Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burası İstanbul yalakalığı yapan şerefsizlerin yeri değil... gs yi bizim içimizden geçirmeye yeltenen şerefsiz senin içinden bir geçerler kolonoskopi yaptırmış gibi olursun !!!
    Kolonoskopi? Hahahahaha

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bencede ceza alması lazım bu nasıl bir laf...
      Belki farklı mağlup olacak manasına getirmek istedi kendi dili ile.

Yorum

• takımla gurur duyuyorum.eksikler hatalar var ve yine olacak...Trabzonun gençleriyle çabalıyor,herşeylerini veriyorlar.rakipler süper yabancılar almış olabilirler,mühim değil...yenilebiliriz mühim değil...bu sistemi kesinlikle devam ettirmeliyiz uzun vadede tek kurtuluş yolu budur...zengin holding sahipleriniyle sidik yarıştırarark kulubu batırırız ve başarıyada ulaşamayız...
        .....

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki farklı mağlup olacak manasına getirmek istedi kendi dili ile.
          Farklı mağlup oluruz cümlesi ile içimizden geçerler cümlesi aynı değil ama...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Sabah Spor‏Onaylanmış hesap @sabahspor1 <small class="time"> 6 dk.6 dakika önce </small>
            Trabzonspor'da; Ankaragücü maçında sakatlanan Çek oyuncu Filip Novak'ın sol ayak baş parmağında çatlak, Uğurcan Çakır'ın ise sol ayak arka adalesinde yırtık meydana geldi.

MR çekildi mi ki?
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bana az önce bir kaç mesaj geldi.

Birini okuyayım.

Trabzona haftaya 5 atacağız

Yorum

• İçimizden geçer derken sahadan siliniriz fark yeriz çok eziliriz diye söyledim başka yere çekmeyin bu oyunla bu ortasaha ile fark atarız mı deseydim

Yorum

• haftaya maçımız çok zor olacak o kadar eksiğe rağmen mücadele edeceğiz.
                  gs maçları bizim için her zaman güzel olmuştur. yine bu şartlara rağmen sürpriz yapabilirz.

ole kimse Trabzonsporun içinden falan geçemez rahat olun..

bunu diyenin trabzonsporlu olduğundan da şüpheliyim ya neyse..
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sabah Spor‏Onaylanmış hesap @sabahspor1 <small class="time"> 6 dk.6 dakika önce </small>
                    Trabzonspor'da; Ankaragücü maçında sakatlanan Çek oyuncu Filip Novak'ın sol ayak baş parmağında çatlak, Uğurcan Çakır'ın ise sol ayak arka adalesinde yırtık meydana geldi.

MR çekildi mi ki?
                    Çatlaksa özel kramponla oynayamaz mı doktor varmı aramızda???????
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu sezon en kötü futbolu bu maçta oynadık.

Hocam Uğur sakat sakat kalede duruyor hatta durma bile denmez ayakta sendeliyor. Neden yedek kaleciyi oyuna sokmuyorsun.

Madem güvenmiyorsun kadroya alma o zaman.
                      .

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih sen asil uctun gittin. Hemşerim atarız, kaçarız ,içinden geceriz diyordun sivas maçı ortada bumaçıda zor yendik rezalet oynadık.gs suanda zirve bir kadro kurdu bizim orta alanımız yok forvetimiz kötü defansımız berbat.Sosa oynmazsa ilk yarı bitermaç yaşımız olmus 36 çoluk çocuk gibi doldurusa gelmeyiz neyse o gercekleri cat diye söylerim hayal satmam hayal satana inanmam pesinden gitmem.Sosa oynarsa puan alabiliriz belllllkiiii galibiyet sansımız kesinliklee yok sosa oynamazsa ilk yarıda maç biter.
                        Kardeşim mac icinde bile en kritik adamlarımızı sakatliktan ötürü kaybediyoruz bu kadar şanssızligin olduğu yerde akibetleri tahmin bile edemiyoruz. Şerefine vurdugumun tff'si 27 bin taraftarimizi cezalandirmis tribune adam arayacak duruma gelmisiz niye bu kadar kulübünu asagiliyorsun ki. Sosa doğru dürüst oynamadan bu takim defalarca mac kazanmış, kabul ediyorum gençler çok verimli değil ama bu kadar şanssızlik kutup ayisinin bile basina gelmez. Sahip çıkacak olay bu kadar basit
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana az önce bir kaç mesaj geldi.

Birini okuyayım.

Trabzona haftaya 5 atacağız
                          Gelebilir onun söylemesi ile mi Gayse bize 5 atacak top yuvarlak 11 kişi çıkacaklar sahaya bu maçların atmosferi farklı olur bilemezsin kim kime 5 atar...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Abdülkadir Ömür: ”Bazen stres yapıyoruz. Emin olsunlar bilerek oynamamazlık yaptığımızı düşünmesinler. Ben de kötü oynadığımında taraftardan daha çok üzülüyorum.

Abdülkadir Ömür: ”Trabzonspor’u en iyi yere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız bize destek versinler yeter.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Farklı mağlup oluruz cümlesi ile içimizden geçerler cümlesi aynı değil ama...
                              Bunu senmi söylüyorsun buradaki forum da milleti çıldırdıtıyorsun ceza almıyorsun benmi ceza alacam

Yorum

• İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İçimizden geçer derken sahadan siliniriz fark yeriz çok eziliriz diye söyledim başka yere çekmeyin bu oyunla bu ortasaha ile fark atarız mı deseydim
                                Öyle bi üslup yok hocam kusura bakma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X