burak olmayınca takım oyunu oynayabiliyoruz. daha fazla kişi topla buluşuyor hücumda. özellikle bu maç net şekilde görüldü bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonsporumuzu ezdi ezdi suyunu sıktı ama az daha maç berabere bitecekti,böyle şey olur mu yav..2-0 dan sonra kontrollu oynayamadık.15-0 lık maç az daha berabere bitecekti,95-96 yı unutmadım,fıtbol bu uzatmalarda bile 2 gol yersin,maç bitmeden uçmak yok..neyse ki korktuğumuz olmadı..yıllardırr söylüyoruz,kendini takımda bir asker görecek adamla yol alınır,ben çavuşum diyenler olmazzz........
Yorum
-
Sonradan oyuna giren Y.G. denen eleman sabah u21 maçında sonra da bu maçta şerefsizlik yaptı. Unutulmasın.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
bizim sırlarımızdan biri novak ve perera bekleri.novak adeta jordi alba gibi oynadı.tipik çizgide kalan bek değil.içeri dalıyor.çoh enteresan.
başka takımlarda yazıcı ömür sosa yok aga.bu şekil paslaşmalara şaşırmamak lazım.rakibi kenarlarda pas manyağı yaptık.
bu takımı bozmadığı için ayrıca ahmet ağaoğluna teşekkür etmek lazım.büyük düşünen bir başkan.ve arıza yapanlarla yolları ayıracak muhtemelen devre arasında.
oyuncu sat sat ve küçül mantığı ile bu oyunu oynayamazsın aga.TEKKEBALL
Yorum
-
Forma numarasına dikkat etmek lazımİlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonradan oyuna giren Y.G. denen eleman sabah u21 maçında sonra da bu maçta şerefsizlik yaptı. Unutulmasın.
Elemana gereksiz bi misyon yüklenmiş belli
Yorum
-
Tam bir skor taraftarı,bu oyunun daha kalitelisini Ersun zamanında oynadık, gs maçında oynadık,takımın kalitesi bu işte,Hocalık da buradan sonra başlıyor.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVayyy arkadaş! Maçın bu hale gelmesinin sorumlusu Ünal Karaman imiş! Hadi lan oradan!
Takım takır takır futbol oynadı. O futbolu kim oynattı? Ünal Karaman! Bunu konuşmazsınız ama kötü ne varsa hocaya yazarsınız!
O kadar golller kaçırıldı. Ünal mı kaçırdı? Öyle lakayt pozisyonlar harcandı. Ünal Karaman mı kaçırdı?
Bazen gerçekten saçmalıyorsunuz! Biraz aklı başında konuşun be! Ayıptır!
Trabzonspor bu akşam oynadığı futbolla ders verdi. O kadar pozisyon kaçıyorsa bunu kaçıranlara soracaksınız!
Saçma sapan hoca eleştirilerinizden gına geldi artık! Ayıptır ya... İnsanda biraz insaf olur be!
Ünal, Ünal, Ünal... Kafanıza Ünal Karaman kadar taş düşsün be!
Bu maçlara kafa olarak futbolcu hazır olur,kalitesini ortaya koyar,iyi bir Hoca bu kaliteyi her maça yayar.
Takımın işleyen tek yeri,Ersun zamanından kalma Sosa-Perrira,Yusuf üçgeni.
Bunu da takıma kazandıran adam Ersun Yanal,Ünal Karaman'ın takıma şu organizasynu kattığı bir şey söyleyebilir misin?
Var mı?
Bu takımın başında bir Hoca olsa,tarihimizin en kaliteli kadrolarından birisi ve rakiplerin en rezil olduğu dönemde şampiyonluğa koşardı.
Ama şimdi bir fb galibetine fit olan taraftar var.
Trabzonspor büyükülüğünü geldiği nokta,gs,fb ve bjk galibiyetine bakıyor bu büyüklüğün farkında olmayanlar.En son sasone tarafından düzenlendi; 25.11.2018, 21:29.- Memento mori
Yorum
-
Nerede kalmistik ?İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse beyler toplanin size kiyak yaptim... Haftalardir sinir oldum special kullanmadim, bu mac oncesi degisik bir yontem var. Cok gizli ve yeni...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum