorumları tekrar okumanı tavsiye ederim.
              Bu arada sıyırmak lafı ile bana bilerek ya da bilmeyerek hakaret etmiş oluyorsun.
              Nedir yahu cincon bizi farklı yener demek.Buraı taraftar forumu.Realistlikten ziyade taraftarlık için buradayız.
              Galatasaray bizi yener. Evinde başka oynuyorlar. Geçen sene 90 dk boyunca kalelerine gidemedik Arena'da. 2-0 ken 90 da Kucka uzaydan 1 gol attı da 2-1 bitti. Biz 17.hafta sonrası ciddi hatalar yaptık. Burdan defalarca söyledim. Bu sezon ligde aşırı kuvvetli takım yok, 75-80 puan alabilecek takım yok. İlk 3 öyle 77-76-75 felan olmayacak. 3 maç üst üst kazanabilen takım yok. Bu fırsat sezondu. Sakatlarımız olmasaydı ben zirvede olacağımızı düşünüyordum. Sakatlıklar oldu transfer istedik diye forumda Usta ve İhocu olmakla yönetimi eleştirmekle suçlandım.
              İstediğim transfer Constant Malouda Kucka gibi değil. Düşük maliyetli Amiri Nwakame Ekuban tarzı transferlerdi oysa. Sadece ilk 11 oyuncularının motivasyonu düşmesin rekabet olsun diye sakatların yerine 2-3 oyuncu alınması + Olcay affedilsin istedim.

Yönetimin bariz bir şekilde borcu zamanında yatırmaması nedeniyle aldığımız cezaya, bu biat etmiş kitle Para yok dedi.
              Bu klüp 1 Ağustos 2018'de Nwakame Ekuban Amiri Hosseini Toure'yi alırken Para yine yoktu. Bu cuzi adamları aldı mı aldı.
              1 Ocak 2019'da bir anda kuruşsuz kalmadık. Kaldıki bir çok maliyetli adamdan da kurtulduk. Gittik bile bile daha önce UEFA uyarısı olmasına rağmen ceza aldık, kendi ayağımıza sıktık. Şimdi de ağır eksik kadromuz ve alternatifsiz kadromuz ile leş atıyoruz. 11'deki oyuncularda herhangi bir hırs rekabet yok çünkü adam için forma tehdidi yok. Kasmasına gerek yok. Çok karakterli oyuncu değilse bu rekabetsiz forma garantili ortamında oynamaz oynamıyorlar da zaten görüyoruz.

Ben burda bunları çok yazdım, Süper övülen Başakşehir aramızda yapılan maçlar dışında ligde kalan 15 takımla yaptığı maçlarda bizden sadece +3 puanı var. Yada haftaya Gs'yi yenebilsen 2.sıraya çıkacaksın. Biz kadromuzun değerini bilemedik abi. Trabzonlu bir grup batıya göç etmiş insanlarda Aşşağılık kompleksi var. Kendini küçümseme var. Hüseyin bu ligde Euruanu ile birlikte ligin en iyi 2 defansından birisi. Sosa 1 Emre 2 bu ligde bu pozisyonda bunlar seviyesinde başka oyuncu yok. Nwakame pozisyonunun en iyisi. Novak, Pereira, Onazi ligde pozisyonunun en iyilerinden. Rodallega,Ekuban ligde forvetlere bakınca ortalamanın üstünde. 17.haftanın fotoğrafına bakınca bu klüp ilk 2 en azından 2.lik mücadelesi verebilirdi. Takıma da inanmadılar. Ligin bu sezon fırsat bir sezon olduğunu da anlamadılar. Sakatları kompanse edebilecek kadromuz da yok. Şimdi gelde GS'yi yeneriz de? Mümkün mü. Yenerler bizi.

İsterseniz yine istanbul sevici diyin.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bencil demiyorum tabi ki de deneyecek. Sahada ondan daha iyi bir sutorumuz yok. Ama daha paslı oynamalı. Onu da anlıyorum çocuk yeni bi mevkide oynuyor. Maç kazanmak oyuncuları daha da motive ediyor bugün maç berabere bitse yıkılacak uşaklar. Neyse ki öyle olmadı.
                Kesinlikle katılıyorum pas kalitesini artırmalı, daha az top kaybı yapmalı onda bu yetenek var , illa şut atmalıyım yerine illa doğru olanı yapmalıyım mantalitesini oturttuğu zaman büyük topçu olur. Yapmazsa kendi bilir su akar yolunu bulur.

Yorum

• Kısıtlı kadroda olması istenecek en son şeyler oluyor. Sakatlanmayan iki üç as oyuncu kaldı. Bu kadar bahtsizlik olmaz .

Yorum

• Novakta gitti muhtemelen 6 hafta yok.uğurcandada sıkıntı vardır muhtemelen 2 maç kaçırır en az.. sakatlıklardan dolayı olmadı bu sezon emin olun sakatlıklar belimizi büktü.yapıcak bişey yok toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp üst sıralarda kalmaya gayret göstermeliyiz. İnşallah başka sakatlık yaşamayız şuanda 5 tane as oyuncu sakat durumda. .

Yorum

• Güzel futbol + galibiyet isterim hep
                      güzel futbol yoksa sonuçta galip te geldiysek o da yeter
                      önemli olan üç puan
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Novak'in bas parmağı kırılmış.
                        Ozel bir krampon ile Caner bize karsi Bjk'ta iken oynamıştı.
                        Gs macini kacirsa da, 6 hafta sürmez sakatligi.
                        En kötü 2 - 3 mac sonra oynamaya başlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yahu kim kime baskı kurdu.Üç net pozisyon saysana bana ankragucunun.

Ben bizim 10 net pozisyonumuzu sayarım sana.

Alt yapıdan kaç adam vardı bugun kadronda? Sahi takımın yaş ortalaması kaç?

Saygı duyup destek olacağınıza sürekli takımı gömüyorsunuz.
                          Ofsayt ile iptal edilen penaltıları 20-30 cm ofsayt, olmasaydı mesela? 1-1 olsa çevirebilecek miydik? Kafamda soru işaretleri var.

İptal edilen gollerinde adam topun üstüne hani elle oynama niyeti yok ama şans eseri topun üstüne düşüyor şans bizden yana

Yalçın Ayhan ilk yarıda 2 tane birisi kale ağzından diğeri 6 pasın sol köşesine 1 metre uzaktan gol kaçırdı ikiside %100 hele ilki ayak içi değil düz ve üstü ile vursa banko gol. Maçın tamamı yüklensin internete sana dk 'ları ile gönderirim. Ankaragücü toplama takım olmasa maçın son bölümü Bursa maçı gibi olacaktı.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Böyle bir ortamda hala OLCAYI AFFETMEYENLER ART NIYETLIDIR.Trabzonsporun ocağına incir ağacı dikmektedirler.Bu iş artık benim sinirlerimi iyice geriyor.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ofsayt ile iptal edilen penaltıları 20-30 cm ofsayt, olmasaydı mesela? 1-1 olsa çevirebilecek miydik? Kafamda soru işaretleri var.

İptal edilen gollerinde adam topun üstüne hani elle oynama niyeti yok ama şans eseri topun üstüne düşüyor şans bizden yana

Yalçın Ayhan ilk yarıda 2 tane birisi kale ağzından diğeri 6 pasın sol köşesine 1 metre uzaktan gol kaçırdı ikiside %100 hele ilki ayak içi değil düz ve üstü ile vursa banko gol. Maçın tamamı yüklensin internete sana dk 'ları ile gönderirim. Ankaragücü toplama takım olmasa maçın son bölümü Bursa maçı gibi olacaktı.
                              Ne penaltısı yav. Alakası yok

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne penaltısı yav. Alakası yok
                                Parmak'ın kaptırdığı top ofsayt idi iyiki yoksa Var'da penaltıya dönecekti.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X