Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Teknik Direktörü dün 89.dakkikada Yusuf'u oyuna alarak neyi amaçladı hala anlayabilmiş değilim.....

Maçı çevirmek istiyorsa oyuncu daha ısınmadan maç bitti zaten.....

Herhalde süre geçirip beraberliği garantilemeyi düşündü....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 45'te Burak-Yazıcı değişikliği olsaydı değişikliklerden biri, bu maçı alırdık.

Teknik direktörlüğün çok küçük bir kısmıdır aslında oyuncu değişikliği ama bazen bir değişiklik 3 puanı getirebilir.

İşin daha vahimi ne biliyor musunuz. Bu değişikliğin önündeki engelin Ünal Hoca'nın Burak'tan korkuyor olması. Orada Burak değil başka bir forvet olsa 10 defa kenara alırdı, ama isim Burak olunca korktu hoca. Ben bunu Ünal Hoca'dan beklemezdim.

Belki insanlar tam hatırlamıyor. Ama Burak Trabzonspor'da ilk form tutup yıldızlaşmaya başladığı dönemlerde çok yedek kaldı veya kenara geldi. Burak forma için savaşarak o seviyeye geldi. Şimdi Burak savaşmayı bıraktı, çünkü forması garanti. Ünal Hoca'nın Burak'ı tekrar forma için savaştırması lazım.

Burak'ın buranın çiftlik olmadığını görmesi lazım artık.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Dün akşam maçtan sonra foruma girip futbolculara hakaret etmek istemedim..Sinirimin geçmesi için uyukusuz geçen bir geceden sonra sabaha yazayım dedim..
        Neyse;
        Bu kadar r ruhsuz özgüvensiz bir takım olamaz..Ulan 2 top yapamadan kız gibi top oynadınız be yazımlar olsun size ki , oraya gelen taraftara tv başında sizin maçınızı izleyeni gönül verenleri hiç mi düşünmediniz adi herifler....Daha da ağırını yazacağımda neyse..
        Ulan Burak efendi başını pavyonlardan gece kulüplerinden kaldırda 2 topa vur...Para istemeye gelince hemen çekiyorsun tebliğatı..
        Abdulkadir kardeşim çizgi duruken 3 kişinin içerisine dalma sevdan ne..iyi niyetli olduğuna inanmasam takımı sabote ettiğini düşüneceğim.Adamların içerisinden mi geçeceksin..
        Sosa Bey sen oynamadan bu takım oynamıyor herkes bunun farkında...
        Rodellega iyi niyetliydi ama yetmedi...
        Onur sezon başından beri eleştirdim ama bu maç iyyidin...
        Takımın geri kalanını saymaya gerek bile duymuyorum..

Ayakta duramayan 2 pas yapamayan acemice hatalara tv başında sinirimden güldüm durdum..Lan yanındaki 2 metre önünde ki adama pas atamıyorsunuz...
        Anladım ki biz büyük takım filan değiliz olamayızda..

En sonuncu da Ünal Hoca;
        Korkak cesaretsiz oyun anlayışını tebrik ederim.
        90 da yusufu almak ne...Bu takım 2 haftadır ne yapıyor..sahada ayakta duramadılar..
        Yazıklar olsun hepinize..
        yine 1 haftamızın içine ettiniz

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• biz yılalrdır kırılma maçlarının hiçbirini kazanamadık...Bu Şenol Hoca zamanında da böyleydi bugün de böyle...Takımın eli ayağı birbirine dolaşıyor..
          Orta saha yol geçen hanı..
          Hoca ne yaptı bu 2 hafta....
          Burası Burak Bey'in çiftliği...Dokunlmazlık hakk var..
          Bir meclistekilerin birde Burak'ın...Neden almıyorsun kenara...Emin olun gs maçında bUrak olsaydı maç 0-0 biterdi..Çünkü ahenki bozuyor takımın..
          Bugun elimde olsa gönderirdim..
          bjk ye gitmesini çok istedim..
          Olmadı..Yazık 1 sene daha katlanacağız...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ünal hoca maçı canlı ve tv karşısında izleyenlere teşükkür etmiş.
            bende maçın içine ettiği için kendisini ağır bir dille eleştiriyorum.

milli ara oluyor takıma 5 gün izin veriyor.
            (erzurum bu arada sıkı çalışıyor)
            erzurum çalışırken,milli oyuncularımız milli takımlarında antreman yaparken
            senin burak efendi.....
            sabahın 6'sına kadar kişiliksiz arda beyle barlarda alem yapıyor.
            sonra sen bu adamı direk oynatıyorsun
            sahada dolanıyor,mücadele etmiyor,yürüyerek top oynuyor
            ünal hoca burak tan korkuyorsun çekiniyorsun
            bu adama nasıl 90+5 dakika dayanabildin
            seni yerden yere vurarak eleştiriyorum ünal hoca
            maç başladı erzurum atak,orta sahayı ele geçirdiler
            amiri nin aptal aptal top kayıpları beni inanılmaz gerdi
            abdülkadir e birileri ne maradona olmadığını nede messi olmadığını söylesin.

ya ünal hoca dün senin aklın başka yerlerdeydi
            ya kardeşim,orta saha rakibin elinde,burak efendiyi çıkarmadan akubanıda alıyorsun
            iyiice erzurumun ekmeğine yağ sürüyorsun
            ayağa pas yapan,bencilliği ikinci planda tutan takımı hırs veren olcay ı alsaydın amirinin yerine
            burak efendiyi dışarı alıp kuckayı alsaydın maç farklı yerlere gelirdi

o kadar reklam yaptınız maça gelin maça gelin diye
            bu ruhsuz kişiliksiz oyununuzu izlettirmek için mi?

takımın bu dalgalanmalarını yakıştıramadım diyor
            bizlerde senin oyunu okuyamamanı yakıştıramadık ünal hoca.

makeyeme istenilen tempoda olmadığı için ve hafif sakatlığından almamış.
            burak efendi istenilen tempoda değilmi ünal hoca
            adam ayakta duramıyor ayakta.. alemci burak.

abdülkadire korner kullandırıyor ünal hoca
            o kıvama gelmediğini göremiyormusun ünal hoca
            güçü yetmiyor korner atmaya
            topu şişiriyor ceza sahasına balon gibi sehic leblebi gibi topladı topları
            allahtan sonra hatasını anladı sosaya kullandırdı.

ünal hoca ilk yarı bitmeden oyuncu değiştirilmez diye bir kanun mu var?
            ilk yarı erzurum oynuyor bizim takım izliyor,isyan eden yok,baş kaldıran yok
            ünal hoca şok etkisi yaratacak oyuncu değiştirsene
            çıkar amiriyi çıkar burak efendiyi ilk yarı bitmeden
            neyi bekliyorsun olmayan kanunun değişmesini mi?

fırsat elimize geliyor tepiyoruz
            *
            bazı arkadaşlarımız fark atarız diyordu
            yapmayın arkadaşlar dedim
            takımı küçük görürsen
            mücadele etmezsen
            koşmazsan dedim
            ........
            ........

Yorum

• Böyle maclari kazanamssan sampiyon da olamassin, biz daha cok bekleriz sampion olmayi.
              Gelelim maca, Burak ne yapti dün aksam ? 90 dakkika yürüdü, ikili mücadeleri kaybetti, sut atti mi hic kaleye ? Abdülkadiri dün aksam hic begenmedim, hic varlik koyamiyor, ligin sonuncusu ve ptt 1. lig oyunculari gecemessen, senden hic bisey olmaz. Zaten diyoruz Abdülkadir coktan yedekte olmassi lazimdi. Yusuf Bey 88 de girdi, her gelen topu kaybetti, top tutmasini unutmus, top nedir bilmiyen birisi oldu.

Ünal Hoca bek bi analiz etmemis erzurumu, düsündü ki zaten atariz.

Yorum

• İyi bir hava yakalamışken gelen milli ara
                Rakiplerin puan kaybetmesi
                Ağır favori gösterildiğimiz bir maç
                Futbolcuların bu uzun arada paylaştığı fotoğraflar özellikle mangal resimleri, her şeyin yolunda olduğu, herkesin mutlu göründüğü kareler
                Hafta içi futbolcuların katıldığı reklam çekimleri
                Maçtan önce birkaç futbolcuya plaket verilmesi
                Hafta boyu Başkan ve yöneticilerin beyanatları

Puan kaybı ritüellerimizin hepsini yapmışız çok şükür. Yine sekmedi.
                There is no spoon...

Yorum

• Bu yorumumun tamamı Ünal Hoca'ya.

Burak'ın kötü olduğunu göre göre oyunda tutması anlamsızdı. Nwakame Ünal Hoca'ya ne yaptı anlamadım.
                  Gol pozisyonundan ziyade kaleyi bulan şutumuz yok. Bunu kenardan nasıl göremez?
                  Abdulkadir yerine Olcay ile başlamayı düşünmeli. İkinci yarı yaptığı değişiklikler yerine Rodellaga'yı öne atıp arkasına Yusuf'u koysa
                  bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.

Son sözüm Başkan'a.

Bu maçı 10 bine oynayıp 3 puan almayı ve bir sonraki maçta 40 bine oynamayı tercih ederdim.
                  Bence bu maçı gereksiz bir şekilde anlamlandırdık.
                  Bu anlamlandırma Erzurumspor'a yaradı.

Bu beraberliği gerçekten kendime anlatamıyorum. Hoca ve futbolcular ne düşünüyor merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gollü bir maç bizleri bekliyor 4-1 maç bizim yazın bir kenara..
                    rehavet-rehavet-rehavet
                    lütfen erzurum küçümsenmesin,
                    rakipten fazla koşacaksın,mücadele edeceksin,savaşacaksın,
                    erzurumlu oyuncuların direnme güçlerini kısa sürede yok etme adına
                    ilk düdükle birlikte bunaltıcı baskı sonucu atılacak erken bir gol
                    ciddi anlamda süper olacaktır.
                    kazanılacak 3 puan süper olacak süper.
                    inşallah gülen taraf oluruz.

Yorum

• görünen o ki bu maçtan alınacak bir çok ders var.
                      burak kötü iken onu kenara almayı bileceksin, bununla beraber de rode ve buraklı düzen işlemiyorsa buna alternatif varyasyonlar deneyebilmelisin.
                      dün bunların hiç birini malesef yapamadı hoca.
                      özellikle burağın oyun içinde bir dokunulmazlığı olmamalı . formsuz ise sahada geziyor ise kesinlikle kenara alınmalı .
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Burak ile oyuna başlanmamalı.
                        Bir gün alkollü araç parçalayacak sabaha karşı, öbür gün sabahın 6 sında olaylara karışacak Arda denen hergele ile...

Hala ilk 11..

Adam sakatlıktan çıktığından beri takımın bütünlüğüne tecavüz etti.

Bunu başımıza saran Muharrem Bey de, bunu kelepire satmayan başkan da, bugün bu vaziyette ilk 11 oynatan hoca da...

Hepinizin köküne kibrit suyu be...

Şu adam bu takımda ilk 11 e girerse, kime anlatacaksınız forma adaletini?
                        Ben olsam ben de oynamam.
                        Burak'ı oynatın derim, nasıl bir çuval incirin içine ettiğinizi izlerim.

Yorum

• olmuyor arkadaş oyunun bu bölümünü bir türlü tek hakla geçemiyoruz.

Yorum

• Arkadaşlar Alanya-Göztepe-Erzurum maçlarında kaybedilen puanlar şaka gibi. Ve bugüne kadar kolay fikstürle geldik, kaçan puanların ne anlama geldiğinin henüz farkında değiliz. Öyle çift forvet oynamalar felan laylaylom güzeldi ama asıl fikstürün bundan sonraki kısmında adamı bu kafayla patates ederler.

Aslında en çok neyi kaçırdık biliyor musunuz, lige asılma motivasyonunu kaçırdık. Şimdi liderin 3 puan gerisinde önümüzdeki fikstüre girsek maçlara çok farklı asılabilirdik, ama şimdi tekrardan orta sıra takımı olarak çıkacağız maçlara. Bu hafta Antalya maçından başlayıp Beşiktaş-Fener maçlarının sonuna kadar geçecek sürecin sonunda asıl gerçeklerle yüzleşeceğiz.

O yüzden Ünal Hoca'mın önünde iki seçenek var;

- Ya Burak'ın takımı bir kişi eksik bıraktığı gerçeğini görecek ve onu yedek bırakacak cesareti ortaya koyacak
                            - Ya da önümüzdeki 6-7 haftada sadece 3-5 puan toplayarak futbolun gerçekleri ile yüzleşecek.

Karar kendisinin. Ben mütevazi, naif beyefendi Ünal Hoca'yı değil, futbolculuk zamanlarından hatırladığım karaboğa Ünal'ı görmek istiyorum artık bu süreçte. Burak gerekirse gelecek yedek kulübesinde adam gibi oturacak. İstemiyorsa da Ocak'ta gider Beşiktaş'a (onlar da bu şartlarda her türlü parayı verir sanırım).

Yani bugün Damdoy kalmış olsaydı da Burak gitmiş olsaydı en az 5 puan fazlamız vardı, üstüne de 3-5m euro paramız cebimizde kalmıştı.
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Dün geceden üzerimizde kalan tek şey yaşadığımız hayal kırıklığı oldu.

Aradaki puan farkı önemli değil ama mental açıdan futbolcuların verdiği mesaj üzücü oldu.

Maçın analizine geçersek aşırı kazanma isteği ve biran önce gol bulma çabası oynamamız gereken sabırlı,organize,ayağa pas yapan,kanatları etkin kullanan oyun kimliğinden bizi uzaklaştırdı.Rakibin tek amacı kanatları kilitlemek ve oyunu ortaya sıkıştırmak idi ve istedikleri de oldu.Kanattan getirdiğimiz tek ciddi pozisyon 84. dakikaydı galiba öyle hatırlıyorum.

Bizim takımın birçoğu vasat altı oynadı.Birçok kişi suçlu olarak Abdülkadiri görüyor ama Abdülkadirin vasat altı oynaması asıl mesele değil daha önce bahsettiğim gibi takımı taşıması gereken temel taşlar yani burak,sosa gibi oyuncuların kötü oynaması asıl ciddi mesele onlar böyle oynayınca takımda onlara ayak uyduruyor.Neden istikrarlı olamadığımızı daha önce belirtmiştim takımı taşıması gereken oyuncularımız yaşlı ve fiziksel açıdan her maç diri kalamıyorlar.

Birkaç oyuncuyu beğendim örneğin houseyni güzel toplar kesti,birebirde iyi hamleler yaptı.Onur görevini yaptı.Hugonunda çabası iyidi ama oda istikrarsız bir oyuncu roveşata attığı golden daha kolaylarını kafayla atamadı.

Ünal hocadan bahsedersek iki oyuncu değişikliğini çok doğru zamanda yaptı ama tercih ettiği isimler yanlış oldu.Ekubanda,kucka da aldıkları topları ezdiler.

Bundan sonra bizim yapmamız gereken şey puan tablosundan kendimizi uzaklaştırmak sadece önümüzdeki maçı kazanmaya odaklanmak, sabırlı ve akıllı oynamak.

Aceleci ve telaşlı oyunun bizi asıl kimliğimizden uzaklaştırmasına izin vermemeliyiz.Geçen haftalarda vurguladığım güçlü iradeden kastım buydu.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki maç galip gelince hemen şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan ,

İki maç yenilince hemen küme hesapları yapıp kendimizi boşuna strese sokan bir camiaya sahibiz....

Akşam futbolcuların ellerine ayağına dolaştı.....

Bence puan kaybının en önemli sebebi bu....

Gereksiz stres....

Arkadaşlar belki kızacak bana ama bu takım şampiyon olamaz

Bunu bilelim buna göre hedef çizelim....
                                **
                                Faik kardeşim merhaba;

6 gün önce uyarıyı yapmıştım.

farklı yeneriz diyenlerede....
                                Bu Trabzonspor şampiyon olur

hemen hemen tüm yazar çizerler aynı havada...
                                yapmayın lütfen
                                takım bu tür haberlerden inanlmaz olumsuz etkileniyor,
                                daha 1 ay önce canlı örneğini gördük,
                                gs yi 4-0 yendik
                                takımı öve öve bitiremediler kısaca şampiyon ilan ettiler,
                                futbolcularımız rehavete kapıldılar,sonuç ortada
                                alanya ve gözteden sıfır puan.

şimdi yine aynı hatalar yapılmaya devam ediliyor.
                                2 maç üst üste kazandık ya.....

daha ilk yarı bitmedi

içerde :erzurum-bursa-fb-konya-rize maçları var.
                                deplasmanda:antalya-malatya-kayseri-bjk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X