Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hakem de pek sever bizi

Yorum

• Alper ile Suat sevmediğim hakemlerdir.

Artık hakemler Akyazı'da VAR'a gitmemezlik veya VAR'a rağmen penaltı vermemezlik yapamayacak.

Isınmaya çıktıkları andan itibaren basacağuk ıslıği

FUTBOLUN KATİLİ
      TÜRK HAKEMLERİ

Avrupa Liglerini izliyorum da hakemlerin maça etkilerinin en fazla %10 olduğunu düşünüyorum
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Burak ın ağzından bir kere bile ayrılmak istiyorum gibi bir cümle duymamamıza rağmen transfer döneminde onu tefe koyduk. Niyet okuduk, gitmek istiyor o yüzden çamura yatıyor dedik. Haklı olduğumuz konu şuydu ki Burak yönetimle restleşme içerisine girdiği dönemde çok yanlış işler yaptı, sonradan bir şekilde yönetimle arayı toparladı. Peki hafta içi Rodallega nın Kolombiya basınına yaptığı bonservisimi ödeyebilseler aralıkta Kolombiya ya dönmek isterim, birkaç kulüple görüşüyorum açıklamasını nereye koyacağız. Rodallega yı da hain, şerefsiz, karaktersiz ilan edelim mi? 2 gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmıyormuş. Bu işi Burak yapsaydı kan gövdeyi götürmüştü.

Bu kadroyu saha dışında yönetmek saha içinde yönetmekten daha zor. Deve dişi çok oyuncu var ve her biri ayrı bir arıza maalesef.
        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak ın ağzından bir kere bile ayrılmak istiyorum gibi bir cümle duymamamıza rağmen transfer döneminde onu tefe koyduk. Niyet okuduk, gitmek istiyor o yüzden çamura yatıyor dedik. Haklı olduğumuz konu şuydu ki Burak yönetimle restleşme içerisine girdiği dönemde çok yanlış işler yaptı, sonradan bir şekilde yönetimle arayı toparladı. Peki hafta içi Rodallega nın Kolombiya basınına yaptığı bonservisimi ödeyebilseler aralıkta Kolombiya ya dönmek isterim, birkaç kulüple görüşüyorum açıklamasını nereye koyacağız. Rodallega yı da hain, şerefsiz, karaktersiz ilan edelim mi? 2 gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmıyormuş. Bu işi Burak yapsaydı kan gövdeyi götürmüştü.

Bu kadroyu saha dışında yönetmek saha içinde yönetmekten daha zor. Deve dişi çok oyuncu var ve her biri ayrı bir arıza maalesef.
          Rodallega'nın sözleşmesi yazın biteceği için aralıkta bonservisle satılabilmesi iyi olur.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak ın ağzından bir kere bile ayrılmak istiyorum gibi bir cümle duymamamıza rağmen transfer döneminde onu tefe koyduk. Niyet okuduk, gitmek istiyor o yüzden çamura yatıyor dedik. Haklı olduğumuz konu şuydu ki Burak yönetimle restleşme içerisine girdiği dönemde çok yanlış işler yaptı, sonradan bir şekilde yönetimle arayı toparladı. Peki hafta içi Rodallega nın Kolombiya basınına yaptığı bonservisimi ödeyebilseler aralıkta Kolombiya ya dönmek isterim, birkaç kulüple görüşüyorum açıklamasını nereye koyacağız. Rodallega yı da hain, şerefsiz, karaktersiz ilan edelim mi? 2 gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmıyormuş. Bu işi Burak yapsaydı kan gövdeyi götürmüştü.

Burak yapsaydı muhtemel tepkiler

En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 14:10.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• burak sakatlansın ekuban rode oynasın forvet her takımı yeneriz. Burak takımı bozuyor, atıyor mu atıyor ama takım tüm maç bulacağı 3 pozisyona bağlıyor kendini
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Rodallega ile iplerin sezon başında koptuğunu, takımda tesadüfen kaldığını ve çok da tekin bir arkadaş olmadığını daha önce anlatmıştık da o zaman tepki çekmişti

Mesajları da buldum;

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hugo'nun da Burak'tan aşağı kalır yanı yok.

Kulüpte kalmış olması biraz da tesadüf eseri...
                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alakası yok.

Cagliari maçındaki penaltı meselesinden sonra Özkan Sümer aracılığıyla yönetime "Kendime takım bakıyorum. Kesinlikle ayrılacağım." dedi.

Teknik ekip ve yönetim dahil "Keyfin bilir." cevabını verdi. Sonra her ne olduysa -kuvvetle muhtemel istediği maaşa sözleşme bulamadı- kaldı bizde.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rodallega ile iplerin sezon başında koptuğunu, takımda tesadüfen kaldığını ve çok da tekin bir arkadaş olmadığını daha önce anlatmıştık da o zaman tepki çekmişti

Mesajları da buldum;
                  tesadüfen kalmasına rağmen sezona bu kadar iyi hazırlanmışsa baya tekin bir arkadaş bana göre. gitmek istemesi önemli değil sahaya çıkınca nasıl davranıyor o önemli.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tesadüfen kalmasına rağmen sezona bu kadar iyi hazırlanmışsa baya tekin bir arkadaş bana göre. gitmek istemesi önemli değil sahaya çıkınca nasıl davranıyor o önemli.
                    Bir anda ortaya "ben gidiyorum" diye atılan bir adam tekin değildir ne yazık ki...

Son verdiği röportaj da bunun örneği.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burak sakatlansın ekuban rode oynasın forvet her takımı yeneriz. Burak takımı bozuyor, atıyor mu atıyor ama takım tüm maç bulacağı 3 pozisyona bağlıyor kendini
                      Saha içinde olsun saha dışında olsun trip çekmeye gerek yok. 2 forvet ile oynayacaksak bence de Hugo - Ekuban ikilisi üzerinde durulmalı.

Tabi bunları yazarken Ünal Karaman'ın Burak'ı kötü oynarken bile kenara alacak "cesareti, iradesi" yok onu da belirtmek lazım .
                      .

Yorum

Bir anda ortaya "ben gidiyorum" diye atılan bir adam tekin değildir ne yazık ki...

sözleşmesi bitiyor sır değil, sahaya çıkmıyorum, oynamıyorum derse o zaman konuşuruz. ayrıca ülkesine dönmek gibi farklı bir durum var. başkan özel görüşsün rahat sözleşme imzalatır.

burak'ın ülkesine nasıl döndüğünü düşünürsek yine baya tekin kalıyor.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 14:33.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sözleşmesi bitiyor sır değil, sahaya çıkmıyorum, oynamıyorum derse o zaman konuşuruz. ayrıca ülkesine dönmek gibi farklı bir durum var. başkan özel görüşsün rahat sözleşme imzalatır.

burak'ın ülkesine nasıl döndüğünü düşünürsek yine baya tekin kalıyor.
                          Burak da sahaya çıkınca hep en iyisini vermeye çalışıyor da mevzu o değil... Mevzu Rodallega'nın bitecek olan sözleşmesi de değil.
                          Ayağa KALK!

Yorum

İki mac kesik yesin toplar bavulları.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Burak da sahaya çıkınca hep en iyisini vermeye çalışıyor da mevzu o değil... Mevzu Rodallega'nın bitecek olan sözleşmesi de değil.
                              en iyisini mi ? sahaya çıktığı zaman değil oynamak istediği zaman doğrusu.

saha dışında burak ile hugo'yu kıyaslamak için hugo'nun uğradığı çifte standartı burak'ın yaşaması lazım sence ne yapardı burak? ki istanbul'a transferi olmadığı için ne yaptığını biliyoruz. saha dışında burak ancak emre ile arda ile kıyaslanır.

hugo'ya gelince sözleşmesi bitiyor yaş olmuş 33 ülkesine dönmek ister ki bu normal en azından iki yüzlülük yapmıyor. bu zamana kadar ne zaman görev verilse çıktı oynadı mızmızlanmadı. herife acı yaşattık yahu en iyi olduğu maçlarda oyundan aldık oynatmadık hevesi kırılır insan olanın
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Vallahi Burak da iki maç kesik yesin direk basar ihtarnameyi
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X