Parmak maç başından beri aldığını gidiyor. Faul olmasa net onun hatasından yemiştik golü. Herkes şovmen zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Klasik Onazi hatası yaptıİlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadir parmak golunyediriyordu. Orada tek top ynasana ya da ters tarafa yonelsene.
Olsun o bölgeye zamanla alışacak, Parmak'ın en önemli özelliği kafasını kullanarak top oynuyor.
Yorum
-
Normal Şartlar Altındaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNSA kim yaa ?
Yorum
-
Parmak orda berbat bir sey yapti, daha zor durumda gidiyor ileriye dogru ataga çikiyor, aynisini yap feyk at, bu pro futbolculari harbi anlamiyorum var ya böyle mantik disi saçma sapan seyler deli ediyor beni...
hoca sen izle izle öyle bak puan kaybini bekleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sefer yorma beni. Darlama beni.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNSA kim yaa ?
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ona sol ayakla vurup gol yapmak zor, yanlış ayakla vurdu.İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban in vurusu adamin tirnagina carpmis ya yok boyle kismetsizlik.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Stoperler çok yetersiz malesef haftaya zaten cezasını fazlasıyla çekicez gibi geliyor onun dışında şu laubailik ve sürekli top ezme bıktırdı artık Ünal hoca bunları dövermisin sövermisin bilmiyorum ama sahada haddinden fazla laubaliyiz.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum