Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk yarı 4'lediğimiz 17.haftayı puan puana bitirdiğimiz Galatasaray, ne oldu da şimdi bizim maçta bizi evire çevire yenecek kadar favori oldu?

Suçluları kim ? GS'de başarılı kim ?
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arda Uğurcan ı aratmaz hatta daha çok güven verecektir. Ümraniye maçında herkes dikkatle izlesin. Potansiyel olarak bir kaç gömlek önde.
      En son ANIL tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 18:45.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parmak bir iki hata yaptı ama her türlü Batuhan uyuşuğundan iyidir. Oyuna girecek diye çok korktum.
        Çok gayretli oynadı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          âbi net kötüydük, berbattik
          hocayi da elestirmek dogal
          diger kisimlarda haklisin, kimisi isin tokunu çikartiyor....
          Ibanez keske sol önde daha çok oynasa, bi orta yapti adrese teslim

ayrica Ibanez'in üzerinden de pek gelmediler nedense, gelseler belki tehlike olurdu

bir de ben ne dedim hafta içi, ne dedim, sakat verirsek ne olacak dedim yenmekten ziyâde o önemli dedim

bu karsilasmaya 2 hafta önceki gibi yenilmeye çiksaydi rakip, Novak sakatlanmazdi, tedbir amaçli da çikmazdi, zorlanmazdi

haftaya oynayamasin ya da sakat sakat oynasin, o zaman gelip burda ankaragötüne övgüde bulunanlara da saglam sövecegim , net

baslarim lan ankarakiçina da bilmem nesine de,
          İyi oynadık demiyorum ki. Evet kötüydük hem de çok. Ama o halde bile girdiğin pozisyonlara bak. Orta sahanın orta ikilisi asıl mevkisinde oynamayan oyuncular. Zaten tonla eksiğin var, bir de sol bekin ve kalecin sakatlanıyor. Kenarda alternatif diye duran adamlar daha 2 gün önce Trabzon a gelmiş. Kaleci devam edebilecek mi diye düşündüğün için rahatça oyuncu değiştiremiyorsun. Dar kadro nedeniyle aynı oyuncularla oynamaktan fiziken ister istemez düşüyorsun. Bu maddeler daha da artırabilir. Ona rağmen bir şekilde kazandık. Biz sezon boyu böyle oynamadık ki. Bu sezon bu kadar kötü olduğumuz 2 ya da 3 maç ancak sayarsın. Nedir bu kin onu anlayamıyorum.

Sorun şu: Burada bazı tipler var. İyi oynayıp puan kaybettiğin zaman da takımı yerin dibine sokuyorlar, kötü oynayıp kazandığın zaman da. Bi dertleri var ama nedir çözemedim.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Topçu hafta için antrenmanada dahi çıkmadan maçtan önceki son antrenmanda oynayacağını öğrenip maça çıkıyorsa ve bu düzenli hale geliyorsa sakatlık olması normal. Kadro dar olabilir ama son 3 maçtır Abdüş herhangi bir maçta dinlense ne kaybederdik. Balıkesir maçında Novak 90 dk oynamak zorunda mı mesela? Ekuban'a o maç tekme tokat daldılar ısrarla çıkartmadı.
            Arkadaşım haklısın. Eleştirebilirsin. Benim de bu konularda eleştirilerim var. Tartışılacak mevzular da var. Ama kimi arkadaşlar daha maç başalamadan feveran içindeler, maç içerisinde feveran içindeler, maç bittimi zaten hepten kopuyorlar. Ve de bunu çok yoğun bir şekilde buraya yansıtıyorlar ki çekilecek gibi değil.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk kez böyle bişey yazıyorum ama gayse trabzonun içinden geçer diyen kişinin ceza alması lazım.

Yorum

• Olcayın aldıgı ve sene sonuna kadar alacagı paraya ragmen ,kadomuzun su haline ragmen affetmeyenlerin olmayan zekasına tukureyim hemi .
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Allahını seven haftalık hamam günü belirlesin

Hortum mortum girin iğne ucu kadar yer kalmasın
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kas sakatlıkları tamam da kırıklara vs. teknik ekip ne yapsın. Sosa'ya arkadan kasti basıp sakatlıyorlar, Pereira'nın ayağını Novak'ın parmağını kırıyorlar. Onazi desen kayış kopardı.
                    Atibaya kırmızı vermeyen o Halil Umut Merel ve VAR Hakemi Cüneyt Çakıra ben ne demiyeyim

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olcayın aldıgı ve sene sonuna kadar alacagı paraya ragmen ,kadomuzun su haline ragmen affetmeyenlerin olmayan zekasına tukureyim hemi .
                      Aynen. Bendende o kadar

Yorum

• Kardeşim futbol sadece forvet bölgesinden ibaret bir oyun değil 2 tane santrfor aldılar diye gs'yi şişirip durmayın...

Geçen sene de intikam alacaklardı fark bekliyorlardı atıp tutuyorlardı üstelik Gomis gibi forvetleri vardı sonuç ne oldu? 2-1 yenildik gollerin ikisi Abdülkadir ve stopere çekilen Okay'ın bireysel hatasından kaynaklı..

Haftaya Sosa'nın dönüşü Yusuf'un 10 numaraya geçişi ile başa baş bir maç olacak fark yeriz diye zırvalayıp durmayın..
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk kez böyle bişey yazıyorum ama gayse trabzonun içinden geçer diyen kişinin ceza alması lazım.
                          Bencede ceza alması lazım bu nasıl bir laf...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Burası İstanbul yalakalığı yapan şerefsizlerin yeri değil... gs yi bizim içimizden geçirmeye yeltenen şerefsiz senin içinden bir geçerler kolonoskopi yaptırmış gibi olursun !!!
                            Ağasarlı_61

Yorum

• Galatasaray'nizi sikeyim troller.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ünal Karaman: "Novak'ın sol ayak baş parmağında kırık var."
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X