İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yok diye biliyorum ama bu maça onazi ceza sınırında çıkıyor ve haftaya şikecilerle olan maç öncesi büyük problemhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
-
tam tersi üçünün arasındaki en kötü takım bu bence. Ersun zamanı ile kıyaslamam bileİlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerıza, ersun zamanlarına göre çok daha diri, bilinçli, karakterli top oynadığımız kesin hem de neredeyse aynı kadroyla.
ve bunu yapan da ünal hoca.
ama ortaya koyduğu güzelliğin içine eden de o.
bunu aynı maç içinde yaptığı gibi farklı maçlarda da yapıyor ve hiç ders almıyor.
ibanez ısrarı ve onazi-kuco ikilisinden vazgeçince ilerlemeye açık, kendini geliştirebilecek bir hoca olduğunu düşünmeye başlamıştım. ama malesef.
yan top zaafımızı son maçlarda çözdü gibi. uzun sürede ve bedelini ödemiş olsak da buna çalıştığını düşünüyorum.
inşaallah malatya maçıyla hatalarını düzeltme adımını tekrar atacaktır.
Yorum
-
7-0, 6-0 ve 6-1'leri görmeyi özlediniz anlaşılanİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam tersi üçünün arasındaki en kötü takım bu bence. Ersun zamanı ile kıyaslamam bileBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Hangi somut ve/veya soyut veriye göre bu?İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam tersi üçünün arasındaki en kötü takım bu bence. Ersun zamanı ile kıyaslamam bile
Puan, topa hakimiyet, pozisyon sayısı, atılan gol, yenilen gol vs.vs...??
Yorum
-
Bos lafa göre. Yoksa Riza CAlimbay dönemi Hami döneminden dahi data beter bir dönemdi. Ne oynadigimizi halen cözemedim. 10 kisiyle arkada bekle. Burak belki sansa bir gol atar, atarsa eger o gol üstüne yat. Kendi yari sahamizda dahil üc pas üst üste yapamiyorduk.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi somut ve/veya soyut veriye göre bu?
Puan, topa hakimiyet, pozisyon sayısı, atılan gol, yenilen gol vs.vs...??Nefsin icin sevme
Yorum
-
Ya arkadaşlar biraz insaf yahu insaf. Tamam Ünal Hocayı eleştirin problem yok. Zaten eleştirilecek yönleri var. Ama elinizi vicdanınıza koyun. Ersun ve Rıza dönemlerinden oyun olarak ileride olduğumuz açıkça belli. Skora göre yorum yapmayın artık.
Unicef'e katılıyorum. Her şey bir tarafa hakem hatası ile giden 4 puanı ekle bugün ikinci idik. Sene başında burada neler yazıldığını hepimiz biliyoruz. Takımın Ünal ile küme düşeceği konuşuluyordu.
Herneyse Malatya maçını inşallah kazanırız. Peşinden gelecek bir FB galibiyeti ile yine başka şeyler konuşulur. Ben inanıyorum.
Yorum
-
ya son 1 haftadır forumda sürekli aynı eleştiriler yapılıyor. sene başında ünal hocayla küme düşüceğini söyleyenlere giydiriliyor ama şimdi nerede olduğumuz falan diye söyleniyor eyvallah da
liderle aramızda 8 puan küme düşecek diye dalga geçtiğimiz fenerle aramızda ise daha az 6 puan fark var.
Allah korusun bu hafta malatyaya yenilirsek ki ihtimali düşük değil sonraki hafta şikeciler son 8 yıldır olduğu gibi bizden puan yada puanlar alırsa yine küme düşme muhabbetleri çıkacak o zaman daha önce bunu söyleyenleri eleştirenler acaba ne diyecek.
dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyoruz hep birbirimizi yemekten bıkmadık yeminle
bana sorarsanız da 11 maçta 4 galibiyet başarı falan değildir. bakmayın diğer tüm takımlarda bizim gibi inişli çıkışlı ondan ligin ne olduğu belli değil. kendimizi kandırmayalım. ben de 1-2 galibiyet serisi yapınca ve istanbul takımları sürekli takılınca gaza geldim acaba dedim ama ne şampiyonluk ne de küme düşme en iyisi orta sıralarda bitirme
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar biraz insaf yahu insaf. Tamam Ünal Hocayı eleştirin problem yok. Zaten eleştirilecek yönleri var. Ama elinizi vicdanınıza koyun. Ersun ve Rıza dönemlerinden oyun olarak ileride olduğumuz açıkça belli. Skora göre yorum yapmayın artık.
Unicef'e katılıyorum. Her şey bir tarafa hakem hatası ile giden 4 puanı ekle bugün ikinci idik. Sene başında burada neler yazıldığını hepimiz biliyoruz. Takımın Ünal ile küme düşeceği konuşuluyordu.
Herneyse Malatya maçını inşallah kazanırız. Peşinden gelecek bir FB galibiyeti ile yine başka şeyler konuşulur. Ben inanıyorum.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7-0, 6-0 ve 6-1'leri görmeyi özlediniz anlaşılanAlanya maci sonrasini dikkate almiyorum o maca kadar gayet pozitif bir futbol seyrettik o mactan sonra sirazesi kaydi takiminİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi somut ve/veya soyut veriye göre bu?
Puan, topa hakimiyet, pozisyon sayısı, atılan gol, yenilen gol vs.vs...??
Yorum
-
Hocam ne AMİRİ si Allah aşkına... Adam oynadığı tek bir maçta iyi performans verdi. Sen yapma bari.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansif bir strateji ve kontra atağa yatkın oyuncu grubu ile topun gerisine geçip 1-0 olsun bizim olsun oyunu oynamak tek şartımız
Aksi halde maçın senaryosu gün gibi ortada
Malatys Gs maçı çok iyi bir örnek mesela
Onur
Kâmil Toure Hosseini Novak
Perreira Olcay Onazi Sosa Amiri
Rodallega
Yorum
-
Bu arada , Burak konusunda yönetimin topu hocaya atmış olmasına anlam veremiyorum. Burada sadece hocaya değil, taraftara bir bakıma yönetime de yapılmış bir hareket var.
Sen yönetim olarak taşın altına elini sokup bu adamı kadro dışı bırakamayıp, topu teknik direktöre atarsan o adamda bu adamla ilgili karar veremez altında ezilir. Hatta ve hatta, burağı ilk 11 görürsek hiç şaşırmam.
Yorum
-
Alanya maçı sonrası ne değişti belli!!!İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya maci sonrasini dikkate almiyorum o maca kadar gayet pozitif bir futbol seyrettik o mactan sonra sirazesi kaydi takimin
Burak Yılmaz sorununu sadece Ünal'ın üzerine yıkamazsın.
Bu hem taraftarın hem de yönetimin sorunuydu.
Ekonomik çıkardığı sorunlar da olduğundan, taraftar arkasından durduğundan Ünal Hoca'nın objektif şekilde bu sorunu çözmesini beklemiyordum zaten. Son maça kadar.
Son maç taraftar gereken vizeyi verdi hem yönetime hem hocaya.
Alanya maçına kadar bence de iyiydik.
Virüsü aldık bünyeye hasta olduk.
Gene atarız gene kurtuluruz.
Yorum
-
------------onur-------------
kamil-----toure-----husaini----novak
-----abdus-----onazi----sosa------
jp-------------roda---------------antony
kadro bu olmalı.Ne olcay ne amiri formda değil.JP hucuma muazzam katkı verecektir.
abdul merkezde sosa ile hucumları yonlendirir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum