Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar öyle kolay olmayacak bence.Lütfen gaza gelmeyin!

Yorum

• bu ankaragücü göztepe ve alanya maçlarını forma ile yenmemiz lazım bunlar bize rakip mi oldu yav
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hoca istediği oyuncuları sahaya sürebilir ama yeter ki 4-4-2 taktiğinde olmasın. Her oyuncu kendi mevkisinde oynasın veya en rahat ettiği yerde. Çift forvet oynayamıyor bu takım, sahada kaos izliyoruz sadece. Zaten eksiklerimiz var üstüne bu tercih takım savunmasında zaafiyet yaratıyor. Hemde o taktikte oynama yeteneği olmayan oyuncularımızı gereksiz yere zorlamış oluyoruz verimleri düşüyor. Ekuban 2 maçta da forvet arkası-2.forvet rolünde iyi performans gösteremedi. Orada pas bağlantısı zayıfladığında Nwakaeme de oyuna dahil olamıyor.

Bir diğer önemli problem tempolu bir şekilde hızlıca topu ileri taşımaya çalışıyoruz beceremediğimiz halde. Topu hem kolay kaybediyoruz hem de doğru pozisyonları alıp rakibi karşılayamıyoruz, ortasahamız yokmuş gibi 2 pasta kalemizde bitiyorlar.

Ayrıca niye her maç deli gibi saldırıyoruz anlamış değilim, bunun işe yaradığını görmedim birkaç maç haricinde. Oyuncular topu dolaştırması gerekirken gereksiz dikine bir pas atıyor veya daha efektif şeyler yapmak zorunda hissedip topu kaptırıyor. Hızlı çıkman gerekir güzel bir kontra yakalarsın o zaman eyvallah ama rakip zaten sahaya yerleşmiş ve alanını kontrol ediyorken gereksiz zorlamaya gerek yok. Takım oyununu ön plana çıkarıyoruz ama 3 bölgede paslaşırken pek de öyle olmuyor. Atakları olgunlaştırmadan hiç ediyoruz, sonra koştur dur rakibin ve topun arkasından. Takım önemli bir efor ortaya koyuyor her maç, bunu daha akıllı bir oyunla taçlandırmalıyız kısaca.

Yorum

• Çok garip bir memleketiz iki gün önce Ankaragücü başkanı 30 milyon getirsinler bırakayım falan diyordu elde ki oyuncularına ödeme yapamiyorlardi yani para yoktu ama bı dünya transfer yaptılar çoğu boşta olan oyuncular galiba ama nasıl odeyeceksin maaşları v.s çok saçma.

Tam anlamıyla toplama takımlar oda ayrı bir konu.

Çok rahatım bu maç için. 5-1 biter. Ekuban 2 - tony - yusuf ve Hugo atar golleri ama ekuban'in 2 golü kesin var
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Uğurcan
            Kamil - Hüseyin - Hosseini - Novak
            A.Parmak - Amiri
            A.Ömür - Yusuf - Tony
            Ekuban
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• _________________Altay__________________

Kitsiou___Yalçın Ayhan___Pazdan___Pinto

___________Faty______Hector Canteros____

Boyd___________Moulin_______Hadi Sanco

__________________Orgill__________________

Ankaragücü'nün muhtemel 11'i bu.

Canteros yerine belki kasap Sedat Ağçay'i oynatir hocalari.

2 kanatta oynayan eleman da atlet ve hızlı topçular. Az biraz videolarina bakındım.

Kamil Ahmet tempo olarak hala hazır değil. O kanada çok fazla dikkat etmeliyiz. Abdülkadir Omur defansa gerçekten yardım etmeli. Hala bana göre en büyük eksiği bu.

Kontralara dikkat etmek lazım.

Içimde bu maçla ilgili sıkıntı var.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 00:05.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Sivas maçının son 15 dakikasında ki oyunu yarin maçın ilk 15 dakikasında oynayalım 3-0 yaparız bu toplama kadroya.

Yorum

• yenmemiz şart. sıfırdan bir takım görüntüsü verecek bir rakibi basit oynarsak ezeriz..

korkum o ki bu maçta puan kaybeder ğs yede yüksek ihtimal ile puan kaybedersek hem seyirciyi kaybederiz hem de oynadığımız basit potansiyelli futbolumuzu kötü anlamda etkileriz. o yüzden bu maçtan muhakkak 3 puan ile ayrılmalı peşine ümraniyeyi yenmeliyiz.

dalga geçtiğimiz şikeciler bile ligi üzerimizde bitirirse şaşırmayalım derim.
                  ne yapıp edip avrupa kupalarına gitmeli bunun için ya ilk 4e girmeli yada kupayı almalıyız.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yine 5 atariz, 6 atarız laflari havada uçuşuyor.

Karsimiza toplama da olsa, 11 kişi cikacaklar.
                    Sosa gibi oyunun temposunu ayarlayan, yeri geldi mi topa basan, takimi oynatan...
                    Perreira gibi sağdan oyun kuran ve maç boyu 10 atagimiz varsa, en az 8 tanesini gerceklestiren bir adam kadromuzda olmadığı sürece...
                    Biz hiçbir süper lig maçını rahat kazanamayiz.

