Herkes oynuyor la bu nasıl iş. Gerçekten kötü olsalar hoca oynatmaz. Ya oyuncuların fedakarlığı ya da o kadar kötü durumda değiller.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Zeki sağ bek olarak düşünmeyin şuan orta sahada oynayacak tek alternatif oyuncuİlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil Ahmet varken şu Zeki niye hala yedeklere alınıyor? Hayret bir şey ya!
Yorum
-
Ben kendisini Trabzonspor'da düşünmüyorum.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki sağ bek olarak düşünmeyin şuan orta sahada oynayacak tek alternatif oyuncu
Yorum
-
Örneğin :Benedikt Gimberİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni fikirdeyim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
adam bedava oynuyo neyini düşünmüyorsunuzİlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kendisini Trabzonspor'da düşünmüyorum.
Yorum
-
Boşa uğraşma, takıntı durumu var bu oyuncuya.İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam bedava oynuyo neyini düşünmüyorsunuz
Kupa maçında orta sahada iş gören tek yedegimizdi.
Kondisyonu ikinci yarıya yetmedi, o başka.
Sanki takımda 20 tane alternatif var.
Yorum
-
Türkiye'de gelişimini en geç tamamlayan oyuncular stoperler,en kritik bölgede oynuyorlar ve en ufak hataları pahalıya patlıyor, ilk hatalarında yerden yere vurursak bir de özgüven kaybederlerse bitti gitti.30 yaşındaki Toure geldiğinden beri onlarca hata yaptı bırakalım da bizim evlatlarımız da yapsın, potansiyel varsa hep destek tam destek, ama potansiyel yoksa yönetim de çok zorlamamalı, Uğurcan, Hüseyin, Huseini, Yusuf, Abdulkadir'de potansiyel var, bu 5li gelecek yıllarda takımın iskeleti olacak Allahın izniyle.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala Hüseyin'in daha çok eksiği olduğunu düşünüyorum.
Bu adam çok hata yapacak, ama potansiyeline ulaşması için destek olunmalı.
Bugünden adamı as görüp sonra zıçınca bundan bir şey olmaz derseniz eleman gider benden demesi.
Yorum
-
Majid, bu takımda 11 oynar.
5. sınıf oyuncuların girdiği yedeklere MCem'in girememesi saçmalık.
Sakatlık sorunu yaşayanların performansı kritik.
Sosa-Onazi-Yusuf üçlüsü iyi oynarsa şansımız ciddi oranda artar.
Bu tarz rakiplere karşı genelde ortasahada kaybediyoruz.
Umarım bu kez farklı olur ve kazanırız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum