Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun şikecilerle imzalarsa, ciddi ciddi küme düşebilirler...
    Allah konuşturuyor
    Amin
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Geçen yıl 5 maç kazanmıştık üst üste, hele ki bir antalya maçı hatırlıyorum içerde 3 0 kazandığımız. Maçtaydım, fakat ne gollere adam gibi sevinebilmiştim ne de maçın sonunda galibiyete. Kazanıyorduk ama futbol namına hiçbişey izlemiyorduk.

Bugün de 3 0 kazandık, hem de futbol namına savunma yapmaktan başka bişey bilmeyen bir takıma karşı 90 dk güzel futbol oynamaya çalışarak kazandık. İşte beni heyecanlandıran şey bu, skor değil oyun. Gerçekten takım olma adına çok önemli aşamalar kaydettik şu kısa sürede. Allah bozmasın. Devam

Yorum

• ersun döneminde yalnızca kadro kalitesi olarak bize denk ya da üstün, başarı çıtası şampiyonluk olan takımlarla oynadığımız maçlarda iyi performans sergiledi bu takım. diğer bir ifadeyle, bizim önlem almamız gereken maçlarda iyi oyun çıkardık. bize önlem alan takımlara karşı oynattığı oyun zaten adamın dönemine damga vuran başarısızlığın en büyük sebebi oldu. bu durum bile ersun denen karaktersizin işini hangi ciddiyetle yaptığının örneğidir. adam vizyon maçlar dışında hiçbir maça hazırlamadı ne takımı ne kendini...

yine ersun döneminde ekici problemi ortaya çıkmamışken yusuf değil 11 haftalarca 18 yüzü görmedi. bu forumda sadece benim onlarca mesajım vardır, kulübede ekici'ye alternatif yusuf'un bulundurulması gerektiği yönünde. adamın ekici probleminden önce kadroya dahi almadığı oyuncuyu takıma kazandırdığına inanmak nasıl bir aymazlıktır anlamıyorum. hala şu adamın pr'ını yapmaya çalışanları aklım almıyor doğrusu...

ünal hoca konusunda en umutsuz forum kullanıcılarından biriyimdir, mesaj geçmişim hocanın yetersizliğini ima etmekten öte açık açık ifade ettiğim mesajlarla doludur. hocanın roda kırılmasın, burak darılmasın kabilinden kadro tercihleri yarın yine vuku bulsa yine aynı sert eleştirileri yapacağım elbette. eldeki kadronun karakteriyle alaksız, buram buram eyyam kokan tercihlere bir de aynı felsefeye uygun oyuncu değişiklikleri eklendiğinde özellikle bursa maçından sonra hocanın istifa etmesi gerektiğini dahi düşündüm, ifade ettim.

şunu görmek gerekir, burak ve onur'un kadro dışı kararları hoca için adeta milat oldu. o haftadan sonraki oyunların tamamında kadro gerçekliğine uygun 11 ve dizilimlerle başladı, kafasındaki oyun anlayışına (ki doğruluğu hala tartışılır) futbolu oynatabildi, oyuna doğru müdahalelerde bulunabildi ünal hoca. şansı da yanındaydı bu süreçte ki iyi oyunlar iyi skorla da taçlandı.

bu aşamada dün yanlış yaptığı için eleştirdiğimiz hocanın bugünkü doğrularını inkar etmek son derece samimiyetsiz bir yaklaşım olacaktır ki bazı arkadaşlar bu samimiyetsizliklerini "takım maç kaybetse de hocaya giydirsem" seviyesine kadar taşımış durumda.

objektif olmak gerekli. hoca ya da oyuncular için kötüyken kötü demeyi hak görenin iyiyken iyi diyememesi yapılan eleştirilerin arkasında farklı hesapların, çekemezliklerin olduğu izlenimi bırakıyor.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• provakatör aykut maç sonu aglayacağina bak rize 2-0 dan alıyordu maçı senin takimin ne yapti ilk golü yiyince bitti çünkü tek oyun planin buydu ikinci bir oyun planın yoktu

Yorum

• Güzel bir hafta sonuna uyandık. Güzel adamlar güzel futbol izlettiler bizlere. Akhisar fener derbisinden de güzel sonuç çıkarsa neşemize neşe katılmış olur.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ben de buna dikkat ettim, ne güzel bir an, daha da iyi olacağız da!
              İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosa'nın duruşu ve pas kalitesi mükemmel. Takımı oynatan adam kesinlikle. Abdulkadiri alnından öpmesı harika bir andı.

Yorum

• Soğuk kış gününde gecemizi ısıtan, takım olma yolunda anlamlı mesajlar içeren bir maçı daha 3 puanla geçtik emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Maçı yorumlarsak iki t.direktör de birbirini çok iyi analiz etmiş.Rakip, bizim kapalı savunmayı açmak da zorlandığımızı ve geri dönüşlerde problemlerimizi bildiği için ona göre topu bize bırakan bir anlayışla oynadı.Ünal hoca da rakibin böyle oynayacağını bildiği için kanatları kullanmayı tercih etti bu da doğru olandı.İlk yarı boyunca amacına ulaşan rakip oldu.Kanatları verimli bir şekilde kullanamadık açık bek uyumumuz sürekli karşısına çıkan ikili kademeyi geçecek seviyeye çıkamadı.Topla oynama konusunda her ne kadar üstün olsak da bu durum pozisyon bulmakla doğru orantılı ilerlemedi.

İkinci yarıda ise genç yetenek Abdülkadir sahneye çıktı geçen hafta yusuf liderlik etmiş maçı kazanmamızda başrol oynamıştı bu hafta ise diğer genç yetenek Abdülkadir sorumluluk aldı ve takımına üç puanı getirdi.Kendisinden uzun süredir beklediğim oyun buydu en büyük özelliği olan çabukluğunu bu maç sergiledi.örneğin bu maçta rakibe sarı kart aldırdı,penaltı yaptırdı,birebirde 5-6 kez adam geçti,çizgiye inip asist yaptı kısacası kapanan bir takımı açacak yeteneğini sergiledi ve maçın yıldızı olmayı haketti alkışlar sana Abdülkadir.

Ünal hocayı da tebrik etmek lazım genel futbol felsefesi büyük camialara yakışan bir anlayış.Türk futboluna sadece futbolcu değil bir de t.direktör kazandıracağız inşallah o ışığı veriyor.Geçenlerde bi haber çıkmıştı otelde kalma imkanınız varken neden tesislerde kalıyorsunuz diye birisi sormuşta oda şöyle cevap vermiş kulübün parası niye boşa gitsin demiş.Bu cümle aidiyet duygusunun hangi seviyelerde olduğunu gösteren çok önemli bir ayrıntı.

Tekrar takıma dönüp eksiklerimizden bahsedersek akan oyunda henüz rakipleri açacak beceriyi gösteremedik.Geçen hafta olsun bu hafta olsun kilidi duran top golleriyle açtık.Her zaman bu olmaz dolayısıyla akan oyunda hücumda daha yaratıcı organize ataklar yapmalıyız.Bekler orta kalitelerini arttırmalı.Açıklar adam eksilterek gidebilmeli.Tersten gelen ortalarda diğer kanat oyuncusu mutlaka içerde olmalı özellikle antony bu konuda beklentinin altında topu saklama konusunda başarılı ama skora katkı verme konusunda henüz sahneye çıkamadı özellikle ceza sahası içinde topu çok fazla dürtüyor daha doğru pozisyon alıp tek vuruşlar denemeli çünkü ağır oyuncu o şut çekene kadar defans kapatıyor.

Sosa ve onazi uyumu gayet başarılı.Pas oyununda son derece başarılı ve aktifler.

Gençlere tekrar dönersem şuanda takımın yakaladığı çıkışın ana sebebi dört Trabzonlu genç ve onun çevresinde kenetlenmiş diğer oyunculardır.Yusuf ve abdülkadir artık daha fazla sorumluluk alıyor onlar artık şunu biliyor milyonlarca Trabzonsporlu bizden sahada bişeyler bekliyor o sorumluluğu bu genç yaşta üstlenmeleri çok güzel bişey.Hüseyinde Uğurcan da canla başla mücadele edip onlara yardımcı oluyor ikiside her geçen gün futbollarıyla büyüyor olgunlaşıyolar geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyorlar.Onların getirdiği ruh tüm takıma yansıyor artık herkes iki misli mücadele ediyor zaten bu oyunu da her zaman mücadele edenler kazanıyor.

Yorum

• Nwakame ve Novak çok akıllı futbolcular.

Yorum

• VAR'da daha önce lehimize karar çıkmış mıydı?
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      VAR'da daha önce lehimize karar çıkmış mıydı?
                      hatırladıklarım, erzurumdan yediğimiz gol ofsayt nedeniyle iptal edilmişti, göztepe maçında burak'ın ofsayt diye iptal edilen golü verilmişti.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://twitter.com/_fatihc/status/1...963064320?s=19

Bu paslaşmaların sonu golle bitmeliydi.
                        şu sosadan topu hiç bekletmeden pas nasıl atılırı öğrenmemiz lazım antremanlarda sosayı kullanması lazım Ünal hoca

Yorum

• 3-0 bitmiş bir maçtan sonra bile hala Yusuf'a b.k atmaktan geri kalmayan taraftar profili mevcut şu forumda ulan ona buna b.k atacağına galibiyetin keyfini çıkar cahil eğer bu takım gerçekten umrundaysa yat kalk Yusuf Abdüş Hüseyin gibi gençlerin takımında olduğuna şükret onların hayalini kuran onlarca kulüp var bu ülkede yeter artık kesin sesinizi mide bulandırıyorsunuz....
                          Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Herkese tebrikler.
                            Doğru yoldasın Ünal Hocam. Arkandayız tam destek hep destek.
                            TRABZONSPOR.

Yorum

• Aykut un Abdülkadir Ömür için KonyaSpor a yaptırdığı çok gizli idman yayınlandı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X