Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biz sezonu heba etmeden hoca gönderemeyecek miyiz? İlla yarıştan kopmamız mı gerekiyor ya da farklı yenilgi mi almamız gerekiyor? Geçen yıl Ersun Yanal'ı gönderten sebep 2 tane oyun kurma özelliği olmayan stoperlerdi. Ünal hoca bu takıma ne verebilir bilemiyoruz belki ileride daha iyi yerlere gelir ama bu takım şampiyonluğu alabilecek takım.Tren kaçmadı ama son 2 maçın ve göztepe maçının izahı yok. Çift forvet sacmaligindan vazgeçmemiz gerekli çünkü onu oynayacak orta saha yok. Keşke kucka ve sosa elden çıkarılıp ayağı iyi bir orta saha alınsaydı ama malesef ki bu orta sahayla devam edeceğiz.Önumuzdeki 3 maçı alabilirsek o zaman zirveye oynayabilir bu takım. Şu haldeki Bursaya puan vereceksek zaten bi kere daha ilk 2 takımı olamayacağımızı kanıtlarız.

Yorum

geriye dönük bir çok yorumu okudum.. bir çok kişi çift forvet oynamayı sorun görmüş..

sorun çift forvet değil.. sorun çift kanadın da işlemeyişi.. bu takımda ne abdulkadir ne de yusuf kanat oynayabilir.. maalesef ikisi de ilk 11 düzeyinde ve formunda değil şu anda.. sağ kanatta olcay, sol kanatta amiri(tony) şeklinde dizilmeli takım.. o zaman çift forvet anlam kazanacaktır..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Fener-Beşiktaş maçlarını yener, İkinci yarıdaki Başak-Gs-Beşiktaş-fb maçlarını 3b 1g ile tamamlaraak puan kaybımız telafi edilir.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geriye dönük bir çok yorumu okudum.. bir çok kişi çift forvet oynamayı sorun görmüş..

sorun çift forvet değil.. sorun çift kanadın da işlemeyişi.. bu takımda ne abdulkadir ne de yusuf kanat oynayabilir.. maalesef ikisi de ilk 11 düzeyinde ve formunda değil şu anda.. sağ kanatta olcay, sol kanatta amiri(tony) şeklinde dizilmeli takım.. o zaman çift forvet anlam kazanacaktır..
          Evet sorun kanatlarda
          Olcay ve Nwaekeme ikilisi denenmeli, iyi olacaktır
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

Pazartesi günü millet bilet almaya başlamıştı Bursa maçı için.....

Maça bayağı bir ilgi olacağını düşünüyorum....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

çift forvetli sistemde olcay ve amiri ikilisi dışında bir ikili ile oynayabileceğimizi sanmıyorum. anthony aşırı ağır kalıyor. çift forvet oynamak zorunda değiliz ama oynarsak kenarları seri ve dönüşleri olan ikililere emanet etmek zorundayız. yoksa orta saha bomboş kalıyor rakip fark etmeksizin.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Başakşehirin kanat oyuncuları iyi.Sol tarafta Clichy ve Elia,sağ kanatta Caicara ve Visca gibi kanat oyununu iyi oynayan oyuncular var.Takım olarak iyi mücadele ediyorlar.Çok ofansif bir takım değiller ama genel hatları doğru kurulmuş bir takım.İleride Adebayor gibi oyun sıkıştığında top indirebilecek bir santraforları var.Hava toplarında iyiler kolay kolay gol yemiyorlar.

Trabzonsporda Pereira dışında hücumu ciddi manada destekleyecek orjinal bir kanat oyuncusu yok.

İleride boş boş dolanan,rakibe pres dahi yapmayan bir Burak var.

Rodellega gibi inanılmaz derecede vasat bir santrafor var.Gol atıyor olması bunu değiştirmez.Tek forvet oynayacak güçte değil.Bitiriciliği de vasat.

Merkezde topa hakimiyeti ve pas kalitesi iyi olan tek isim Sosa ama o da emekli modunda takılıyor.Arada muhteşem işler yapması bunu değiştirmez.Erzurum maçında stadyumda doğrudan kendisini izledim.

Hava toplarında çok basit goller yiyebilen bir takımız.Hava hakimiyeti yüksek bir stoperimiz yok.

Önliberomuz Onazi iyi pres yapıyor ama güçlü değil.İkili mücadelerde fiziğiyle top kazanamıyor ya da rakibin dengesini bozamıyor.
                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 31.10.2018, 13:26.

Yorum

Antalya maçının 1. katili, VAR Ali PALABIYIK ile 2. katili Yaşar Kemal UĞURSUZ Akyazı'da maç yönetmeye gelirlerse ısınmaya başladıkları andan ıslıklamalıyız.

Akyazı'yı hakemler için cehennem atmosferine döndürmeliyiz ki hata yapıp puanlarımızı çalamasınlar.

Hala Antalya'da 92.dakikadaki verilmeyen penaltıda aklım.

Penaltı vermeme hastası Ali PALABIYIK, siz orada çay kahve içip TS'yi doğrayın diye mi görev aldınız bilelim.

Ya Yaşar efendi, hadi VAR penaltı yok dedi. Kardeşim maçın patronu sensin. İzlemeye bile gitme gereği duymuyorsun.

Sinirliyim ve üzgünüm.

Bu hakemlerin aklını almalıyız Akyazı'da

Yazık değil mi Ankaragücü ve Antalya maçındaki giden puanlara

7 yıldır doğradınız bizi YETMEDİ Mİ BE VİCDANSIZLAR
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

İnşallah kazanacağız.Tüm ekip maça odaklanmalı.

Yorum

• Aslında olay şu..İstanbul takımları bu sene bitik diyoruz ya.Adamların bitik halleri bile bizden iyi.Trabzonsporun bunu kabullenmesi beni üzen durum.Yönetim,hoca herşeyden memnun.Halbu ki kaybettiğimiz sadece 4 puan değil.
                      Bursa maçı da zorlu geçecek ve ondan sonra zor fikstüre giriyoruz zaten.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Trabzonspor abartmıyorum kenarlara inmesin ortadanhücum ataklarını yapsın her takımı yener ama Ünal Hoca'nın elini masa vurması gerekir.

Ne demek istediğimi Burak'ın Antalyaspor maçında penaltı bekledi pozisyonu yukardan veya kendi kalemizin olduğu kemaradan çekilen görüntülerden izlesin anlayacaktır.

Trabzon'da Abdülkadir 30 gol atar ama onun verkaçlarını anlayacak bir tane adam var oda Sosa geride oynuyor (bize acil çok iyi bir orta saha oyuncusu lazım).

Eğer Burak alıp döneceğine yanında geçen ve pozisyonu asıl başlatan Abdülkadirle ver kaç yapsaydı şu an 17 puanımız olabilirdi.

Bunun gibi bir sürü pozisyon oldu maçlarda. Gösterilene değil nere bakacağın önemli. Sen istersen saatlerce penaltımı değil mi diye bak.

Abdülkadir kendini güç konusunda geliştirmeli. İkili mücadelelerde çok kaybediyor. Emre Mor'la aynı fizikte ama Emre'ye arkadan tekme sallıyorlar düşmüyor. (gerçi oda çok zorluyor pas vermesi gerektiği yerde verip alsa şu an çok büyük yıldızların arasında adı geceçek ama ne yazık ki oda böyle bir oyuncu)
                        En son Guroni tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 10:47.

Yorum

• H) ALPER ULUSOY
                          (Y) MEHMET CEM SATMAN
                          (Y) VOLKAN AHMET NARİNÇ
                          (D) SUAT ARSLANBOĞA

Yorum

• Bence olmak yada olmamak maçı..3 puan alırsak fb-gs ve bşk-bjk maçlarının olduğu haftada altın bulmuş sayarım kendiizi ve zirveye sağlam tutunuruz..pazar yani sona oynamak dezavantaj ama 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum..İlk 11 Düşüncem ise 4-4-2 den vazgeçip 4-1-4-1 oynamak..allah korusun geriye felan düşersek risk alıp 4-4-2 oynanabilir..

----------------------Onur------------------------
                            Jp----------Toure-----Saddam Hüseyin------Novak
                            ----------------------Onazi--------------------------
                            Olcay------Abdüş-----------Sosa----------Wakame
                            --------------------Burak(Hugo)-------------------

Yorum

• Beraberlik maçı gibi. Nwakaeme hazır olcak sanırım ama oynatılacağını sanmıyorum belki 2. yarı. Nasıl bi topçu olduğunu unuttuk.

İlerde Ekuban-Roda'yı denemekte fayda olabilir. Şuan takımda ofansif orta sahayı kaldıracak birisi yok çünkü. Maksimum abdulkadir, kanat oynamasından hoşlanmıyorum.

.............Onazi - Sosa
                              Olcay(?) - Abdülkadir - Amiri(?)
                              ................Rodallega

.............Onazi - Sosa
                              Abdulkadir--------------Amiri
                              ---------Ekuban-Rodallega

Bilemiyorum. Burak bi oynamasa keşke.

Yorum

• Burak sakat olmadığı müddetçe oynar bunu kabul edelim kardeşlerim
                                Bu torpilli olduğu için değil mevcut kadro da en iyi forvetimiz olduğu için diyorum.
                                Burak 3 kız kardeşlerin herhangi birinde olsa o takım şampiyon yapardı ve bizde kıymetini bilelim ve ondan faydalanmaya bakalım.Burak'ın oynamaması ona değil bize zarar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X