Futbol isimlerle oynanmiyor bakın alanya eziyor gsyi gölünde buldular. Luyindama diye diye ortalığı yıktılar ben bı ekstrasini göremedim. Keşke sakatlıklar olmasaydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
6 isim saymışsın. 5 kişi az mı?İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay
Yalçın
Alihan
Sedat
İlhan
Moulin
Sonradan giren Faty
Aynı oyuncular. Değişen 3-4 oyuncu var. Bekler ve Forvet dışında büyük değişiklik yok.
İzliyoruz Alanya içinden geçti Ankaragücü’nün deplasmanda geçen hafta
Yorum
-
Bu işler sadece kadroyla olsa bjk ile fb lige uzak atardi. Bizim çocuklarda belki çok meziyet yok fakat yüreklerini ortaya koyarak işi götürmeye çalışıyorlar. Kadro 37 milyon avro maaş alırken ligin 10. haftası tek hedef kalmıyordu şimdi 12 milyon avro maaşlı kadro kupayla en az şampiyonlar ligi hedefini kovaliyor.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 deki kadromuz olsa biz gecerdik gs nin icinden ama öyle bir kadromuz yok kendi hatalarımızdan .Sosa insallah oynar insallah.Sosa oynarsa takım yuzde 30 degisir yusuf bu isi hic ama hic beceremremedi o yuzden diyorum yusufla abdul kadari avrupalı almaz diye bu iki arkadaşından oyun görüşü ve zekası SIFIRRRRR.Ünal hoca bunlara bu yastan sonra bunu öğretemez.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Abi ankardan cacıga hıyar olmaz alan bilgisi sıfır, atak baslatma sıfır, cok kırıtik top kaybediyorlar tamamen bir kaos ilk dusme adayım ankara sonra erzurumspor.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla uşaklar bu Ankaragücü çok can yakar ben diyeyim size.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Transfer başlığına da yazmıştımİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız bu alanya iyi takım aga yabancıları felan bizde olsa direk 11 oynar bizde.Insallah alanyayla Trabzonda oynuyoruzdur yoksa yenerler bizi.
Efecan çok iyi sözleşmesi bitiyor
Djalma almazsın, Fofana sözleşmesi bitiyor ama Djalma bu ligde iş yapar.
J.Fernandez günündeyse her takımı parçalayacak adam.
Cisse Villafanez’i söylemiyorum Ozan Tufan var daha geçen hafta o da çok iyiydi kupada. İyi takım alanya.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bilal Karadeniz Kardesim alanya kötü takım degilki zaten baya baya takım hatta bizim su sakatlıklarımızdan sonraki kadromuzdan cok daha iyi kadroları var yanlıs kıyaslama yapıyorsun.En son nakzo tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 19:55.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 isim saymışsın. 5 kişi az mı?
İlk cümleni yazayım mı?
“O ankaragücünden kimse yoktu sahada”
Kendin kendine cevap verdin.
2 gün önce gelip 11’e girmiş 4-5 oyuncu vardı evet. 2 günlük toplama takıma son bölümde ezilmişsin, bu durumu yaklaşık 1 senedir birlikte oynayan Alanya takımının Gs’yi ezmesi ile kıyaslıyorsunuz. Tuhaf...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
meraklı olan sizsiniz terbiyesizlik yapan da sizin gibiler gs sevicileriİlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok meraklıysan tanıdık kınacılar var gönderelim seni.. terbiyesizlik yapma
Yorum
-
29 yaşındaki adam kaleyi hemen düşünmüyor 22 yaşındaki Yusuf arkadaşlarına servis yapmıyor. Tamam kardeşim iyi şut çekiyorsun da kaptan sensin şu takımın felsefesine uy biraz yahu. Yeni yıldız adayımız arda akbulut olacak heralde. Bu kadar kilit oyuncuların sakatlandığı bir dönem hatırlamıyorum. Sosa dönse yine ayakta tutar bizi.
Yorum
-
Gelelim kronik sorunlara.
Stoperlerimiz hiçbir şekilde kafa topu alamıyor. Orgıll denen eleman haşat etti bizim stoperleri. Tek oyuncu olsa anlayacağım da hiçbir futbolcudan kafa topu alamadık.
Bugün a. gücü biraz önde bastı, hemen dağıldık. Alan yaratma ve alan kapamada sıkıntılar yaşıyoruz. Sosa nın eksikliğinin rolü büyük tabi ama Sosa varken de top rakipteyken iyi alan kapatamıyoruz. Bugün fizik olarak da baya ezildik. Her topa rakip daha önce hamle yaptı.
Hücumda ise tercihler çoğunlukla yanlış olmaya başladı. Pozisyona giriyoruz, sonlandıramıyoruz. Pozisyona girdiğimizin yanında bir o kadar da yanlış pas tercihinden pozisyona dönüşmeyen atak var. Ayrıca bu maç özelinde pas tempomuz çok düşüktü.
Oyunu bi türlü sakinleştiremiyoruz. Sezon başından beri böyle. Her an her dakika hurra hücum olmaz. Biraz maçın gidişatına bakmak lazım. Bugün 90+3 İbanez haldır haldır hücuma çıkıyor, arkası bomboş. Topu oralarda öldürmek yerine yine saçma tercihler yaptık ve top döndü, duran top şansı verdik.
İdeal kadro diyecek bir kadromuz olmadığı için her hafta sıkıntılar devam ediyor. Maşallah her hafta birini hastaneye gönderiyoruz.There is no spoon...
Yorum
-
Yusuf belki bencil görünüyor olabilir ama bir de yusuf açısından düşünseniz, bu sene hiç gol atamadı belli ki bir baskı altında gol atmak istiyor çocuk. Daha iyi olcacak sabır.İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle29 yaşındaki adam kaleyi hemen düşünmüyor 22 yaşındaki Yusuf arkadaşlarına servis yapmıyor. Tamam kardeşim iyi şut çekiyorsun da kaptan sensin şu takımın felsefesine uy biraz yahu. Yeni yıldız adayımız arda akbulut olacak heralde. Bu kadar kilit oyuncuların sakatlandığı bir dönem hatırlamıyorum. Sosa dönse yine ayakta tutar bizi.
Yorum
-
Kendi kendine tribe giriyorsa bizene kimse ondan gol beklemiyor. Amc oynamıyor, Mc oynuyor işini yapsın çalım değil saçma şutlar değil.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf belki bencil görünüyor olabilir ama bir de yusuf açısından düşünseniz, bu sene hiç gol atamadı belli ki bir baskı altında gol atmak istiyor çocuk. Daha iyi olcacak sabır.Ey Türk Gençliği!
Yorum
-
Elinden geleni yapıyor geçen hafta bence takımın en iyisiydi, iyi şutu da var kaleyi gördü mü vuruyor, daha iyisi varsa buyrun koyun oynasın.İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi kendine tribe giriyorsa bizene kimse ondan gol beklemiyor. Amc oynamıyor, Mc oynuyor işini yapsın çalım değil saçma şutlar değil.
Amc mc filan hikaye burası türkiye ligi pes 2000 değil, burada karambol topu oynanır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum