Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• efsane kadro fenerbahçe maçında gibi oynarsa takım her türlü kazanır

Yorum

• as kadro sahadayız.süper inşallah sakatlık yada cezalı duruma düşen oyuncumuz olmaz.
      (sadece husseini toure yerine olurmuydu düşündüm)
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Hepsi oynuyor ama hafta ici 5 gün idmana çıkmamış onazi ve sosa,idmanı yarıda bırakan abdulkadir,ve sabah serum yiyen yusuf.bu kadar sorunlu oyuncular bir arada sahada.ustelik fizik gücü yüksek bir aykut kocaman takımına karşı oynuyoruz.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ben maçı 19:00'da diye biliyordum sosyal medya da kadro açıklanınca maça daha kaç saat var niye erken açıkladılar derken maç saatine tekrar bir bakayım dedim 16:00'mış sosyal medyanın faydasını gördük

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takim tam kadro.
            Bu cok iyi oldu...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Zamanla Huseini - Hüseyin Türkmen ikilisi bu takımı uzun yıllar götürecek potansiyel ve gelecek vadediyolar. Hatta bunlara sol ayaklı bir scout stoperi de eklense takım 10 yıllık Stoper açığını kapatır.

Yorum

• oy oy oy kadro güzel herkes oynuyor inşallah verim konusunda sıkıntı olmaz zira görünen o ki oyuncular oynamak istemiş sakat olarak oynamak bazen zordur.

için ferahladı kadroyu görünce.

paramparça edelim şu radarcı ve atanan tetikçiyi
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Sarı kart sınırında olan var mı?

Yorum

• Başkan her maç öncesi sosyal medyadan taraftarı stadyuma çağırıyor, buna gerek kalmadan her maç dolmalı stadyum.

Şu fener maçlarına verilen önem diğer maçlara verilmiyor deli oluyorum
                  .

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sarı kart sınırında olan var mı?
                    Pereira sınırda.

Yorum

• Beyler bayanlar, size yine kıyak geçtim, şb maçına ozel special tekrar edildi
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zamanla Huseini - Hüseyin Türkmen ikilisi bu takımı uzun yıllar götürecek potansiyel ve gelecek vadediyolar. Hatta bunlara sol ayaklı bir scout stoperi de eklense takım 10 yıllık Stoper açığını kapatır.
                        Ayni fikirdeyim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Basına kalsa Onazi ölü, Sosa tek ayak, Abdüş komada, Yusuf ise acil serviste.

Başarılar Trabzonum.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Kamil Ahmet varken şu Zeki niye hala yedeklere alınıyor? Hayret bir şey ya!

Yorum

• perreira dikkatli olmalı
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hosseini neden 11'e dönemiyor anlamadım. Kazanan kadro bozulmaz mantığı mıdır nedir? Bariz bi şekilde Hüseyin'den de Toure'den de iyi. Hüseyin iki maçta da fena götürmedi ancak bu pek gösterge değil. Şimdilik yedek stoper olmasının bir zararı yoktu. İlla her maç 11 oynaması gerekmiyor bir kere şans buldu diye.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X