Özlenen kadro...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Zeki yerine Semih oynadığında haklı olarak bu seviyenin oyuncusu olmadığı çok net ortaya çıktı. Dolayısıyla Kamil Ahmet gelene kadar mecburen sağbek alternatifi o gözüküyor. Ibanez ise Mustafa Akbaş'ın sakatlığı sebebiyle mecburen kadroda yer alıyor. Hatta bu yüzden Esteban da maç kadrolarına giremiyor. Milli aradan sonra muhtemelen solbek ve stoper alternatifi olarak Mustafa yedekte bekler. Zeki'nin ücreti bir şey değil ama Ibanez, Ersun Yanal'ın büyük bir kazığı oldu neyse ki sözleşmesi bitiyor...İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey güzel de şu zeki ile ibanezi yedek de görmek bile sınır edici boş boş para aliyorlarTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ünal Karaman ne demek istedi ?
Ben hiçbirşey anlamadım.Bazı arkadaşlar olayı farklı bir yere çekmek istedi derken ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Kadro iyi güzelde şimdi benim merak ettiğim konu bu Wakayeme neden haftalarca oynamadı.
Haftalarca oynamayan sonradan dahi oyuna girmeyen adam nolduda bugün 11 baslıyor.
Hocayla ilgili aklımda zaten soru işaretleri fazlaca vardı bunlar iyice delirtiyo beni.
Yorum
-
Burak sakat olduğu için getirilmedi haftaya 11 e dönecek demek istedi.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman ne demek istedi ?
Ben hiçbirşey anlamadım.Bazı arkadaşlar olayı farklı bir yere çekmek istedi derken ?
Yorum
-
Bu soruyu bende sordum.İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro iyi güzelde şimdi benim merak ettiğim konu bu Wakayeme neden haftalarca oynamadı.
Haftalarca oynamayan sonradan dahi oyuna girmeyen adam nolduda bugün 11 baslıyor.
Hocayla ilgili aklımda zaten soru işaretleri fazlaca vardı bunlar iyice delirtiyo beni.
Yorum
-
Ciddi disiplinsizlikleri olduğunu okumuştum yerel bir sitede .gece yaşantısı vs gibiİlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro iyi güzelde şimdi benim merak ettiğim konu bu Wakayeme neden haftalarca oynamadı.
Hocayla ilgili aklımda zaten soru işaretleri fazlaca vardı bunlar iyice delirtiyo beni.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum