Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Doğumgünümde bir galibiyet hediye ederler artık herhalde.

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğumgünümde bir galibiyet hediye ederler artık herhalde.
    Başlığı senin açman korkutsa da vurup geçeceğiz.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Çok dikkatli olmalıyız kolay gibi görünüyor ama zor bir maç bizi bekliyor. İlk 30 dakika da öne geçmeliyiz ankaragücü 1 puana gelecektir.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yeneceğimizi düşünüyorum.

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başlığı senin açman korkutsa da vurup geçeceğiz.
          İlk kez falan açtım heralde 2 şubat'ı görünce dayanamadım

Yorum

Ligin su anda en kotu ve dusmeye 1 numarali aday takimi a.gucu yinede dikkatli olmak lazim boyle maclarda motivasyon eksikligi yasayabiliyoruz zaman zaman..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

5-0
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

6 taneden az atarsak olmaz. Yeniden yükselişe geçeceğimiz maç olacak. Ondan sonra ki haftada gs'yi evinde yeneceğiz.

Yorum

Sosa'nın sahalara döndüğü maç olur inşallah.

Yorum

Taraftar maça ilgi göstermesi lazım. Sosa dönerse güzel olur . İran japonyayı elerse finale çıkıyor ve hosseini ile amiri bu maça yetişemiyor. Eldendeler iyi olur. En azından hocanın hamle yapma şansı olur.

Yorum

İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftar maça ilgi göstermesi lazım. Sosa dönerse güzel olur . İran japonyayı elerse finale çıkıyor ve hosseini ile amiri bu maça yetişemiyor. Eldendeler iyi olur. En azından hocanın hamle yapma şansı olur.
                      iran milli takimi hangi kanalda oynayacak renktasim nerde izliyorsunuz bu maclari
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iran milli takimi hangi kanalda oynayacak renktasim nerde izliyorsunuz bu maclari
                        Izlemiyoum. Sadece bizimkiler kimle ne zaman oynuyor kupa ne zaman sonlanıyor diye internetten bakıyorum.

Yorum

kalabalık bir seyirci ortamında bu kadroya rağmen ezeriz.. taraftarında etkisiyle rahat futbol rahat galibiyet bekliyorum..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Dönüş maçımız. Rakip kolay bir şekilde yeneriz psikolojisi ile değil, tekrar yükselişe geçmenin hirsi ile oynamalıyız.

Yorum

Ankaragücü oyuncuları yaşadıkları sıkıntılar sebebiyle mental açıdan çöküş yaşıyor olsalar da, maçın kesinlikle hafife alınmaması gerekiyor. Karşılaşmanın hem Cumartesi 16'ya denk gelmesi hem de Başakşehir maçından gelen cezaların olması sebebiyle yeteri kadar ev sahibi baskısı olmayabilir. Yine de ilk yarıda maçı koparıp rahatlamak lazım. Yoksa dakikalar geçtikçe takım iyice strese girebilir. Sosa'nın riske edileceğini düşünmüyorum belki kulübede destek amaçlı oturur. Ancak İran Japonya'yı geçemezse hiç değilse kulübede Amiri hamlemiz olacak...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X