Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Al işte klasik Ünal, hücum hücum hücum...İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega
Yorum
-
Çünkü sahaya pozitif futbol oynamak icin cikan bir kadro var.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadroya bakınca içime umut doğdu, kötü hisse kapılmadım.
Bu sene zaten hedef ilk 4 dedik sezon basindan beri.
Bu macta 4 atip, haftaya Kayseri'den 3 gol yiyebilecek bir takimimiz var maalesef.
Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Cakir tercihleri icin Unal hocaya benden büyük bir alkış.
Yazici yüzümü kara çıkarmaz umarım maç sonu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Esteban ve Akbaş tercihlerindense, Hüseyin ve Uğurcan tercihleri bana göre doğru hamleler...İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan mı ?
Hüseyin mi ?
Göztepe maçı öncesi gibi dondum kaldım
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk 11'den sadece Abdulkadir ve Novak milli takıma gitti. Dolayısıyla Hoca'nın milli arada çalışamadık gibi bir bahanesi yok. Kaleyi Uğurcan'a teslim etmek büyük risk. Kendisinin antrenmanlarda iyi olduğunu herkes söylüyor fakat bu tip maçlar tecrübe gerektirdiğinden umarım heyecan yapmaz. Keza Akbaş yerine Hüseyin'i kullanmak da aynı şekilde risk barındırıyor. Valbuena tehditinden dolayı Olcay'ın oynamaması ise bana göre yanlış tercih. İnşallah Pereira bir şekilde kendisini savunabilir yoksa faturası hocaya çıkar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
bu maçın kaybından sonra çanlar herkes için çalar tepeden tırnağa.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11'den sadece Abdulkadir ve Novak milli takıma gitti. Dolayısıyla Hoca'nın milli arada çalışamadık gibi bir bahanesi yok. Kaleyi Uğurcan'a teslim etmek büyük risk. Kendisinin antrenmanlarda iyi olduğunu herkes söylüyor fakat bu tip maçlar tecrübe gerektirdiğinden umarım heyecan yapmaz. Keza Akbaş yerine Hüseyin'i kullanmak da aynı şekilde risk barındırıyor. Valbuena tehditinden dolayı Olcay'ın oynamaması ise bana göre yanlış tercih. İnşallah Pereira bir şekilde kendisini savunabilir yoksa faturası hocaya çıkar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum