aynı şekilde giden maçlardan gs tam 9 puan aldı. çünkü adamlar rahat daha yeni şampiyon olmuşlar. rakip geriliyor hata yaparım diye. biz öyle bir geriliyoruz ki bu gerginliği gören rakip takım iyice rahatlıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene 4.olabilirsek büyük başarı gerisini düşünmüyorum.Sampiyonluk imkansız.
Yorum
-
antremanlara başlamışız,ben takıma izin verir diye düşünmüştüm.
antreman öncesi ünal takımla 20.dakika toplantı yapmış,takımı fırçalamış mış mış....
sayın ünal hocam ne demek saha ortasında toplantı.
tesisimizin toplantı salonu yok mu?
takımı toplarsın,
dün kü maçı tekrar durdura durdura izletirsin.
diyeceğini,uyarılarını bu toplantıda dile getirirsin.
başta burak efendiye.
Ali ECE ne güzel yorumlamış;
:dün gece roda direkleri döverken kendini yırtarken Burak yılmaz ın 90 dakika boyunca,
sahada yürümesi beni rahatsız ettiyse Trabzonspor taraftarını verem etmiştir herhalde.
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle45'te Burak-Yazıcı değişikliği olsaydı değişikliklerden biri, bu maçı alırdık.
Teknik direktörlüğün çok küçük bir kısmıdır aslında oyuncu değişikliği ama bazen bir değişiklik 3 puanı getirebilir.
İşin daha vahimi ne biliyor musunuz. Bu değişikliğin önündeki engelin Ünal Hoca'nın Burak'tan korkuyor olması. Orada Burak değil başka bir forvet olsa 10 defa kenara alırdı, ama isim Burak olunca korktu hoca. Ben bunu Ünal Hoca'dan beklemezdim.
Belki insanlar tam hatırlamıyor. Ama Burak Trabzonspor'da ilk form tutup yıldızlaşmaya başladığı dönemlerde çok yedek kaldı veya kenara geldi. Burak forma için savaşarak o seviyeye geldi. Şimdi Burak savaşmayı bıraktı, çünkü forması garanti. Ünal Hoca'nın Burak'ı tekrar forma için savaştırması lazım.
Burak'ın buranın çiftlik olmadığını görmesi lazım artık.
Yorum
-
Ünal hoca takımı fırçalaya cağına, önce sabaha kadar barlarda gezen burak efendiyi sahada gezmesine rağmen neden değiştiremediğini açıklasın.
Adam maç boyu 10 kere topla ya buluştu ya buluşamadı, bunlardan 3 ünde ofsayttaydı.
Ancak, her sözünde haktan hukuktan bahseden HOCA dün ne yazık ki değişikliklerde pekte hakkaniyetli davranmadı.
bu takımda forma adaleti olmadığı sürece bu takım bir tık ileriye gidemez...
Ben yedekte bekleyen adam olsam, örneğin ekuban... Bu adam ne yapıyor da ben yapamıyorum acaba diye kendimi sorgular sonra da kendi kendimi demotive ederim.
Yorum
-
Saçma salak puanlar kaybediyoruz,şu maçı alamamanın mantıklı hiç bir gerekçesi olamaz.
Bu sakarlık falan da değil,bildiğin salaklık.
Ünal Karaman bize ne oynatmaya çalıştığını bir zahmet açıkla,sahada görev dağılımı belli olanlar ve kafasına göre takılanlar var,bu asıl sorundur.
Bunu düzeltemeyeceksen bırakman senin faydana.
Devre arası iki futbolcu değiştirmek demek ben hafta içinde antremanlarda kandırılmışım demek,değişiklik hakkı 3 değil 6 olsa 5 futbolcu değiştirmeyeceğinin bir garantisi yok,bu şekilde hangi oyun planı ve taktik olacak.Sahadaki futbolcuların da aklı gidiyor.
Ayrıca yanlış adamı dışarı alıyorsun Ekuban-Burak değişikliği yeterliydi.
Dakika 89'da daha önce o dakikada oyuna girme tecrübesi bile olmayan genç bir futbolcuyu oyuna alma maksadınız neydi,zaman geçirmek mi?- Memento mori
Yorum
-
Maça kesinlikle Olcay ile baslamaliydik tmm başlamadı hocam ikinci yarı neden olcayi almazsın verdiği kritik bir pas ile olayı çözebilirdi neyse dün onur Hosseine Pereira ve Rode dışında galibiyeti isteyen yok gibiydi takımda zaten sağlık olsun elimize gelen fırsatı yine teptik alıştık artık...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Olcayı böyle maçlarda alacan ağa çoğu kişi olcayı sevmiyor ama oynadığı maçların yarısında ya gol atıyor yada asit yapıyor bu adam abdus ne yapıyor yaptığı en iyi iş yere düşmek vitaminsiz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Abdülkadir bitmis okeye dönüyor.
Baris memis'de bu seviyedeydi, tarih tekkerür ediyor.
Ve bu alt, yapimizda profesyonellige hazirlama ve psikolojik destek egitimi olmadigi sürece tekrar edecek malesef.
Tekrarliyorum ama artik altyapilar yatili okul olmali ve a'dan z'ye oyuncunun egitimini üstlenmeliyiz.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklediğim gibi GS puan kaybetti, BJK'de Göztepe deplasmanında puan kaybedecek hatta Başakşehir'de içerde kaybedecek.
Şartlar lehimize oluşmaya devam ediyor yeter ki Göztepe maçının teknik taktik aptallığı yapılmasın.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar hep puan kaybediyor da biz niye kazanıyoruz ?
Şu duygusal yaklaşım çok zarar veriyor camiaya, gerçekçi olmayı ne zaman öğreneceğiz acabaBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Hayatımda ilk kez memlekette maça gittim, sağolsunlar beni böyle karşıladı bizim oyuncular. Burak, Abdülkadir, Yusuf (zaten kenarda), Amiri kenara çekilip; Ekuban, Olcay, Antony içeri girmeli. Burak'taki yavşaklık tüm gençleri bozuyor. Yakınımda olsa ıslak odunla girerdim buna, o kadar lanet ettirdi kendisine.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum