Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    golden önceki Lensin olayına nasıl faul verilir hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görmedim onu, olabilir kaçırmışım, aleni eyyam yapmadı gibi geldi bana.
    Ama tartışmalı pozisyonları kaçırmış olabilirim
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Murat Cem Batuhandan daha faydalı olurdu
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Navakamenin enfes golünden sonra bu maçı galip bitirmemiz gerekirdi.

Ama özellikle 2-1-den sonra o baskıyı yimeyecekdik. Beşiktaş gölü erken de bula bilirdi.

Tek bariz hatamız Batuhan hamlesi oldu. Ben bunu da özevlatçı Hüseyin Çimşire bağlıyorum.

Uğrcanın da böyle maçlar için yetersiz olduğu görülmüştür sanırım.

Yorum

• Bu takımın stoperleri huseyni ile hüseyindir

yusuf tan en fazla onazinin yanına oyun kurucu olur YUSUFTAN 10 numara OLMAZZZZZ

3-4 transfer olmadan ilk 2 zor

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            batuhan önemli ve kritik defansif hamlelerde yaptı.bence deplasmanda o boyla top sürmeside ve son ana kadar beklemeside olumlu ilerisi için.her oyuncu ince pasta tam isabet ettirecek diye bişey yok.o verdiği pas tercihide bence doğru idi.
            Aldığı veya kazandığı bütün topları rakibe attı.İzleme fırsatın olursa tekrar izle maçı bana hak vereceksin..

He Bir tane kaptı oda gol pozisyonu olacaktı beceremedi..Halı sahadaki adamlar kadar yapamadı..Yazık oldu
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Ünal Hoca’yı çok seviyorum ama doğruları kadar yanlışları da çok. Skordan bağımsız söylüyorum, Batuhan’ı 3 kez izleyen birisi sahaya 30 saniye bile sürmemesi gerektiğini anlar.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• hakem maçın sonlarında aleyhimize çok basit fauller çaldı.golden önceki kornere çıkan pozisyonda faul göremedim.keza ekubanın yaptığıda faul değildi.

son dakika pozisyonunda yanlış görmediysem el olmasa penaltı ile sonuçlanıyordu.
                TEKKEBALL

Yorum

• Ulan takıma, Ünal Hocam'a .ok atıyorsunuz da, siz şampiyonluğa oynayacak taraftar mısınız?..

Yorum

• Batuhan bu lig‘de oynayacak futbolcu degil.
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• hiç bozmadan devam etmemiz gerekiyor.

deplasmanda bjk'den 1 puan kötü değil. bizim kadro çok can yakacak daha.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ulan batuhan su takimdan yattigin yerden para kazandin karnini doyurdun ama geldin belki bir sezonu cope attin. Az da olsa trabzon sevgin varsa az da olsa gururun serefin varsa defol git bu takimdan.

Yorum

• Devre arası orta sahaya iyi bir adam lazım hem savaşan hem top yapan. Yedek kulübesi çok zayıf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            batuhan önemli ve kritik defansif hamlelerde yaptı.bence deplasmanda o boyla top sürmeside ve son ana kadar beklemeside olumlu ilerisi için.her oyuncu ince pasta tam isabet ettirecek diye bişey yok.o verdiği pas tercihide bence doğru idi.
                            Ne ilerisi hocam adam 20-21 yaşında olur ilerisi dersin de ne ilerisi
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal Hoca’yı çok seviyorum ama doğruları kadar yanlışları da çok. Skordan bağımsız söylüyorum, Batuhan’ı 3 kez izleyen birisi sahaya 30 saniye bile sürmemesi gerektiğini anlar.
                              %100 doğru .Bizde seviyoruz Ünal Hocayı ama bu hataları bizi delirtiyor resmen..
                              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hiç bozmadan devam etmemiz gerekiyor.

deplasmanda bjk'den 1 puan kötü değil. bizim kadro çok can yakacak daha.
                                Evet bizim canimiz yanacak gibi! Rize maci sanki hüsran olacak gibi geliyor bana mesela.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X