Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankara gücü bir günde transferleri yapıp iki gün sonrada sahaya sürerek tabiki iyi takım konumunda olamaz. Eğimizde oynayacağımız bu maçta favori olmamız normal. Kazanırız diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ankaragücü bu kadar yabancı aldı ama kaç yabancısı vardı ki.
      Rize ve Ankaragücü'nun galiba 18 - 19 tane yabancısı oldu.

Ne olacak ki.
      Adamlar lisansini askiya aliyor faydalanmadigi yabancının, yeni aldıkları adamlara da böylelikle lisans çıkarıyorlar.

Ankaragücü zaten ayrilan yabancilarinin neredeyse hepsiyle Fifalik olacak en gec sezon sonu.
      Hepsi tek tarafli fesih ile gitti.

Bir de küme düşerlerse seneye Eskisehir gibi olurlar.

Bu arada net olarak maçın favorisi biziz ama top da yuvarlaktir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Ankaragücü bu kadar yabancı aldı ama kaç yabancısı vardı ki.
        Baktım şu an 19 yabancısı var. Bu nasıl kuraldır böyle.

Yorum

Baktım şu an 19 yabancısı var. Bu nasıl kuraldır böyle.
          14 tanesini federasyona bildirdiği sürece istediği kadar yabancı barındırabilir. Kalanlara boşa maaş vermiş oluyor tabi.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            14 tanesini federasyona bildirdiği sürece istediği kadar yabancı barındırabilir. Kalanlara boşa maaş vermiş oluyor tabi.
            Orası öyle de, her kanunda her kuralda bir delik olmak zorunda mı bu ülkede. Kural koyuyorsalar adam gibi koysunlar.

Yorum

Orası öyle de, her kanunda her kuralda bir delik olmak zorunda mı bu ülkede. Kural koyuyorsalar adam gibi koysunlar.
              Aslında bunu delik olarak tanımlamak çok doğru değil kim ister ki boşa maaş ödemek? Oyuncular sadece transfer dönemlerinde bildirilebiliyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında bunu delik olarak tanımlamak çok doğru değil kim ister ki boşa maaş ödemek? Oyuncular sadece transfer dönemlerinde bildirilebiliyor.
                Kulüplerin zararına bir uygulama bu. 14 futbolcuyla sözleşmen varsa 14 futbolcun vardır. Lisans misans çıkarmış falan hikaye işler. Kuralı da ona göre koymalısın.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben istemem, Dozer Cemil'in adı Süper Lig ve TFF ile kirletilmesin...

Hele de öneriyi bir Fenerlinin vermesi zaten gereksiz bir durum
                  Aynen
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Kulüplerin zararına bir uygulama bu. 14 futbolcuyla sözleşmen varsa 14 futbolcun vardır. Lisans misans çıkarmış falan hikaye işler. Kuralı da ona göre koymalısın.
                    onun espirisi şu. harika bir oyuncu buldun ama transfer yapamıyorsun.yada eldeki yabancı oyuncu şöyle düşünür. ''beni yollamadan transfer yapamayacak iyisiimi şunları köşeye sıkıştırayım'' olayı.bu iki duruma çözüm olarak getirildiğini düşünüyorum.

bu arada bencede 14 yabancı sayı olarak çok geniş kadrolarda.zaten 12 si esame lisatesine yazılıyor.haliyle ideal olan 8-10 yabancı dır.
                    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 01.02.2019, 17:05.
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onun espirisi şu. harika bir oyuncu buldun ama transfer yapamıyorsun.yada yabancı oyuncu beni yollamadan transfer yapamayacak iyisiimi şunları köşeye sıkıştırayım olayı.bu iki duruma çözüm olarak getirildiğini düşünüyorum.

bu arada bencede 14 yabancı sayı olarak çok geniş kadrolarda.zaten 12 si esame lisatesine yazılıyor.haliyle ideal olan 8-10 yabancı dır.
                      Değildir.

Yorum

• Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin: "Sivasspor maçında genç oyuncuların performansını gördük. Gençlerin kendilerini ispatlayabileceğini düşünüyorum. Sivas maçında altyapıdan 5 kişi sahadaydı. Daha sonra Batuhan ile bu sayı 6 oldu. Bu bizim için gurur verici bir olay."

Bu adamların bu açıklamaları beni endişelendiriyor açıkçası. Umarım bu altyapı mevzusu gerçeklerden kopuk bir fetişizme dönüşmez.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Transfer yasağının arkasına saklanmanın bedelini bu maçta öderiz.

Yorum

• Takımımız cok zayıf 3 ihtimalli bir maç.Insallah kazanırız ama dedigim gibi bu takım hic bir maçı kolaylıkla kazanamaz.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ankaragücü'ne yenilirsek Fb ile aramızda 7 puan kalıyor

Yorum

• SON DAKİKA - Alessio Cerci, Thomas Hertaux, El Kabir, Nduka ve Hopf TFF’ye bildirilen listede yer almadılar.

[emoji842] Bu oyuncular 2. devre sahaya çıkamayacaklar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X