Bu hakem de pek sever bizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Alper ile Suat sevmediğim hakemlerdir.İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Artık hakemler Akyazı'da VAR'a gitmemezlik veya VAR'a rağmen penaltı vermemezlik yapamayacak.
Isınmaya çıktıkları andan itibaren basacağuk ıslıği
FUTBOLUN KATİLİ
TÜRK HAKEMLERİ
Avrupa Liglerini izliyorum da hakemlerin maça etkilerinin en fazla %10 olduğunu düşünüyorum2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Burak ın ağzından bir kere bile ayrılmak istiyorum gibi bir cümle duymamamıza rağmen transfer döneminde onu tefe koyduk. Niyet okuduk, gitmek istiyor o yüzden çamura yatıyor dedik. Haklı olduğumuz konu şuydu ki Burak yönetimle restleşme içerisine girdiği dönemde çok yanlış işler yaptı, sonradan bir şekilde yönetimle arayı toparladı. Peki hafta içi Rodallega nın Kolombiya basınına yaptığı bonservisimi ödeyebilseler aralıkta Kolombiya ya dönmek isterim, birkaç kulüple görüşüyorum açıklamasını nereye koyacağız. Rodallega yı da hain, şerefsiz, karaktersiz ilan edelim mi? 2 gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmıyormuş. Bu işi Burak yapsaydı kan gövdeyi götürmüştü.
Bu kadroyu saha dışında yönetmek saha içinde yönetmekten daha zor. Deve dişi çok oyuncu var ve her biri ayrı bir arıza maalesef.There is no spoon...
Yorum
-
Rodallega'nın sözleşmesi yazın biteceği için aralıkta bonservisle satılabilmesi iyi olur.İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak ın ağzından bir kere bile ayrılmak istiyorum gibi bir cümle duymamamıza rağmen transfer döneminde onu tefe koyduk. Niyet okuduk, gitmek istiyor o yüzden çamura yatıyor dedik. Haklı olduğumuz konu şuydu ki Burak yönetimle restleşme içerisine girdiği dönemde çok yanlış işler yaptı, sonradan bir şekilde yönetimle arayı toparladı. Peki hafta içi Rodallega nın Kolombiya basınına yaptığı bonservisimi ödeyebilseler aralıkta Kolombiya ya dönmek isterim, birkaç kulüple görüşüyorum açıklamasını nereye koyacağız. Rodallega yı da hain, şerefsiz, karaktersiz ilan edelim mi? 2 gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmıyormuş. Bu işi Burak yapsaydı kan gövdeyi götürmüştü.
Bu kadroyu saha dışında yönetmek saha içinde yönetmekten daha zor. Deve dişi çok oyuncu var ve her biri ayrı bir arıza maalesef.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Burak yapsaydı muhtemel tepkilerİlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak ın ağzından bir kere bile ayrılmak istiyorum gibi bir cümle duymamamıza rağmen transfer döneminde onu tefe koyduk. Niyet okuduk, gitmek istiyor o yüzden çamura yatıyor dedik. Haklı olduğumuz konu şuydu ki Burak yönetimle restleşme içerisine girdiği dönemde çok yanlış işler yaptı, sonradan bir şekilde yönetimle arayı toparladı. Peki hafta içi Rodallega nın Kolombiya basınına yaptığı bonservisimi ödeyebilseler aralıkta Kolombiya ya dönmek isterim, birkaç kulüple görüşüyorum açıklamasını nereye koyacağız. Rodallega yı da hain, şerefsiz, karaktersiz ilan edelim mi? 2 gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmıyormuş. Bu işi Burak yapsaydı kan gövdeyi götürmüştü.
Bu kadroyu saha dışında yönetmek saha içinde yönetmekten daha zor. Deve dişi çok oyuncu var ve her biri ayrı bir arıza maalesef.
En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 14:10.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Rodallega ile iplerin sezon başında koptuğunu, takımda tesadüfen kaldığını ve çok da tekin bir arkadaş olmadığını daha önce anlatmıştık da o zaman tepki çekmişti
Mesajları da buldum;
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo'nun da Burak'tan aşağı kalır yanı yok.
Kulüpte kalmış olması biraz da tesadüf eseri...İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakası yok.
Cagliari maçındaki penaltı meselesinden sonra Özkan Sümer aracılığıyla yönetime "Kendime takım bakıyorum. Kesinlikle ayrılacağım." dedi.
Teknik ekip ve yönetim dahil "Keyfin bilir." cevabını verdi. Sonra her ne olduysa -kuvvetle muhtemel istediği maaşa sözleşme bulamadı- kaldı bizde.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
tesadüfen kalmasına rağmen sezona bu kadar iyi hazırlanmışsa baya tekin bir arkadaş bana göre. gitmek istemesi önemli değil sahaya çıkınca nasıl davranıyor o önemli.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodallega ile iplerin sezon başında koptuğunu, takımda tesadüfen kaldığını ve çok da tekin bir arkadaş olmadığını daha önce anlatmıştık da o zaman tepki çekmişti
Mesajları da buldum;
Yorum
-
Bir anda ortaya "ben gidiyorum" diye atılan bir adam tekin değildir ne yazık ki...İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületesadüfen kalmasına rağmen sezona bu kadar iyi hazırlanmışsa baya tekin bir arkadaş bana göre. gitmek istemesi önemli değil sahaya çıkınca nasıl davranıyor o önemli.
Son verdiği röportaj da bunun örneği.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Saha içinde olsun saha dışında olsun trip çekmeye gerek yok. 2 forvet ile oynayacaksak bence de Hugo - Ekuban ikilisi üzerinde durulmalı.İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak sakatlansın ekuban rode oynasın forvet her takımı yeneriz. Burak takımı bozuyor, atıyor mu atıyor ama takım tüm maç bulacağı 3 pozisyona bağlıyor kendini
Tabi bunları yazarken Ünal Karaman'ın Burak'ı kötü oynarken bile kenara alacak "cesareti, iradesi" yok onu da belirtmek lazım ..
Yorum
-
sözleşmesi bitiyor sır değil, sahaya çıkmıyorum, oynamıyorum derse o zaman konuşuruz. ayrıca ülkesine dönmek gibi farklı bir durum var. başkan özel görüşsün rahat sözleşme imzalatır.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir anda ortaya "ben gidiyorum" diye atılan bir adam tekin değildir ne yazık ki...
Son verdiği röportaj da bunun örneği.
burak'ın ülkesine nasıl döndüğünü düşünürsek yine baya tekin kalıyor.En son artvints tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 14:33.
Yorum
-
Burak da sahaya çıkınca hep en iyisini vermeye çalışıyor da mevzu o değil... Mevzu Rodallega'nın bitecek olan sözleşmesi de değil.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesözleşmesi bitiyor sır değil, sahaya çıkmıyorum, oynamıyorum derse o zaman konuşuruz. ayrıca ülkesine dönmek gibi farklı bir durum var. başkan özel görüşsün rahat sözleşme imzalatır.
burak'ın ülkesine nasıl döndüğünü düşünürsek yine baya tekin kalıyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
İki mac kesik yesin toplar bavulları.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir anda ortaya "ben gidiyorum" diye atılan bir adam tekin değildir ne yazık ki...
Son verdiği röportaj da bunun örneği."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
en iyisini mi ? sahaya çıktığı zaman değil oynamak istediği zaman doğrusu.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak da sahaya çıkınca hep en iyisini vermeye çalışıyor da mevzu o değil... Mevzu Rodallega'nın bitecek olan sözleşmesi de değil.
saha dışında burak ile hugo'yu kıyaslamak için hugo'nun uğradığı çifte standartı burak'ın yaşaması lazım sence ne yapardı burak? ki istanbul'a transferi olmadığı için ne yaptığını biliyoruz. saha dışında burak ancak emre ile arda ile kıyaslanır.
hugo'ya gelince sözleşmesi bitiyor yaş olmuş 33 ülkesine dönmek ister ki bu normal en azından iki yüzlülük yapmıyor. bu zamana kadar ne zaman görev verilse çıktı oynadı mızmızlanmadı. herife acı yaşattık yahu en iyi olduğu maçlarda oyundan aldık oynatmadık hevesi kırılır insan olanınsadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum