İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Adam daha ne kadar mütevazi olabilir bilmiyorum.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe büyük laflar etmiş ne de artist artist konuşmuş, atmasyon yapmayalım lütfen.
Taktik olarak adamla çatışıyorum ama kişilik olarak adam tam adam.
Artistlik falan.
Garip olmuş.
Yorum
-
yaptığın ithamlara örnek(ler) ver o zaman, ezbere laf çakmakla olmuyor.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal karaman fedailiğini bırakın eğer ortada sıkıntılı bir durum varsa kabulleninBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Erzurum ve Bursa maçlarını Ünal Hoca verdi.
Şu kaybedilen puanlara ben yanmayayım da kim yansın.
İçim içimi yiyor.
Bu sene Başakşehir hariç hepsi kötü
Bu kadro daha yukarılarda olmalı diyor Hoca. Evet ama senin hataların yüzünden
Yazık değil mi bize
Her hafta moralsiz mi dolaşacağız
Burak miadını doldurdu. Taraftar olarak bitirdim ben onu
Çift forvet oynaman için kanatların iyi olacak.
Nerede Nwakeme?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaptığın ithamlara örnek(ler) ver o zaman, ezbere laf çakmakla olmuyor.
sezon başında yaptığı bir basın toplantısı var açın izleyin 30 haziran olabilir
mesela sefa akgün için ettiği büyük lafları burak yılmaz için neden demedi acaba. 18 yaşındaki çocuk için yüksek perdeden konuşurken söz konusu burak olunca neden bir şey yapmıyor
Ben her çıktığım maçı kazanmak için çıkarım isterse dünya karması olsun demişti. Forvet oyuncularını çıkartarak mı maç kazanacağını zannediyor.
En az gol yiyen, oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen savunma disiplinini bilen, takım oyunu oynayabilen futbolcularla oynamak isterim demişti bunların hangisini yaptı
Oyun formatımız korkusuzluk ve göze hoş gelen futbol demişti Allah aşkına soruyorum bunların hangisini uyguladıTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Bizim takımın sağı solu belli olmuyor.
Malatya ve Şikebahçeyi yenersek havaya gireriz.
3 haftadır kaçan puanların acısı içime oturdu.
Malatya galibiyeti bunu unutturur.
Yenilirsek KARAMAN gider, gitmeli de.
İnşallah kazanır çocuklar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Evet. Bu süslü lafların uygulamasını saha içinde göremedik.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon başında yaptığı bir basın toplantısı var açın izleyin 30 haziran olabilir
mesela sefa akgün için ettiği büyük lafları burak yılmaz için neden demedi acaba. 18 yaşındaki çocuk için yüksek perdeden konuşurken söz konusu burak olunca neden bir şey yapmıyor
Ben her çıktığım maçı kazanmak için çıkarım isterse dünya karması olsun demişti. Forvet oyuncularını çıkartarak mı maç kazanacağını zannediyor.
En az gol yiyen, oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen savunma disiplinini bilen, takım oyunu oynayabilen futbolcularla oynamak isterim demişti bunların hangisini yaptı
Oyun formatımız korkusuzluk ve göze hoş gelen futbol demişti Allah aşkına soruyorum bunların hangisini uyguladı
Sadece demagoji yapsın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam daha ne kadar mütevazi olabilir bilmiyorum.
Taktik olarak adamla çatışıyorum ama kişilik olarak adam tam adam.
Artistlik falan.
Garip olmuş.
Mütevaziliği çok yanlış öğrenmişsinTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk başta söylediklerin ile bunların alakası yok, uzatmanın manası da yok. Buradan laf anlatmaya çalışmak yoruyor.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon başında yaptığı bir basın toplantısı var açın izleyin 30 haziran olabilir
Oyun formatımız korkusuzluk ve göze hoş gelen futbol demişti Allah aşkına soruyorum bunların hangisini uyguladıBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Haddinden fazla mütevazi adam.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMütevaziliği çok yanlış öğrenmişsin
O kadar ki ezildi bazı futbolcuların altında. Özellikle Burak bu işte başı çekiyor.
Ama taraftar ve yönetim bu kadar adamı pışpışlarken, başkan durup dururken adamı kollayacak açıklamalar yaparken Ünal'a da kızmam.
Ünal'ın hocalığını Burak konusu kapatıldıktan sonra tartarım.
O güne kadar suçlu bana göre Burak'ı hocanın başına bela eden yönetim ve taraftardır.
Taraftar ilk işaret fişeğini attı, son maçta hocanın yanında durdu.
Zaten Burak'ın delirmesinin sebebi de bu.
Bundan sonra bu kriz nasıl yönetilecek görelim.
Eğer gereken şekilde Burak kızağa çekilirse her şey zaten zincirleme şekilde düzelir.
Bazı noktalar vardır üst eşiğinizi belirler. Siz her şeyi en üst şekilde dizayn edersiniz, ama zincirin bir halkası zayıfsa maksimum yapabileceğiniz iş o zayıf halkanın müsade ettiği kadar olur.
Halkayı koparıp atsınlar. Sonra muhakeme edeceğim.
Haaa, eğer hiçbir hamle yapmazlar, hiçbir şey olmamış gibi Burak önümüzdeki maça ilk 11 çıkarsa zaten topundan bir b.k olmayacağı ortaya çıkar.
Kulübün anahtarını versinler Burak'a.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk başta söylediklerin ile bunların alakası yok, uzatmanın manası da yok. Buradan laf anlatmaya çalışmak yoruyor.
forum burası lafı burada anlatacaksın ki işe yarasın forum yoruyorsa yazmayacaksın. Okuduğunu anlamada sorunun varsa ilk yazdıklarımla son yazdıklarım arasındaki bağlantıyı kuramazsın. Neyse daha çok yormayayım...TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
SON CÜMLE kulüpteki HERŞEYİ ANLATIYOR.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaddinden fazla mütevazi adam.
O kadar ki ezildi bazı futbolcuların altında. Özellikle Burak bu işte başı çekiyor.
Ama taraftar ve yönetim bu kadar adamı pışpışlarken, başkan durup dururken adamı kollayacak açıklamalar yaparken Ünal'a da kızmam.
Ünal'ın hocalığını Burak konusu kapatıldıktan sonra tartarım.
O güne kadar suçlu bana göre Burak'ı hocanın başına bela eden yönetim ve taraftardır.
Taraftar ilk işaret fişeğini attı, son maçta hocanın yanında durdu.
Zaten Burak'ın delirmesinin sebebi de bu.
Bundan sonra bu kriz nasıl yönetilecek görelim.
Eğer gereken şekilde Burak kızağa çekilirse her şey zaten zincirleme şekilde düzelir.
Bazı noktalar vardır üst eşiğinizi belirler. Siz her şeyi en üst şekilde dizayn edersiniz, ama zincirin bir halkası zayıfsa maksimum yapabileceğiniz iş o zayıf halkanın müsade ettiği kadar olur.
Halkayı koparıp atsınlar. Sonra muhakeme edeceğim.
Haaa, eğer hiçbir hamle yapmazlar, hiçbir şey olmamış gibi Burak önümüzdeki maça ilk 11 çıkarsa zaten topundan bir b.k olmayacağı ortaya çıkar.
Kulübün anahtarını versinler Burak'a.
Tebrikler kardeş.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum