Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet DEMİRKOL;

Trabzonspor'un futbolcuları,teknik heyeti,Başkan,yöneticileri,hiç kimse bu sene tüm,
    takımlar kötü şampiyon olabileceğimiz sene bu sene diye düşünmedikleri o kadar
    belli ki...Bu sen şampiyon olamayacaksın da hangi sene olacaksın?Devre arasına kadar
    puan farkı 5 ile 7 arası olursa eğer Trabzonspor bir tecrübeli stoper,birde ön libero aldımı
    lig sonuna kadar yarışın içinde kalır.3 hafta da 3 beraberlik ve giden 6 puan.. Ünal hoca yeterli değil.
    Bu kadroyu otoriter bir hocanın eline versen mesela diyorum ki Abdullah Avcı Trabzonspor'da olsa
    şu kadro yenilgisiz gidebilirmiy di ? Bana sorarsanız şuan Trabzonspor liderdi.
    Kısacası at sahibine göre kişner. Ama bizim ne yönetim ne de teknik heyet öyle bir derdin içinde değil zaten kaçırılan fırsatın farkında hiç değiller. Sayın hocamız diyor ya basın toplantısında rakipler puan kaybetti diye bizim kazanmamız mı gerekiyor diye.... Evet hocam rakiplerin forvetsizlikten kırılırken,çift kulvarda kadro kalitesi ve yaşlılık nedeniyle zorlanırken senin kazanman gerekiyor. Hemde o topu parçalarcasına kazanman gerekiyor. Rakiplerine korku salarak kazanman gerekiyor... 40 bin taraftarının önünde,şehri yeniden uyanmaya bu kadar hazırken lig sonuncusuna isabetli şut çekemiyorsan kusura bakmada ne derler adama.. At sahibine göre kişner derler. Trabzonspor büyükse ve durumda yönetim,teknik heyet şampiyonluk söylemini ağzına almaya korkuyorsa yetersizliktendir. Erzurum maçıyla herşey kendini göstermişti zaten.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Burak Yılmaz ' ın sözleşmesi alacaklarına istinaden tek taraflı fesih edilmiş.

Yorum

• Malatyaspor ligin diri takımı. Yeneceğimizi düşünüyorum. Kırılgan takımları yenemiyoruz biz.

Tam dişimize göre bir takım.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Küçük çapta bir mucize ile bu maçı kazansan ne olacak? Gelecek hafta tarihin en leş fb'sini evinde yenebilecek misin?
          Deplasmanda kötüyken, kendi evinde Göztepe, Erzurum ve Bursa gibi takımlara puan veren takımın geleceği nokta belli.
          İst. takımlarının geçen sezonun gerisinde kalacağı Ağustos ayında belli olmuştu, yapmamız gereken geçen sezonun 1-2 seviye üstüne çıkarak 65-70 aralığını yakalayabilecek bir takım kurmaktı.
          Bunun için de bu takıma stoper, ortasaha, kanat, forvet gerekiyordu.
          Stoperler beklentilerin üstüne çıktı fakat ön taraf o kadar sorunlu ki savunma hattına rağmen yine de iyi gol yedik.
          Takımın merkezinde ciddi sorun varken, kenardan gelen adam da futbolculukla alakası olmayan Kucka.
          Kanatlardan doğru düzgün performans alamadık, Tony'i sadece bir maç kullanabildik, forvetlerin oyuna katkısı yok, ne tek forvet yapabilirler ne de çift, gittin tamamen alakasız bir şekilde Ekuban denen ptt topçusunu aldın.
          E bu kadar sorunlu kadroya sırf üç beş kuruşa işi görsün diye Ünal'ı getirdin, hayır veteran modunda takılan adamlara 2-3-4 milyon maaş vermesen bu tercihe "ekonomik sebepler" diyip geçelim de o da değil.
          Bu takım yönetiliyor olsaydı, ortalama bir hoca ve kritik mevkilere yapılacak 3 doğru transferle İbb ile birlikte ligin favorisi olurdu.

Yorum

• İnternet haber fesih diyor , ASPOR fesih yok 500.000 ceza var diyor. !!!

Yorum

• sivas spor teknik direktörü taner tuna alınan kötü sonuçlardan dolayı istifa etmiş aynı erdemi ve düşünceyi ünal karaman dan da bekliyoruz.

Yorum

• Hafıza iyi bir şeydir. Önemli bir şeydir!
                Sezon başında Ünal Karaman hakkında ''Kümeye Oynatır'' diyenler şimdi üç beraberlik alınca hocayı beğenmez oldular.
                Beğenmediğiniz bu adam kafanızdaki o küme tablosunu yıktı. Yetmedi size şampiyonluk kıvılcımı verdi. Öyle değil mi?
                Aslında sezon başında da şimdi de Ünal Karaman hep aynı adamdı. Farklı düşünen, fikirleri değişen hep sizlerdiniz.
                Maalesef sizler hedef koyarken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Ya şampiyonluk ya da küme! Saçmalık buradan başlıyor!

Sezon başında bu kadro ve Ünal Karaman için ilk 5 hedef demiştim. Hatta kadro kümeye oynar diyenlerle tartışma bile yaşadım.
                Makul bir hedef koyduğum için hocaya ağır bir eleştiri yapmıyorum. Gitsin demiyorum. Zira beklentimi doğru koymuştum.
                Sırf iyi beklenti koydum diye hocayı eleştirmekten de geri durmuyorum. Oyuncu değişikliği konusunda ben de eleştiri yapıyorum.
                Fakat golcülerin %100'lük pozisyonları hurharca harcadığı maçlarda hoca yüzünden iki puan kaybettik demiyorum!
                Mesela son maçta Burak'ın kaçırdığı %100'lük pozisyon ve ofsayt ile kesilen iki pozisyonu anlatmaya lüzum yok sanırım.

Her neyse, ben genel olarak Ünal Karaman performansından şimdilik memnunum. Zamanla üzerine koyacağını düşünüyorum.
                Sezon başında herhangi bir taraftarımıza Trabzonspor'un bugün böyle futbol oynayacağını söyleseydik herhalde inanmazdı.
                Ersun ve Rıza'nın o rezil futbolundan sonra Ünal Karaman'ın bugün oynattığı futbol devrim gibidir.
                Üstelik bu takım geleceğe dair güzel ışıklar veriyor. Başarı da istikrar ile zamanla gelir.
                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 06.11.2018, 15:25.

Yorum

• gene aynı şekilde sezon başı ismi bizle çık sık geçen mustafa reşit akçay osmanlı spor daki görevinden istifa etti

Yorum

• Burak hat-trick yapar.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sivas spor teknik direktörü taner tuna alınan kötü sonuçlardan dolayı istifa etmiş aynı erdemi ve düşünceyi ünal karaman dan da bekliyoruz.

Sebep?

Sezon başında bu kadro ve Ünal ile küme düşeriz deyip beş hafta sonra şampiyonluk umutları besleyip olamadığınız için mi?

Takım Ersun ve Rıza'dan sonra ilk defa futbol oynamaya başladı. Adamı rahat bırakın da sezon sonunu görsün.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hafıza iyi bir şeydir. Önemli bir şeydir!
                        Sezon başında Ünal Karaman hakkında ''Kümeye Oynatır'' diyenler şimdi üç beraberlik alınca hocayı beğenmez oldular.
                        Beğenmediğiniz bu adam kafanızdaki o küme tablosunu yıktı. Yetmedi size şampiyonluk kıvılcımı verdi. Öyle değil mi?
                        Aslında sezon başında da şimdi de Ünal Karaman hep aynı adamdı. Farklı düşünen, fikirleri değişen hep sizlerdiniz.
                        Maalesef sizler hedef koyarken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Ya şampiyonluk ya da küme! Saçmalık buradan başlıyor!

Sezon başında bu kadro ve Ünal Karaman için ilk 5 hedef demiştim. Hatta kadro kümeye oynar diyenlerle tartışma bile yaşadım.
                        Makul bir hedef koyduğum için hocaya ağır bir eleştiri yapmıyorum. Gitsin demiyorum. Zira beklentimi doğru koymuştum.
                        Sırf iyi beklenti koydum diye hocayı eleştirmekten de geri durmuyorum. Oyuncu değişikliği konusunda ben de eleştiri yapıyorum.
                        Fakat golcülerin %100'lük pozisyonları hurharca harcadığı maçlarda hoca yüzünden iki puan kaybettik demiyorum!
                        Mesela son maçta Burak'ın kaçırdığı %100'lük pozisyon ve ofsayt ile kesilen iki pozisyonu anlatmaya lüzum yok sanırım.

Her neyse, ben genel olarak Ünal Karaman performansından şimdilik memnunum. Zamanla üzerine koyacağını düşünüyorum.
                        Sezon başında herhangi bir taraftarımıza Trabzonspor'un bugün böyle futbol oynayacağını söyleseydik herhalde inanmazdı.
                        Ersun ve Rıza'nın o rezil futbolundan sonra Ünal Karaman'ın bugün oynattığı futbol devrim gibidir.
                        Üstelik bu takım geleceğe dair güzel ışıklar veriyor. Başarı da istikrar ile zamanla gelir.
                        Katılıyorum. Ünal Hoca öyle aman aman kritik hatalar yapmadı. Bazen maçlarda hocalar hata yapabilir. Ünal Hoca'nın tek hatası, patronun kendisi olduğunu bazı futbolcu grubuna doğru bildirememiş olmasıdır.
                        Burak konusunda, Burak, Ünal Hoca'dan ve taraftarlardan özür dilemeden affedilmemelidir. Yoksa ipin ucu kaçar.
                        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• MRA loading... % 61.

Yorum

• Burak yine 11 de olmalı madem hertürlü davranışın bu takımda cezası yok ufak bir miktar parayı bastıran istediğini söyleyebilir hale gelmiş oynasın bari de belki cezasını taraftarımız verir.

ya kendi hocasına ve taraftarına aynı anda el kol hareketi eden, hakaretler eden bir futbolcu hemde bizi fifaya şikayet etmiş biri şu istanbul takımlarından birinde yapsaydı aynısını şuan 21 yaş altı takımla antremana çıkar en az 10 maç kadro dışı kalır belki de sözleşme feshi edilirdi. 1-2 milyon da ceza kesilirdi.

sonra kendimizi onlarla yarıştırıyoruz bizim her şeyimiz artık küçük takım modunda alışın derim.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• gene aynı şeklde alanya spor mesut bakkalla yollarını ayırdı

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sebep?

Sezon başında bu kadro ve Ünal ile küme düşeriz deyip beş hafta sonra şampiyonluk umutları besleyip olamadığınız için mi?

Takım Ersun ve Rıza'dan sonra ilk defa futbol oynamaya başladı. Adamı rahat bırakın da sezon sonunu görsün.
                                ünal karamanı bu seneyi geçtim 45 senede bizi çalıştırsa şampıyın yapamaz şuan trabzonspor olmasa maçları tv den takip edecek ve hiç bir süper lig takımından teklif alamayacakken kendisine sunulan altın teklifle trabzonsporu çalıştıran geçmişte ve gelecekte de hiç bir kariyeri olmayan bir hoca ünal karaman ayrıca 11 maç oldu biraz sivas maçı ve herkezi yanıltan g.saray maçıda hariç takım hangi maçta top oynaadı at gözlüklerinizi çıkartın geçeklere bakın.
                                En son redbul tarafından düzenlendi; 06.11.2018, 15:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X