Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes oynuyor la bu nasıl iş. Gerçekten kötü olsalar hoca oynatmaz. Ya oyuncuların fedakarlığı ya da o kadar kötü durumda değiller.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ben hala Hüseyin'in daha çok eksiği olduğunu düşünüyorum.

Bu adam çok hata yapacak, ama potansiyeline ulaşması için destek olunmalı.

Bugünden adamı as görüp sonra zıçınca bundan bir şey olmaz derseniz eleman gider benden demesi.

Yorum

• Pereria sarı kart sınırında ve hakem Kan emici Mete Kalkavan

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kamil Ahmet varken şu Zeki niye hala yedeklere alınıyor? Hayret bir şey ya!
          Zeki sağ bek olarak düşünmeyin şuan orta sahada oynayacak tek alternatif oyuncu

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeki sağ bek olarak düşünmeyin şuan orta sahada oynayacak tek alternatif oyuncu
            Ben kendisini Trabzonspor'da düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayni fikirdeyim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Örneğin :Benedikt Gimber

Yorum

• Hastalık vs. kaynaklı sıkıntı yoksa, sahaya çıkabilecek en iyi kadro.
                Inşaallah sıkıntısız bir şekilde bitiririz 90 dakikayı .

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben kendisini Trabzonspor'da düşünmüyorum.
                  adam bedava oynuyo neyini düşünmüyorsunuz

Yorum

• Pereira'nın bjk deplasmanında olma ihtimali yok bu hakem varken.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adam bedava oynuyo neyini düşünmüyorsunuz
                      Boşa uğraşma, takıntı durumu var bu oyuncuya.
                      Kupa maçında orta sahada iş gören tek yedegimizdi.
                      Kondisyonu ikinci yarıya yetmedi, o başka.

Sanki takımda 20 tane alternatif var.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben hala Hüseyin'in daha çok eksiği olduğunu düşünüyorum.

Bu adam çok hata yapacak, ama potansiyeline ulaşması için destek olunmalı.

Bugünden adamı as görüp sonra zıçınca bundan bir şey olmaz derseniz eleman gider benden demesi.
                        Türkiye'de gelişimini en geç tamamlayan oyuncular stoperler,en kritik bölgede oynuyorlar ve en ufak hataları pahalıya patlıyor, ilk hatalarında yerden yere vurursak bir de özgüven kaybederlerse bitti gitti.30 yaşındaki Toure geldiğinden beri onlarca hata yaptı bırakalım da bizim evlatlarımız da yapsın, potansiyel varsa hep destek tam destek, ama potansiyel yoksa yönetim de çok zorlamamalı, Uğurcan, Hüseyin, Huseini, Yusuf, Abdulkadir'de potansiyel var, bu 5li gelecek yıllarda takımın iskeleti olacak Allahın izniyle.

Yorum

• Stad bomboş acaba Trabzonda başka ne etkinlik var daha önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• kadro iyi.. bu kadro bu maçı alır..

Yorum

• Nwaekame hadi oğlum sen al bu maçı
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Majid, bu takımda 11 oynar.
                                5. sınıf oyuncuların girdiği yedeklere MCem'in girememesi saçmalık.
                                Sakatlık sorunu yaşayanların performansı kritik.
                                Sosa-Onazi-Yusuf üçlüsü iyi oynarsa şansımız ciddi oranda artar.
                                Bu tarz rakiplere karşı genelde ortasahada kaybediyoruz.
                                Umarım bu kez farklı olur ve kazanırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X