Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaçırdığı son penaltıdan sonra muhtemelen o kullanmayacaktı Konya maçındaki penaltıyı ama büyük ihtimalle, moral olsun diye ona attırdılar.

İyi de yaptılar bence... Morali yerine gelmiştir...

Şanssız bir futbolcunun takım desteğini arkasında somut bir şekilde hissetmesi onu daha başarılı kılar...
    Büyük risk aldık, son 3 maçtır çok büyük bir düşüş var Rodallegada .. Bu düşüşün sebebi kendisini vazgeçilmez olarak görmesidir , bir an önce kendine gelmeli..
    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Büyük risk aldık, son 3 maçtır çok büyük bir düşüş var Rodallegada .. Bu düşüşün sebebi kendisini vazgeçilmez olarak görmesidir , bir an önce kendine gelmeli..
      Ekuban var, Hugo kendini vazgeçilmez görecek kadar art niyetli bir adam değil...

Bence de onun atması riskti ama takım desteği öne geçti kendisine karşı, iyi de oldu...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• kişiliksiz,şikeci aykut denen......
        uzaktan yakından alakası yok diyor penaltı pozisyonunun....
        sanarsın ki abdülkadir'e en yakın rakip oyuncu 2 metre ötesinde,
        uzaktan yakından alakası yokmuş,

benim takıldığı konu
        camia olarak maçlarımıza verilmesini istemediğimiz 2 tane hakem var
        canımızı bariz şekilde yaktıkları için,
        biri mete diğeri cüneyt
        konya maçında;
        mhk,bu 2 adamı bizim maçımızda görevlendirdi.
        penaltı pozisyonunda mete verdi penaltıyı,
        buraya kadar sorun yok,
        sorun diğer tetikçi cüneyt çakır,
        VAR'dan uyarıyor meteyi pozisyonu izlemeni tavsiye ediyorum diyor.
        (yani diyor ki tetikçi penaltı yok)
        ulan kişiliksizler rahat durmuyorsunuz,
        biriniz dursanız diğerinin k...başı oynuyor,
        diğeriniz dursa,öbürünün k...başı oynuyor.
        resmi siteden açıklama 10 numaraydı(mete için)

tümer metin demiş dün akşam,
        fb li çocuklar yarin okula nasıl gidecek diye...
        eski yöneticmizi nevzat AYDIN çok güzel ağzının payını vermiş;
        Nevzat Aydın, resmi Twitter hesabından Tümer Metin'e ''2011’de ellerinden çalınan şampiyonluk yüzünden başları önde okula giden Abdülkadir, Yusuf, Hüseyin ve Uğurcan’a sorsunlar.'' cevabını vererek tepki gösterdi.

Yorum

• jahoviç;

hatırlarsınız pozisyonu,diğer sayfalara geri dönüş yapmadım,
          büyük ihtimal buradan kimse yazmamış olabilir.

ilk yarı jahoviç uğurcanla karşı karşıya kaldığı pozisyonda,
          hüseyin çok suratli bir oyuncu yetişmeye çalıştı bir tık gerisinden koştu,
          iyi tehtit etti ve sağlıklı vurmamasını sağladı,
          ama aynı karede sevindirici bir görüntü daha vardı,
          ağır dediğimiz Toure hüseyinle yan yana ciddi depar attı.
          hüseyinin takıma girmesi toure ninde performansını artırdığı kanısındayım.

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            boyle basit penalti olmaz . keske hakkimizla yenseydik
            Saçma sapan mesajlar var arka sayfalarda...

Hakkımızla yenmek ne demek yahu?

Çok ağır konuşacağım da forumda yetkiliyim yakışık almaz...

%65 top bizde ama hakkımızla yenmedik öyle mi?

Herifler bir ara orta sahaya kadar 3-3-3- dizilmişlerdi, göbeğimiz çatladı bu iğrenç aykut kocaman saçmalığını izlerken, ne bekliyordunuz acaba?

Allah aşkına saçma saçma şeyler yazıp da insanlara koz vermeyin, ayıptır...
            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2018, 10:10.
            Arafilboylu

Yorum

• Seni ileriye taşıyan tek adam Abdülkadir'e bile fos diyen adamlar var yahu?
              Ulan, maçı da mı izlemiyorsunuz anlamıyorum?

Keşke, arka sayfalardaki mesajlara bakmasaydım...

Okurken ben utandım...

Ne kadar futboldan bihaber bir taraftarımız var...
              Düşman mısınız nesiniz anlamıyorum...
              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2018, 11:02.
              Arafilboylu

Yorum

• Uyuzlu köpek gibi kalenin önüne yatmış bi Konya'ya 3 atıyorsun, sonra hakkımızla yensek bari diyorsun.. Ayıp valla, ALLAH çarpar
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Aykut ne ağladın be.. Radarını sevdiğim.

11 kişi defans yapıyorsun orta sahayı geçmeye niyeti yok takımının sprinter oyuncularınla belki birşey yakalarım amacıyla maksimum 3 kişiyle hücum yapıyorsun ondan sonra ağlıyorsun. Adam gibi futbolunu oynayıp yenilsen ağzımı açmayacağım ancak Abdülkadir'e çift taraflı müdahalenin yapıldığı aşikar VAR 'a bak MAR' a bak istediğine bak o pozisyona dünyanın her yerinde penaltı çalınır.

Ben bu maçta puan kaybederiz diye düşünüyordum zira Trabzonspor bu tip maçlarda hep takılmıştır. Ancak bu laneti bozduğumuz için ayrı bir sevinçliyim. Hoca takımı böyle motive etsin bu işin sonu belli.
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• zavallı... abdulkadire saçma sapan bir benzetmede bulunmuş. ama egosu o kadar büyük ki sinirle söyledim, mahcup ettin diyemediğinden gittikçe daha fazla saçmalamış. bu forumda kendinden büyük egosu olan ne kadar çok adam var.

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet sirk cambazı. Winner değil, özgüven yok, tok değil cılız, Yumuşak, zayıf. Allah vergisi yetenek ve kıvraklık ile güzel top cambazı olur ama profesyonel hayatta açıklarını kapatmazsa birşey olmaz. Sizin gibiler ne kadar açsa artık yeteneğe, kırıntı görünce gaza geliyorsunuz. Ben aksini diyorum, bu dangul dungulluk topu al git kız gibi şutlar çek, zayıf takım arkadaşına ulaşamayacak güçsüzlükte paslar ver. Bu şekilde hiçbir şey olmaz.

Yorum

• 90 dakikayı izleyebileceğimiz link var mıdır?

(UEFA)

Yorum

• STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tümer metin demiş dün akşam,
                        fb li çocuklar yarin okula nasıl gidecek diye...
                        eski yöneticmizi nevzat AYDIN çok güzel ağzının payını vermiş;
                        Nevzat Aydın, resmi Twitter hesabından Tümer Metin'e ''2011’de ellerinden çalınan şampiyonluk yüzünden başları önde okula giden Abdülkadir, Yusuf, Hüseyin ve Uğurcan’a sorsunlar.'' cevabını vererek tepki gösterdi.
                        Cevabın daha güzeli 2011’de şikeden sonra, bu utanç yüzünden çocukların dışarı nasıl çıkacağını sorması olmalıydı.
                        En son omondoles tarafından düzenlendi; 10.12.2018, 11:19.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aykut ne ağladın be.. Radarını sevdiğim.

11 kişi defans yapıyorsun orta sahayı geçmeye niyeti yok takımının sprinter oyuncularınla belki birşey yakalarım amacıyla maksimum 3 kişiyle hücum yapıyorsun ondan sonra ağlıyorsun.

Yalnız 2-0'dan sonra oyuna aldıkları hücumcularla doğru dürüst atak bile yapamadı takımı. Futbolculuğunda çok iyi ve kıvrak bir forvetti ama hiçbir hücum planı olmaz mı bir hocanın? 1-0'dan 2-1 kaybettiği bir bjk maçı sonrası "erken attığımız gol bütün planlarımızı bozdu" diyen bir futbol adamından bahsediyoruz
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• ömcelikle maçın yalnız ilk yarısını seyredebildim. Aykut Kocaman denilen futbol katili gibi düşünen teknik direktör çok maalesef ve bu tip durumlarla çok daha fazla karşılaşacağız akyazıda. Maça gelecek olursak bence sabırlı oynamamız maçı bize getirdi eskiden dakikalar geçince panik yapan, başı kesik horoz gibi sahada dolaşan futbolcular yerine akıllı, pas tercihleri çok doğru bir oyuncu grubumuz var. Skora etki edip daha fazla bitiricilik çalışırsak iyi birşeyler olacak bu sene. Penaltı net penaltıydı bu arada saçmalamaya gerek yok.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevabın daha güzeli 2011’de şikeden sonra, bu utanç yüzünden çocukların dışarı nasıl çıkacağını sorması olmalıydı.
                              Yahu bu mesele ne kadar büyütülüyor

Futbol kanunlarinda büyük takım küme düşmez diye bir şey mi yazıyor.
                              Bu tür yargılardan dolayı insanlari usulsüzlük yapmaya sevk eden Tümer Metin gibi yorumcular.
                              Ne var yani şike yapsın ne ederse etsin ama küme düşmesin, çünkü küme düşmek şike yapmaktan daha onursuz bir şey.

Bütün medya buna inanmış şekilde öyle yaygara yapıyor
                              Yazıklar olsun sizin ahlaki değerlerinize

Eğer haketmiyorsa kazanmayı haketmiyordur düşer, kaybeder haketmedigi halde hakem, futbolcu ayartıp kazanmak daha yüz kızartıcı, çocukları okula gönderirken daha utanç verici bir şey olduğunu bu topluma ogretemedikten sonra bu ülke bir gram ileri gitmez.

Yazıklar olsun Tümer anlayışına
                              Bizde varsa bu anlayış bize de yazıklar olsun.

Herkes hakkıyla küme de düşer, kaybeder de, kazanır da

Bu kadar basit
                              En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 10.12.2018, 11:50.
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Tebrikler takım

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X