İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Belki farklı mağlup olacak manasına getirmek istedi kendi dili ile.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede ceza alması lazım bu nasıl bir laf...
Yorum
-
takımla gurur duyuyorum.eksikler hatalar var ve yine olacak...Trabzonun gençleriyle çabalıyor,herşeylerini veriyorlar.rakipler süper yabancılar almış olabilirler,mühim değil...yenilebiliriz mühim değil...bu sistemi kesinlikle devam ettirmeliyiz uzun vadede tek kurtuluş yolu budur...zengin holding sahipleriniyle sidik yarıştırarark kulubu batırırız ve başarıyada ulaşamayız........
Yorum
-
Farklı mağlup oluruz cümlesi ile içimizden geçerler cümlesi aynı değil ama...İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki farklı mağlup olacak manasına getirmek istedi kendi dili ile.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Sabah Sporâ€Onaylanmış hesap @sabahspor1 <small class="time"> 6 dk.6 dakika önce </small>
Trabzonspor'da; Ankaragücü maçında sakatlanan Çek oyuncu Filip Novak'ın sol ayak baş parmağında çatlak, Uğurcan Çakır'ın ise sol ayak arka adalesinde yırtık meydana geldi.
MR çekildi mi ki?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
haftaya maçımız çok zor olacak o kadar eksiğe rağmen mücadele edeceğiz.
gs maçları bizim için her zaman güzel olmuştur. yine bu şartlara rağmen sürpriz yapabilirz.
ole kimse Trabzonsporun içinden falan geçemez rahat olun..
bunu diyenin trabzonsporlu olduğundan da şüpheliyim ya neyse..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Çatlaksa özel kramponla oynayamaz mı doktor varmı aramızda???????İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah Sporâ€Onaylanmış hesap @sabahspor1 <small class="time"> 6 dk.6 dakika önce </small>
Trabzonspor'da; Ankaragücü maçında sakatlanan Çek oyuncu Filip Novak'ın sol ayak baş parmağında çatlak, Uğurcan Çakır'ın ise sol ayak arka adalesinde yırtık meydana geldi.
MR çekildi mi ki?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kardeşim mac icinde bile en kritik adamlarımızı sakatliktan ötürü kaybediyoruz bu kadar şanssızligin olduğu yerde akibetleri tahmin bile edemiyoruz. Şerefine vurdugumun tff'si 27 bin taraftarimizi cezalandirmis tribune adam arayacak duruma gelmisiz niye bu kadar kulübünu asagiliyorsun ki. Sosa doğru dürüst oynamadan bu takim defalarca mac kazanmış, kabul ediyorum gençler çok verimli değil ama bu kadar şanssızlik kutup ayisinin bile basina gelmez. Sahip çıkacak olay bu kadar basitİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih sen asil uctun gittin. Hemşerim atarız, kaçarız ,içinden geceriz diyordun sivas maçı ortada bumaçıda zor yendik rezalet oynadık.gs suanda zirve bir kadro kurdu bizim orta alanımız yok forvetimiz kötü defansımız berbat.Sosa oynmazsa ilk yarı bitermaç yaşımız olmus 36 çoluk çocuk gibi doldurusa gelmeyiz neyse o gercekleri cat diye söylerim hayal satmam hayal satana inanmam pesinden gitmem.Sosa oynarsa puan alabiliriz belllllkiiii galibiyet sansımız kesinliklee yok sosa oynamazsa ilk yarıda maç biter.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Gelebilir onun söylemesi ile mi Gayse bize 5 atacak top yuvarlak 11 kişi çıkacaklar sahaya bu maçların atmosferi farklı olur bilemezsin kim kime 5 atar...İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana az önce bir kaç mesaj geldi.
Birini okuyayım.
Trabzona haftaya 5 atacağızS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Abdülkadir Ömür: ”Bazen stres yapıyoruz. Emin olsunlar bilerek oynamamazlık yaptığımızı düşünmesinler. Ben de kötü oynadığımında taraftardan daha çok üzülüyorum.”
Abdülkadir Ömür: ”Trabzonspor’u en iyi yere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız bize destek versinler yeter.”Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bunu senmi söylüyorsun buradaki forum da milleti çıldırdıtıyorsun ceza almıyorsun benmi ceza alacamİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı mağlup oluruz cümlesi ile içimizden geçerler cümlesi aynı değil ama...
Yorum
-
Öyle bi üslup yok hocam kusura bakmaİlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimizden geçer derken sahadan siliniriz fark yeriz çok eziliriz diye söyledim başka yere çekmeyin bu oyunla bu ortasaha ile fark atarız mı deseydim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum