Valla nerden baslasam, Sosa’nin zekasi ve pas kalitesi mi ? Abdulkadir’in bastaki top kontrolü ve sonundaki topu vücusu ile koruyup akilli pas’i mi ? Pereira’nin bitmek bilmeyen enerjisi ile yaptigi bindirmesi mi ?
başkanı fetocu çıkmış bir camia utanmadan açıklamada yapabiliyor arsız hırsız ev sahibini bastırır misali la baskaniniz fetocu çıktı terör örgütüne üye olmaktan işlem gördü varmı daha ötesi bunun. konyasporlu bitane akilli adam çıkıpta demiyorki ey aykut hocamiz diyelimki penaltida hakllsizlik oldu rize 2-0dan maci aliyordu sen niye 1-0dan sonra teslim oldun başka oyun planin yokki çünkü oyun planin sadece otobüs cekme planı uzerine kurulu
Açıkçası yenildiğimiz maçlarda bile bu kadar sıkılmamıştım. Aykut tam bir futbol teröristidir. Gol atana kadar ortada ne futbol vardı ne seyir zevki.
Geçen hafta söylediğim şey yine gerçekleşti. Katı defans yaparak defansın arkasına adam kaçıracağını biliyorduk aykutun. Buna da çanak tutan bir zargomuz var malesef. Gol yememiz ve aykutun bu iğrenç futbolla bizi yenememesi biraz da şansla oldu.
Tekrar ediyorum canımız çok yanmadan stoper tandemini iki hüseyin den oluşturmalıyız artık.
Takım kötü değildi ,, sadece hücum edilecek zamanda etmiyoruz,,savunma yerleşiyor ,, sol tarafımız çalısmıyor,, oyun sıkışıyor.. Görebildiklerim bunlardı. Savunma arkasına kaçırılan oyuncular tehlike hüseyin için.. Yusuf Abdülkadir etkisizdi stadda izledim maçı ve tam penaltı olmadan once abdüşü çıkarsın artık diyordum olcayı alsın.. Çünkü açamıyorduk ve etkisizlerdi..
Takım kötü değildi ,, sadece hücum edilecek zamanda etmiyoruz,,savunma yerleşiyor ,, sol tarafımız çalısmıyor,, oyun sıkışıyor.. Görebildiklerim bunlardı. Savunma arkasına kaçırılan oyuncular tehlike hüseyin için.. Yusuf Abdülkadir etkisizdi stadda izledim maçı ve tam penaltı olmadan once abdüşü çıkarsın artık diyordum olcayı alsın.. Çünkü açamıyorduk ve etkisizlerdi..
Trabzonspor hakkıyla döve döve galibiyet almıştır.. Penaltı babalar gibi penaltıdır.. Angut Kocaman'ın takımına oynattığı futbol değildir, rezilliktir.. Trabzonspor'un şu maçı haksız kazandığını söyleyen şeref yoksunudur.. Trabzonspor ucube futbol oynayan Angut'un Konya'sını S... S... yenmiştir NOKTA
Yunanistan'ın Avrupa Şampiyonu olurken oynattığı o can sıkıcı futbola benzer bir futbol oynatıyor Aykut Kocaman.....
O yüzden maçtan biraz çekiniyordum doğrusu.....Bereketki oyunun belirli bölümlerinde oyunu hızlandırıp Aykut Kocaman'ın tuzağına düşmedik. Rodallega penaltıyı atarken eminim taraftarımızın % 99 u heyecanlamıştır atamayacak diye.....
O golden sonra mevcuren üzerimize geldiler cüretlerinin payınıda aldılar...
Güzel temiz bir galibiyet oldu
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Biz neden halen daha Rodallega'ya penaltı attırıyoruz anlamıyorum. Bu kadar kötü bir istatistiği varken bu ısrar neden ? Birinci penaltıcımız kesinlikle Sosa olmalıdır..
Biz neden halen daha Rodallega'ya penaltı attırıyoruz anlamıyorum. Bu kadar kötü bir istatistiği varken bu ısrar neden ? Birinci penaltıcımız kesinlikle Sosa olmalıdır..
Kaçırdığı son penaltıdan sonra muhtemelen o kullanmayacaktı Konya maçındaki penaltıyı ama büyük ihtimalle, moral olsun diye ona attırdılar.
İyi de yaptılar bence... Morali yerine gelmiştir...
Şanssız bir futbolcunun takım desteğini arkasında somut bir şekilde hissetmesi onu daha başarılı kılar...
Yorum