Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özlenen kadro...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herşey güzel de şu zeki ile ibanezi yedek de görmek bile sınır edici boş boş para aliyorlar
      Zeki yerine Semih oynadığında haklı olarak bu seviyenin oyuncusu olmadığı çok net ortaya çıktı. Dolayısıyla Kamil Ahmet gelene kadar mecburen sağbek alternatifi o gözüküyor. Ibanez ise Mustafa Akbaş'ın sakatlığı sebebiyle mecburen kadroda yer alıyor. Hatta bu yüzden Esteban da maç kadrolarına giremiyor. Milli aradan sonra muhtemelen solbek ve stoper alternatifi olarak Mustafa yedekte bekler. Zeki'nin ücreti bir şey değil ama Ibanez, Ersun Yanal'ın büyük bir kazığı oldu neyse ki sözleşmesi bitiyor...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• çok gaza geldim yoldaşlar

Yorum

• Ünal Karaman ne demek istedi ?
          Ben hiçbirşey anlamadım.Bazı arkadaşlar olayı farklı bir yere çekmek istedi derken ?
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Nwakaeme ben dahil herkesin özlemle beklediği oyuncu. Yalnız deplasmanda (daha baskısız oynadığımız zaman ) 11 olmaması gereken isim bana göre. Deplasman sol kenarı bana göre Amiri/Ekuban olmalı iç sahada ise banko Nwakaeme oynamalı.

Yorum

• Zeki bu arada bu akşam bizden 200 bininci lirasını kazanmış oldu
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Malatya evinde çok iyi oynayan bi ekip 1 mağlubiyeti var bu sezon evinde. Şu kara oyuncuları Donald'ın olmaması çok iyi
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Malatyanin sol kanadını dağıtmamız lazim bugün. Olcay-pareira birbirini buldu sonunda.
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Kadro iyi güzelde şimdi benim merak ettiğim konu bu Wakayeme neden haftalarca oynamadı.

Haftalarca oynamayan sonradan dahi oyuna girmeyen adam nolduda bugün 11 baslıyor.

Hocayla ilgili aklımda zaten soru işaretleri fazlaca vardı bunlar iyice delirtiyo beni.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal Karaman ne demek istedi ?
                      Ben hiçbirşey anlamadım.Bazı arkadaşlar olayı farklı bir yere çekmek istedi derken ?
                      Burak sakat olduğu için getirilmedi haftaya 11 e dönecek demek istedi.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadro iyi güzelde şimdi benim merak ettiğim konu bu Wakayeme neden haftalarca oynamadı.

Haftalarca oynamayan sonradan dahi oyuna girmeyen adam nolduda bugün 11 baslıyor.

Hocayla ilgili aklımda zaten soru işaretleri fazlaca vardı bunlar iyice delirtiyo beni.
                        Bu soruyu bende sordum.

Yorum

• Süper kadro insallah kazaniriz
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadro iyi güzelde şimdi benim merak ettiğim konu bu Wakayeme neden haftalarca oynamadı.

Ciddi disiplinsizlikleri olduğunu okumuştum yerel bir sitede .gece yaşantısı vs gibi
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Kadro iyi, forma uğurlu. Tek handikap anlatım pozisyonu.

Yorum

• Bemim hiç umudum yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X