Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sosa sosa sosa
    diyoruz.....
    be kardeşim bu maçta kilit 3 -4 tane top ayağına geldi
    senin gibi bir adam dağlara taşlara gönderdi topu
    ceza sahasına sağ taraftan girdin,içeride 3 oyuncu var
    senin gibi klas ayağına hakim biri topu en uzağa ortaladın,
    faul atışların arkadaşların ceza sakası içinde sen en uzağa alakasız yere ortalıyosun,
    bir frikik kullandın,stad dışına çıktı vurduğun top!
    diğer kişiliksiz oyuncular gibi sanada yazıklar olsun.

Yorum

• Kimse kusura bakmasın bu adamı resmen 'yemek' istiyorlar. Sen Onur'a ana avrat söveceksin ondan sonra dönüp sana bir tepki verdiğinde vay efendim nasıl bize böyle dersin. Yok öyle dünya. Burak geçen hafta çıkarken resmen 40.000 kişiye 's...' çekti ne oldu kimseden ses gelmedi.

Onur'un bu zamana kadar yaptıkları ortada performansını tartışırsın başarısız dersin formsuz dersin ama maç sattı demek nasıl bir alçaklıktır bu adam maç satacaksa en çok üzerine gidilen İHO döneminde sakat ayakla sahaya niye çıktı. Ayıp yahu bu kadar alçaklaşılamaz nasıl bir zihniyet hayretle takip ediyorum kendi kalecine maç sattın diyorsun onu da geçtim anasına avradına sövüyorsun sonra sana dönüp iki kelam etti diye ağlıyorsun ortalığı velveleye veriyorsun. Öyle kolay değil o işler kimin hain kimin işbirlikçi kimin tezgahçı olduğuna belli bir güruh mu karar veriyor? Elinizde Trabzonsporluluk ölçer mi var. Kafanıza göre hüküm verin kelle isteyin bu yerel basın varken birilerinin güdümünde hareket eden taraftar grupları varken Trabzonspor'un burnu boktan kurtulmaz kimse boşuna hayal kurmasın.

Birisini hedef tahtasına oturttun mu linç etmek o kadar kolay ki sosyal medyada Onur'un ne kadar hain olduğu maçı şöyle böyle sattığını ima eden dahi herkes önce kendi adamlığını sorgulasın.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Onur kovulmalı artık kadro dışı falan çözüm olmaz. Adam resmen kulüp içerisinde paralel yapılanma kurdu yeter artık.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tvitterda ne muhabbetler dönüyor arkadaş, yok Onur maçı satmışmış, yok Ünal'a komplo kurulmuşmuş.
          Bayılıyoruz element uydurmaya.

Her neyse,

Malatya maçı kadrosunda ısrar edilmelidir.
          Derdiniz küme düşmek ise bu kadroda ısrar edin. Ligdeki 2-3 Anadolu klübü hariç herkes çok dağınık ve topa hakim olan pas yapan değil gol atan maç kazanıyor. 4-4-2'ye dönmek zorundayız. 4-2-3-1 ile gol atmamız için Rodallega'nın çok şanslı bir gününe ihtiyacımız var. Geriden gelip skor üreten oyuncumuz yok. Bu işi tek forvete bıraktığın an çuvallıyorsun. Bu kadar basit. 4-4-2'de rakip sayısal olarak da sana karşı çoğalma riskini skor olarak geriye düşmeden alamıyor. Aslında pasif bir defansif katkısı da var. Abdüş ve ya Yusuf'lu her 4-2-3-1 ofansif kısırlık rakip sahada boş yan paslar kaleye yeterince yaklaşamama ve cılız bir üstün görüntü verir. Bununla tatmin olan gitsin Arjantin ligi izlesin. Böyle maçlar çok sonucu finalde 0-0 bitiyor.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimse kusura bakmasın bu adamı resmen 'yemek' istiyorlar. Sen Onur'a ana avrat söveceksin ondan sonra dönüp sana bir tepki verdiğinde vay efendim nasıl bize böyle dersin. Yok öyle dünya. Burak geçen hafta çıkarken resmen 40.000 kişiye 's...' çekti ne oldu kimseden ses gelmedi.

Onur'un bu zamana kadar yaptıkları ortada performansını tartışırsın başarısız dersin formsuz dersin ama maç sattı demek nasıl bir alçaklıktır bu adam maç satacaksa en çok üzerine gidilen İHO döneminde sakat ayakla sahaya niye çıktı. Ayıp yahu bu kadar alçaklaşılamaz nasıl bir zihniyet hayretle takip ediyorum kendi kalecine maç sattın diyorsun onu da geçtim anasına avradına sövüyorsun sonra sana dönüp iki kelam etti diye ağlıyorsun ortalığı velveleye veriyorsun. Öyle kolay değil o işler kimin hain kimin işbirlikçi kimin tezgahçı olduğuna belli bir güruh mu karar veriyor? Elinizde Trabzonsporluluk ölçer mi var. Kafanıza göre hüküm verin kelle isteyin bu yerel basın varken birilerinin güdümünde hareket eden taraftar grupları varken Trabzonspor'un burnu boktan kurtulmaz kimse boşuna hayal kurmasın.

Birisini hedef tahtasına oturttun mu linç etmek o kadar kolay ki sosyal medyada Onur'un ne kadar hain olduğu maçı şöyle böyle sattığını ima eden dahi herkes önce kendi adamlığını sorgulasın.
              Evet çok doğru sözler, ama bu forumda onura küfür edeni raporladığım halde ceza gelmedi, forumun yüzde doksanı o gece onura sövdü. En elit kesim buysa tribündeki taraftarı düşünemiyorum bile.

