Sonunda şehrin psikolojisi biraz düzeldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
19 puana ulaştık, sıralamamız 7
Ah Trabzon' um ahh...
Yorum
-
Rodallega yerine Burak oynasaydı 4-5 gol atardıkİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada burak ile bu oyunu oynamak zor.yada burak hügo ikilisi ile.birinden birine yol verecektin.arıza çıkaran burak oldu.
Yorum
-
Kalp krizi gecirip ölmediysem saglikliyim demektir. Kalbimde sagliksiz bir durum yokmus, Ts ile muayene oldum hastaneye gidip baktirmaya gerek yok.
Sonuc olarak an itibariyle yasiyorum. Macla ilgili yorumlarimi biraz kalp atisim normale dönsün, yapacagim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Oyuncu değiştirmek için oyuncu değiştirmek gibi oldu aynen Yusuf ve Nwakaame iyi top tutuyorlardı...İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakeme ve yusufun dışarı alınması çok manasizdi. Top tutan adamlarimizdilar, topu boylelikle rakibe vermiş olduk.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Kalp krizi gecirip ölmediysem saglikliyim demektir. Kalbimde sagliksiz bir durum yokmus, Ts ile muayene oldum hastaneye gidip baktirmaya gerek yok.
Sonuc olarak an itibariyle yasiyorum. Macla ilgili yorumlarimi biraz kalp atisim normale dönsün, yapacagim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ya Rabbi kanım çekildi be. Elim ayağım titredi son dakikalarda. Başıma ağrı girdi, net ağrı.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Vayyy arkadaş! Maçın bu hale gelmesinin sorumlusu Ünal Karaman imiş! Hadi lan oradan!
Takım takır takır futbol oynadı. O futbolu kim oynattı? Ünal Karaman! Bunu konuşmazsınız ama kötü ne varsa hocaya yazarsınız!
O kadar golller kaçırıldı. Ünal mı kaçırdı? Öyle lakayt pozisyonlar harcandı. Ünal Karaman mı kaçırdı?
Bazen gerçekten saçmalıyorsunuz! Biraz aklı başında konuşun be! Ayıptır!
Trabzonspor bu akşam oynadığı futbolla ders verdi. O kadar pozisyon kaçıyorsa bunu kaçıranlara soracaksınız!
Saçma sapan hoca eleştirilerinizden gına geldi artık! Ayıptır ya... İnsanda biraz insaf olur be!
Ünal, Ünal, Ünal... Kafanıza Ünal Karaman kadar taş düşsün be!
Yorum
-
bu oyunu nah oynardın olsaydıİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodallega yerine Burak oynasaydı 4-5 gol atardık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İkisinin de bu takımda işi yokİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodallega yerine Burak oynasaydı 4-5 gol atardık
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum