Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine bir klasik.işin kötü tarafı bu alışkanlık haline gelmeye başladı...Büyük takım her ne olursa olsun maçları son dakikada da olsa çevirmeyi başaran takımlardır..Biz ise son zamanlarda ligin dibinde suni teneffüsle nefes almaya çalışan her takıma ilaç oluyoruz.kağıt üzerinde banko dediğimiz hemen hemen her maç puan kaybediyoruz.bu takım mı bu camia mı şampiyonluk stresi kaldıracak.?
    altın tepsi ile birbirine sunulan şampiyonluğu herkes elinin tersiyle ret ediyor.ama fatih terim sonunu bağlayacak görünüyor yine..

derken şimdi twitter da bi istatistik düştü önüme ...

Trabzonspor, Süper Lig'e yeni yükselen rakiplerine karşı oynadığı son 15 maçta sadece 4 galibiyet aldı.
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 23.10.2018, 12:32.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Cikacak adam burak girecek ekubandi onun yerine resmen 10 kisi oynatdi takimi dun ..kimsenin ozel hayatina karisacak degiliz lakin performansi etkilerse orda hocanin dur demesi lazim yapamadi kimse jajaya agzini acip birsey demiyordu cunku sahada gerekeni veriyordu..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdülkadir Alemcimi olmuş..
        Inanmiyorum inanmakta istemiyorum .....

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kenarda Wakaeme gibi bir adamin varsa onu oyuna sokarsin. macera aramaya ne gerek var Ekuban falan.
          KESİNLİKLE.
          46'da Nwakeme ve 65'de Yusuf girse maçı koparırdık.
          Sosa ve Burak döküldüler.
          Rodellaga dinamo gibi çalışırken Burak efendi İstanbul'da ahlaksız Arda ile takıldığından dün döküldü.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Hep hevesimizi kursağımızda bırakıyor Hoca'sı futbolcusu
            3 maç üst üste kazanamıyor

İşe geldim ama gece sinirden geç yattım.
            TS kazanamadığında çok gergin oluyorum.

Bilhassa kesin gözüyle baktığımız maçları
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Ah be ünal hocam güzel insan! Şu burağa keşke 90 dk sabretmeseydin
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Onazi, Kucka değişikliğini görünce maçı kazanamayacağımızı da gördüm.. Onazi bazen çıldırtsa da 20 tane Kucka eder..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Orta sahada Sosa-Onazi-Amiri değil, Xavi-İniesta-Messi oynasa, önünde Burak, sağ taraflarında da dünkü Abdülkadir varken orta saha hakimiyetini alıp iyi görünme ihtimali yok.
                  Hocanın yapacağı iş 4-4-2 ye devam etmek istiyorsa odun gibi duran Burak'ı çıkarıp yerine bir forvet ya da forvet arkası sokmak (ekuban ya da yusuf), böylece orta sahaya destekteki eksikliği gidermek,
                  Ya da Burak'ın yerine orta saha eklemek (olcay veya kucka).

Her durumda orta saha hakimiyetini geri alırdık.
                  Lakin zat-ı şahane Burak Yılmaz efendiyi çıkarmamak için orta sahada 6 ya 3 kalıp dayak yiyen Onazi ve Amiri'yi çıkardık.

Yanlış teşhis yanlış tedavi.
                  Sonuçta da hasta gitti.

Ama Burak'ı çıkarmamak için bu kadar hastalık hastası olacaksa, korkuyorsa, aşıksa Burak'a, (ki benim için sebebi fark etmez) bu iş yürümez.

Hiç yırtmayalım kendimizi.

Sırf Burak'a yer açmak için Rodallega arkasında Yusuf sistemini bırakıp ikili forvete döndük.
                  Eşşekliğin alemi yok.

Adama iş aranmaz, işe adam aranır.
                  Bizde Burak'a göre iş yok.
                  Burak'a yer arayıp da takım bütünlüğünü hiç etmenin anlamı yok.

Yeter artık.
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 23.10.2018, 15:08.

Yorum

• Screenshot_20181023-150642~2.jpg

Geceden beri bu dayı gibiyim.

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gs ve fb berabere kalmış bjk yenilmiş ve bir pazartesi maçı
                      yenersek liderle aramızda 3 puan kalıyor
                      sitedeki bu %100 galibiyet havası
                      TS nin her sene lige yeni çıkan bir takıma karşı aldıgı maglubiyet
                      milli ara sonrası
                      bunları altalta topluyorum ve benimde umudum kalmıyor
                      bir kez bu haftalık yanılt bizi BÜYÜK TRABZONSPOR
                      Yine yanıtmadın bizi ve ben bu maça çokta üzülmedim zira umudum yoktu.
                      yenilgi bekliyordum berabere kaldık sadece buna şaşırdım
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• onur ve hosseini hariç tüm takım kötüydü dün. nedense bu milli maç aralarından sonra kötü oynuyoruz. neyse normalde hiç bi hakem yediğimiz golü varda tekrar izlemezdi. bu oyuna 0 0 normal. asıl maç haftaya antalya bakalım orda napcaz. gider 2 3 tane atarız bu kadar dengesiz ve sağı solu belli olmayan takımız

Yorum

• malesef şaşırtmadın bizi trabzonspor..

Yorum

• Resmi siteden yapılan açıklamalara bakılırsa Onazi kasık ağrısı nedeniyle çıkmış, Nwakaeme de aynı sebeple maç kadrosundan çıkarılmış. Bu bilgi yapılan ve yapılamayan hamlelere bir nebze olsun açıklama getiriyor olsa bile kaybedilen 2 puanın teknik heyete yazılacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Hocamız ve yardımcılarının kararlarının bir kısmını anlamlandıramıyorum. Kafamdaki soruları sıralayayım ;

• Rodallega ve Burak'ı aynı 11'e yazarak gerçekten çift forvet performansı alabiliyor muyuz ?
                            • Rodallega'nın mevcut pozisyonu gereği gereğinden fazla efor sarfettiği ve final noktalarında veriminin düştüğünün farkında mıyız ?
                            • Mevcut sistemle orta alanda yalnız bırakılan Sosa-Onazi ikilisinin üzerine binen ekstra yükü nasıl dağıtmayı planlıyoruz ?
                            • Elimizde kanat özelliği baskın oyuncular olmasına ve diğer tercihlerden gözle görülür biçimde verim alınamamasına rağmen kanatlarda neden ısrarla göbek veya forvet oyuncuları kullanıyoruz ?

Yerleşim, takım boyu, pas trafiği gibi bir çok konu daha var ama tek bir soruyla özetlemek gerekirse ;

Burak Yılmaz'a kadroda yer açmak için neden bu kadar çaba harcıyoruz ?
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Gül gibi takımın başına Ünal denen hocayı getirerek büyük hata yaptık. Çok büyük bir hata. Her hafta bambaşka bir sürpriz. Sıkıldım ben. Bir şeyin kaçtığı yok, Beşiktaş bana göre ligin şampiyon adayıdır. Onların bir puan gerisindeyiz.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu sene 4.olabilirsek büyük başarı gerisini düşünmüyorum.Sampiyonluk imkansız.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X