Ayrica bu Yalcin Ayhan'in bize rakip olduğu ve bizim kazandığımız en son mac ne zamandi, unuttum.

Herhalde isim değişmeden önce Ibb ile oynadığımız müsabakaydı.

Yusuf ve Abdulkadir ozelinde biraz da bencil oynamaya basladik son maclarda.

Sivas maçının son 15 dakikasinda takim oyunu oynasak ve ben bu maçı koparicam havasina tek tek her bir futbolcu bazinda girmesek, 3 puani da almıştık.

Çünkü son yıllarda karşımıza çıkan en kötü Sivasspor vardi gecen hafta.

Bir hafta önce Alanyasporun 2 tane attığı Sivas.

Ayrıca...

Rodellaga formsuz...

Zargo canli bomba...

Kamil Ahmet temposuz...

Abdülkadir Ömür formsuz...

Valla neye dayanarak 5 atariz, 6 atarız diyorsunuz, anlatin biz de öğrenelim.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 00:51.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      27 bin cezâli var
                      su an 22 binse, birkaç bini kombinedir, su an en az 15-17 bin kisi olacaktir diyebiliriz
                      yarina kadar satis artar, rahat 20 bini kisi olur, 25 bini de bulabilir
                      bence kötü degil
                      cezâlilar olmasaydi 30 bin olurdu
                      Ben böyle bi matematik hesabı görmedim seferim. Cezalar komple bloklara gelmiyor mu? Yani o bloğa kim geldiği fark etmeksizin engel olunmuyor mu? Yoksa bloklarda o hafta olan kişileri mi sistem cezalı gösteriyor?
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben böyle bi matematik hesabı görmedim seferim. Cezalar komple bloklara gelmiyor mu? Yani o bloğa kim geldiği fark etmeksizin engel olunmuyor mu? Yoksa bloklarda o hafta olan kişileri mi sistem cezalı gösteriyor?
                        hesap yok yauu
                        karaladigim kisim dogru
                        yâni o tribünler dolabilir eger cezâlilardan baska binlerce taraftar giderse
                        ama Trabzon'da 27 bin kisi cezâliyken biraz zor yâni o açigin kapatilmasi
                        yine de iyi sayida taraftar gelecektir yarin
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine 5 atariz, 6 atarız laflari havada uçuşuyor.

Karsimiza toplama da olsa, 11 kişi cikacaklar.
                          Sosa gibi oyunun temposunu ayarlayan, yeri geldi mi topa basan, takimi oynatan...
                          Perreira gibi sağdan oyun kuran ve maç boyu 10 atagimiz varsa, en az 8 tanesini gerceklestiren bir adam kadromuzda olmadığı sürece...
                          Biz hiçbir süper lig maçını rahat kazanamayiz.

Ayrica bu Yalcin Ayhan'in bize rakip olduğu ve bizim kazandığımız en son mac ne zamandi, unuttum.

Herhalde isim değişmeden önce Ibb ile oynadığımız müsabakaydı.

Yusuf ve Abdulkadir ozelinde biraz da bencil oynamaya basladik son maclarda.

Sivas maçının son 15 dakikasinda takim oyunu oynasak ve ben bu maçı koparicam havasina tek tek her bir futbolcu bazinda girmesek, 3 puani da almıştık.

Çünkü son yıllarda karşımıza çıkan en kötü Sivasspor vardi gecen hafta.

Bir hafta önce Alanyasporun 2 tane attığı Sivas.

Ayrıca...

Rodellaga formsuz...

Zargo canli bomba...

Kamil Ahmet temposuz...

Abdülkadir Ömür formsuz...

Valla neye dayanarak 5 atariz, 6 atarız diyorsunuz, anlatin biz de öğrenelim.

Kolay mac olmayacak ama kazanmak zorundayiz bunu da basaracak gücümüz var.

Maca tempolu baslamali ve erken golü atarak rakibin direncini kirmaliyiz.

3-1 gibi bir skorla kazanacagimizi düsünüyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Aynı 11 'le başlarız sadece Parmak merkez de oynar Abdül sağ tarafta.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hesap yok yauu
                              karaladigim kisim dogru
                              yâni o tribünler dolabilir eger cezâlilardan baska binlerce taraftar giderse
                              ama Trabzon'da 27 bin kisi cezâliyken biraz zor yâni o açigin kapatilmasi
                              yine de iyi sayida taraftar gelecektir yarin
                              He öyleyse anlaşılır. Geçen hafta bize küfreden Sivasa rizeye ceza gelecek mi çok merak ediyorum
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kolay mac olmayacak ama kazanmak zorundayiz bunu da basaracak gücümüz var.

Maca tempolu baslamali ve erken golü atarak rakibin direncini kirmaliyiz.

3-1 gibi bir skorla kazanacagimizi düsünüyorum.
                                Yani dun de yazdım.
                                Macin favorisi biziz.
                                Ama asla kolay bir mac olmayacak.
                                Hem eksiklerimiz, hem de alternatif sıkıntısı çekmemiz sebebiyle zorlanacağız yine.

Tek iyi yani, 12 günde 4 mac oynayan toplam 14 oyuncumuz 1 hafta dinlendi.
                                Amiri ve Hosseini bugun takimla antrenmana çıktı.
                                Ve futbolcularimiz sahada daha dinç olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X