Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunda 8-10 sene önce biz 5 tane gol yesek şehirde öldürecek adam aranırdı şimdi herkes takmış günahına kimsenin umrunda değil.
    Yani bir beşiktaştan fark yemişti bu takım, gelipte böyle ezik bir anadolu takımı yenecek deseler 5-0 ülkenin gündemine otururdu
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ben hep merak ediyorum ligde bir sürü takım var ama bu abuk farkları hep biz yiyoruz. Hani yalnızca kadro kalitesi ile açıklanabilecek bir şey değil bu. Bize özel bir demoralize olma durumu var. Bu teknik direktörden yönetimden değil abi değil başka bir şey bu. Bir şekilde oyunla olan bağın kopuyor ve maç uzaya gidiyor. En çok irdelenmesi gereken şey bu. Bu takımın kilit bölgelerde lider oyuncuları olması gerektiğini düşünüyorum. Kalede stoperde ön liberoda ve forvette maçtan kopmayı engelleyecek tipte tecrübeli adamlara ihtiyacımız var kesinlikle.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• benim fener maçı umrumda değildir şu skordan sonra ....

Yorum

• ne feneri be kardeşim..
          alanya antalya göztepe.malatya
          yazızklar olsun bu takıma

hele ki malatya maçı..yeni bakabildim maça..
          onur benimle birlikte izlemelere devam etmiş..
          burak denen kişilik bozuntusu sahıs takımı bu hale getirmek için elinden geleni yaptı..
          al işte sonuç sana burak efendi...
          kına yakarsın artık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• niye antalyadan da yemedik mi sanırım 2 yıl önce..

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sıradan Anadolu takımı Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala iyi bir kadroya sahip oldugumuzu nasıl iddia edebiliyorsunuz anlamıyorum.. 10 hoca daha gelecek galiba kabullenebilmeniz için? Takım da ne kanatın kanat ne orta sahan orta saha ne bekin bek ne stoperin stoper.. cogu kisi biliyor artık siz de ogrenın
                arkadaşım Gs kadrosuna baktın mı ? Sence denge olarak bizden daha iyi mi
                Malatya kadrosu bizden iyi degil.
                Evet lige gore iyi bir kadroya sahibiz. superiz demiyorum.ciddi teknik adam zaafiyeti var
                13 Vitor Hugo

Yorum

• Siz burda hala hocanın kellesini istemeye devam edin,eğer vira grubunun bildirisi doğru ise Ünal hocaya sahip çıkma zamanıdır,bu aşağılık futbolcular grubu olduğu sürece daha çooook hoca getirir hoca götürürsünüz.

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz burda hala hocanın kellesini istemeye devam edin,eğer vira grubunun bildirisi doğru ise Ünal hocaya sahip çıkma zamanıdır,bu aşağılık futbolcular grubu olduğu sürece daha çooook hoca getirir hoca götürürsünüz.
                    Ünal Karaman önce bir herkese mavi boncuk dağıtmayı bıraksın,eski bir futbolcu ve Trabzonspor'u bildiğini iddia eden biri olarak takım içinde sorunlar belliyken neşteri vurmazsan ki fırsat ayağına gelmişken,Burak,Trabzonspor'u TFF'ye şikayet etmişken,Onur rezil bir kalecilik performansı sergiliyorken.

Bak çok basit bir şey söyleyeyim,bu takımın başında emeği ile hak ederek gelmiş birisine Zeki Yavru'yu al,kadronda dursun diye soktuğunda adamın aklını alırdı.
                    O yüzden böyle kalbının adamı olmayan tiplere yalandan yere koruma sağlamanın Trabzonspor'a faydası olmaz,zararı olur.

Becerip istifa bile edemeyen bir kuklaya fazla anlam yüklemeyin.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mevcut kadro en azından futbol oynuyor. Adamın dediği gibi ciddi anlamda kötü bir kadro. Öncelikle Yazıcı, takımda oynadığı süre içerisinde ( bu sene ) takıma bir katkısı olmamış futbolcu, aksine tehlikeli bölgede yaptığı fauller yüzünden gol yeme potansiyelimiz oldukça artıyor. Ekuban ? Toplasak 60 dakika anca gördük adamı sahada neye göre ekuban yazılmış anlamadım ? Toure' yi devşirmişsiniz ? Adamın ne vereceği belli değil. Amiri ' yi hayatınızda hiç bekte izlediniz mi ? tamamen afaki hazırlanmış bir kadro. Başarılı olma şansı 0. Her biri farklı bölgelere devşirilmiş 11 tane adam. Kaleci hariç.
                      senin gibi ukalalar yüzünden bu foruma girmekten artık keyif almıyorum.Herşeyi ne kadar da iyi biliyorsunuz.Pes doğrusu.Onu bunu geçtim bir kadronun küme düşeceğini önceden bildiğiniz bir araçmı var?

Bu uslubunuz inanılmaz itici.Burada önceleri akın,atullah satani,serdar,futbalski gibi ciddi manada futbol bilgileri üst düzey arkadaşlar sayfalarca analiz yazarlardı.Hepsini büyük bir zevkle okurdum ve futbol bilgime katkısı olurdu.

Ancak senin gibi ukalalar sizinle aynı fikirde olmayan herkesi futbol cahili ilan ediyorsunuz.Emin olun yazdıklarınızı okumuyorum.Sadece benim yazıma direk karşılık verdiğiniz için yazıyorum.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Golü yiyene kadar sezonun en iyi oyununu oynuyoruz diyordum.

Yorum

• Ben bugüne kadar suratına küfredilip motive edilen ve ondan sonra iyi oynayan bir Trabzonsporlu futbolcu görmedim....

Adamların kapı gibi mukaveleleri var. İstese yattığı yerden topa dahi ayağını değdirmeden milyonları cebe indirebilir. Hiç bir şey yapamazsın....

Kovarsın bu sefer birde üzerine faiz ve diğer masraflarıda ödersin.... Aykut , Ersun ve Özerde olduğu gibi....

Takıma futbolcuları şöyle ya da böyle ikna edebilecek bir yönetici , başkan lazım ki maalesef bence en önemli eksiğimiz O kişi bence...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz burda hala hocanın kellesini istemeye devam edin,eğer vira grubunun bildirisi doğru ise Ünal hocaya sahip çıkma zamanıdır,bu aşağılık futbolcular grubu olduğu sürece daha çooook hoca getirir hoca götürürsünüz.
                            Adı geçen oluşum Trabzonspor'u o kadar seviyor ise Burak sahada 25 bin kişiye, hocaya sövdüğü zaman neden bildiri yayınlamadı ? Neden hala susuyor ? Hep hikaye. Yok Onur sövmüşmüş. Ses kaydı yok, görüntü yok ama Onur "hain" ha. Ne güzel iş be taraftarlık.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yaktın içimizi Trabzonspor

Erzurum maçına kadar ne hayallerimiz vardı

1 ayda hepsi kül oldu gitti

İnanılır gibi değil

Her hafta hüsran, her hafta başı moralsiz, asabi işe gidiş
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Tvitterda ne muhabbetler dönüyor arkadaş, yok Onur maçı satmışmış, yok Ünal'a komplo kurulmuşmuş.
                                Bayılıyoruz element uydurmaya.

Her neyse,

Malatya maçı kadrosunda ısrar edilmelidir.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X