Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet senolcular sahneyee
    sahneyeeeee
    sahneyee eeee
    Şimdi çıkarlar şey derler yaa hoca aslında öyle demek istemedi.O hep bu kulupten kovularak gitti vs vs..
    Bırakın efsane değil kestane bile değil. 15 haftadır yatan takımı çimleri yiyordu nerdeyse.
    Ne bu kin öfke ? Hayatını Trabzonspora borçlu adamlar Trabzonsporu ben yarattım triplerinde.
    İsmi heryerden silinsin bu herifin.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ünal'ın oynatmak istediği futbol için Sosa biçilmiş kaftandır..Sosa çıkınca takımın tel tel döküldüğü ortada..Onazi bile itiraf etmiş bunu..

Sosa bu takımın saha içindeki teknik direktörüdür ve Ünal'ın oynatmak istediği futbol için biçilmiş kaftandır..

Eğer Sosa devam edebilseydi bu maçta 3 ve 4. Golü bulmak çok kolay olacaktı 3 puanı cebe indirecektik..
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Başakşehir gibi oturmuş bir takım olsaydık 0-2 'den sonra maç kitlenir tatsız tuzsuz olurdu ve öylece biterdi. Skoru koruyup oyunu soğutmayı beceremiyoruz.

Yorum

• Fener maçında da 2-0 dan sonra paniklemiştik,aynısı bu maçta oldu.panik olunca hatada oluyo.yazık oldu.ama her maça aynı muamele yapılmamalı.şenol hocanın ikinci yarı yaptığı bjk yi canlandıran değişikliklere bizimde karşılık verebilmemiz lazımdı.her maç aynı oyuncular,aynı dakikalarda oyuna girer mi yahu? Eksiğimiz bu.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O pozisyonda topla alakasi olmayan Canerin sari karti oldugunu ve o pozisyonda sari verilse atilacagini tahmin edebiliyorsunuz degil mi?

Adriano olayina ise ancak Ali Gültiken gibi serefsizler veya görme özürlüler görmedim veya kirmizi degil der. Kaldi ki Adrianonun da sarisi vardi.
            Adriano sari görmedi diye hatırlıyorum.

İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sarısı olfuğunu unutmuşum, kusuruma bakma. O pozisyonda öyle aşırı bir hareket görmedim. Aşırı olan örneğin geçen Müllerin yaptığı idi. Ama ikinci sarıdan atabilirdi haklısın.

Diğerine direk kırmızı benim futbol anlayışıma göre verilmez. Ikisi mücadele ediyor, biri bir adım geç kalıyor ve vuruyor. Bana göre sarı. Öyle göstere göstere depar atıp adama arkadan vurmuyor. Ama bu bana göre. Sana göre bu beni şerefsiz yapıyorsa bu senin eksiğin kardeşim. Trabzonsporu benden daha çok sevemezsin, merak etme.
            Amiri'nin tekmeligi önden iç kısma kayıyor. Istemedende olsa isteyerek de olsa kontrolsüz ve sert hareket. Mullerde bilerek isteyerek kafasına vurmadı zaten. Topa doğru hamle yaparken gitti adamın kafasina vurdu. Quaresmanin Yusuf Erdoğana yaptığı hareketten farkı yok.
            ( ゚д゚)

Yorum

• çok dramatik bitti ama olsun yılmadan mücadeleye devam etmek lazım. Batuhan denen futbol cahii ve katilininde bir daha oyuna girmemesi lazım.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• Maçı bitirdiğimiz dakikalarda gol yemememiz gerektiğini belirten Karaman, ''Benim size vereceğim her türlü cevap, bir takımı eleştirel boyutta değerlendirirken bir takımı da farklı boyutlara çekebilir. Bazı şeyleri kendi içimizde saklayalım. Özde şunu söyleyebiliriz. Yapacağınız hamleler sizi mutlak doğruya götürmesini istersiniz. Yapacağınız hamlenin bir sonuca varması adına düşünürsünüz. Biz Batuhan'ı koyduk, yüksek bir oyuncu koyduk oyuna. En azından orada bir duruş gösterir, gelen yüksek toplarda da katkı sağlar diye. O gayreti o samimiyeti gösteriyor ama bakıyorsunuz Beşiktaş'ın kenardan geldiği topların %80 - 90'ına Beşiktaş vuruyor. Burada ya karşılamada sıkıntı oluyor ya konsantrasyonda sıkıntı oluyor ya da farklı şeylerde sıkıntı oluyor.

artık Batuhan oynamasın hocam.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sarısı olfuğunu unutmuşum, kusuruma bakma. O pozisyonda öyle aşırı bir hareket görmedim. Aşırı olan örneğin geçen Müllerin yaptığı idi. Ama ikinci sarıdan atabilirdi haklısın.

Diğerine direk kırmızı benim futbol anlayışıma göre verilmez. Ikisi mücadele ediyor, biri bir adım geç kalıyor ve vuruyor. Bana göre sarı. Öyle göstere göstere depar atıp adama arkadan vurmuyor. Ama bu bana göre. Sana göre bu beni şerefsiz yapıyorsa bu senin eksiğin kardeşim. Trabzonsporu benden daha çok sevemezsin, merak etme.
                  ben mi yanlış hatırlıyorum caner de Adrianun sarısı vardı.ikiside atilmaliydi.bunu neden gündem yapmiyoruz.bariz hakem desteğiyle bjk yine 1 puanı çaldı.a.gücü maçı dahil hakem hatasi yla 4 Puanımız gitti.var geldi tamam güzel de biz puanlar gitmeye devam ediyor ve biz açıklama bile yapmıyoruz.unal hoca bile beraberlik hakkıyla diyebiliyor. o zaman hakem iyi etmiş dersiniz hatta az bile yapmış.yapılan ortalarda ceza sahasına girip gol de atması lazım.

Yorum

• Arkadaşlar
                    Bu maçın tartışmalı pozisyonlarında Trabzonsporun lehine olan hiçbir pozisyon TV de gösterilmedi.
                    Beşiktaşa en az iki kırmızı (direk olmasa da ikinci sarılardan ve maçın daha ilk başlarında olan kartlar bile var)
                    Yani Trabzonspor düşmanı olanlar klasik,alışılagelmiş "Bizans oyunları" nı yine sahneye koyarlar,koyacaklar.
                    VAR a rağmen istediklerini yapabilmektedeler.
                    Çalınmayan penaltı,kırmızı kartlar var hatta ilginçtir ki yüzde yüz elle oynama olan son dakikadaki pozisyon "sanki bjk mağdur" muş gibi bi algı çabası.
                    Biz bu filmi çok gördük,göreceğiz.Maalesef ki bu bizim elimizde değil bunu bize yedirmiyorlar dolayısıyla bu durumu yönetemeyiz.
                    Fakat bilinç,tecrübe ve asgari hatayla yola devam ederek kendi içimizdeki yüksek hata oranını düşürebilir bunu yönetebiliriz.

Yorum

• + ilaveten Şenol hocayla ilgili bir konuyu eklemem gerek..

Burda Şenol Hocayı tanıyan biri lütfen iletsin kendisine ..Ben bu lafını unutmayacağım çünkü...

RAKİP yani biz zaman geçirmeye oynamışız ?? !!

okadar değilde hadi tamam zaman geçirdik diyelim...!!

Onu tanıyan , gören varsa iletsin..

Bu lafı diyorsun Hoca tamam ... demekki BJK senın döneminde hiç zaman geçirmedi öylemi ?? Eminmisin..

Değilim tabiki diyecek mecburen ?? E ozaman efsanesi olduğun takım sana ne yaptı ?? demezlermi adama ??

HOCA YAŞLANDIM SAÇMALADIM DEMEDİKÇE BİTTİ BENİM İÇİNDE..
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yorumlarini beğenerek okuyorum.

Bol bol yaz bence.

Solda Novak iyi hos faydali adam ama bir Clichy'imiz olsaydi, Nwakaeme cok daha iyi isler yapardi bu kadroda.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Eyvallah çok naziksin

Sen de yorumlarınla bazen fikir ayrılıkları olsa da güzel bir bakış açısı getiriyorsun.

Abdullah Ercan'dan sonra doğru düzgün bir sol bekimiz olmadı.

Yorum

• Erzurum maçından sonra daha da maç izlemem diyen beni 3 haftadır ekran başına kilitleyen takımımızı kutlarım. Kazanabilirdik ama canları sağolsun. Bu formumuzla hafta içi sivas maçını rahat alır ve rizeye çakar sezonun ilk yarısını tamamlarız. Başkanın dediği gibi gerisine de sonra bakarız.

Yorum

• unal hocanın tek eksiği oyuna müdahaleler de geç kalıyor.bu sorunu da çözerek inşallah bu sene ik8ncilige ve kupaya seneye de sampiyonluga oynariz.takımın oyunu ve mücadelesi ve gençlerin oynaması güzel.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçı bitirdiğimiz dakikalarda gol yemememiz gerektiğini belirten Karaman, ''Benim size vereceğim her türlü cevap, bir takımı eleştirel boyutta değerlendirirken bir takımı da farklı boyutlara çekebilir. Bazı şeyleri kendi içimizde saklayalım. Özde şunu söyleyebiliriz. Yapacağınız hamleler sizi mutlak doğruya götürmesini istersiniz. Yapacağınız hamlenin bir sonuca varması adına düşünürsünüz. Biz Batuhan'ı koyduk, yüksek bir oyuncu koyduk oyuna. En azından orada bir duruş gösterir, gelen yüksek toplarda da katkı sağlar diye. O gayreti o samimiyeti gösteriyor ama bakıyorsunuz Beşiktaş'ın kenardan geldiği topların %80 - 90'ına Beşiktaş vuruyor. Burada ya karşılamada sıkıntı oluyor ya konsantrasyonda sıkıntı oluyor ya da farklı şeylerde sıkıntı oluyor.

artık Batuhan oynamasın hocam.
                              bunu mu demiş cidden.. o batuhan denen ağır , yediği ilk goldeki karius kadar zıplayamadı.. hata yaparsın anlarız; sene başında da ibanezle başlıyordu, ama hatada ısrar etmek koskoca bir sezona bedel oluyor..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• şenol hocanın gömleği neydi öyle?
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X