Yorum

• yahu biz neden her yıl ligin 10. haftası itibariyle şampiyonluk yarışına havlu atıyoruz..bu nasıl iştir anlayan beri gelsin..bizide aydınlatsın..

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yahu biz neden her yıl ligin 10. haftası itibariyle şampiyonluk yarışına havlu atıyoruz..bu nasıl iştir anlayan beri gelsin..bizide aydınlatsın..
                  7 yıldır böyle
                  Çok acı ama gerçek
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Maçin özetine yeni baktim.
                    Yillarca top oynadim oynattim egitimciyim hala.
                    Ama onur'un yedigi gollerin en az üçünü amatör küme kalecisi yemez.
                    Içim içimi yiyor sadece hata demek istiyorum.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• inanılmaz bir skor. maçın gollerini kesip tüm kaydı birine izletseniz Trabzon en az 3 attı derlerdi. Savunma ikilisi ve 2 golde net hatalı olan onur'un katkısıyla son 4 yılda aldığımız kaçıncı farklı skor sayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu biz neden her yıl ligin 10. haftası itibariyle şampiyonluk yarışına havlu atıyoruz..bu nasıl iştir anlayan beri gelsin..bizide aydınlatsın..
                        Devamlilik olmadigi icin. Her sezona yeni bir TDle basliyoruz. Eski sorunlar kaliyor. Yani hep ayni hikaye. Sorun hep TD oysa ki kadronun sorunlari cözülmüyor. 5 Yildir Stoper bekledik. Ön libero bölgesi cok zayif. 4-5-1 veya 4-3-3 oynadigimizi düsünürsek 3 Santrafor gereksiz ama ön libero alacagina gittik Ekubani aldik.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşım Gs kadrosuna baktın mı ? Sence denge olarak bizden daha iyi mi
                          Malatya kadrosu bizden iyi degil.
                          Evet lige gore iyi bir kadroya sahibiz. superiz demiyorum.ciddi teknik adam zaafiyeti var
                          GS kadrosuna bakıyorum ; üst düzey kalite belhanda var,liberoları daha düzgün,stoperleri serdar maicon üst düzey,sol bek aksamaz sag bek iyi,açıkları rodriges genelde iyiydi sinan var orta yedek,feghouli var ligin üstünde bir oyuncu eren yine fena degil. Adamlarla aramızda kalite var abdülkadir kaldıramıyor daha çok kücük,yusuf yeni yeni başladı üst düzey oynamaya,Başakşehirde bizden daha iyi diğer takımlarla aynı gibi gözükebilir ama.öyle değil.bizi kitlemek çok daha kolay çünkü yaşlı oyuncular markaj verilince tamamen bitiyorlar bir de kafalarında.kırılganlık olunca işler imkansız raddede

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            GS kadrosuna bakıyorum ; üst düzey kalite belhanda var,liberoları daha düzgün,stoperleri serdar maicon üst düzey,sol bek aksamaz sag bek iyi,açıkları rodriges genelde iyiydi sinan var orta yedek,feghouli var ligin üstünde bir oyuncu eren yine fena degil. Adamlarla aramızda kalite var abdülkadir kaldıramıyor daha çok kücük,yusuf yeni yeni başladı üst düzey oynamaya,Başakşehirde bizden daha iyi diğer takımlarla aynı gibi gözükebilir ama.öyle değil.bizi kitlemek çok daha kolay çünkü yaşlı oyuncular markaj verilince tamamen bitiyorlar bir de kafalarında.kırılganlık olunca işler imkansız raddede
                            Serdar , maicon , belhanda , feghouli üst düzeymi ? Gs'nin kadrosundan bir tek adam alıp bizim takıma koymam aramızda bariz bir kalite farkı var evet bizim kadromuz çok daha üst düzey.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Barcelona kalecisinin yediği gole baktın mı?
                              Ben bile yemem yediği golü. Benzer yediği golleri de var.

Futbolcular zaman zaman formsuz olabilir. Takımda rekabet yok. Herkes mevkisinde ağa paşa olmuş....
                              İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçin özetine yeni baktim.
                              Yillarca top oynadim oynattim egitimciyim hala.
                              Ama onur'un yedigi gollerin en az üçünü amatör küme kalecisi yemez.
                              Içim içimi yiyor sadece hata demek istiyorum.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              Sent from my LEX820 using Tapatalk
                              ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim Kadro sorunumuz yok. Bizim oynatabilme sorunumuz var. sonuç alabilme sorunumuz var.
                                Başakşehir bizden iyi kabul edebilirim ama onlarda yaşlı. Ama sistemleri onları sonuca goturuyor. Gol yemiyorlar kolay kolay

Gs yi bu sene bu puan da başarılı. Ozan kabak dedigin adam daha 2 aylık. Bizim gençler daha eski.
                                Ama sonuç alamıyoruz. Gol atacağız derken yiyoruz. defans yapacapız derken gol atamıyoruz.
                                Yahu göztepe de en çok gol atan adamı gözden düştü yolladık biz.
                                öyle bir takımız ki denk getirsek fark atarız. ama denk gelirse fark yeriz. Bjk yi gs yi rahat yenip sonuncuya yenilebiliriz o derece.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X