Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilenmişlik yok, buradaki çoğu kişi sempati bile besleyebilir Erzurum'a...

Mevzu, yıllar sonra bu ligde bir şeyler yapabilme olasılığı baş gösterdi ve ciddi anlamda yukarıdan kopmama, hatta ilerleyen haftalarda avantaj sağlama adına ciddi bir fırsat geçti elimize...

Her sene buna benzer fırsatlar gelir ama ısrarla teperiz...

Bu sefer tepmeyelim artık demenin hırsı var insanlarda, Erzurum'a karşı bir bilenmişlik değil...
    Taraftar özledi de...

Yani, Trabzonspor bu maçı alır...

Eee...

Eeesi haftaya kaybeder...

Benim anlamadığım neden bir şampiyonluk havası var?

Trabzonda değilim diye mi olayın ve sezonun gayet sıradan olduğunu görüyorum.

Biz yani, ligin en zayıf hava topu hakimiyeti olan takımı, Erzurumu yenip havaya girip şampiyon mu olacağız?

E hadi inşallah...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftar özledi de...

Eee...

Biz yani, ligin en zayıf hava topu hakimiyeti olan takımı, Erzurumu yenip havaya girip şampiyon mu olacağız?

E hadi inşallah...
      erzurum'la alakalı değil süreçle alakalı diye düşünüyorum. rakipler de puan kaybetti, zirveye yaklaşma heyecanı. sezonu elimizden kaçırıyoruz bu tip maçlarda kaybedilen puanlarla.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 22.10.2018, 16:44.

Yorum

Taraftar özledi de...

Eee...

E hadi inşallah...
        Şampiyonluk havası abartı, o konuda haklısın...

Ama taraftarın çekindiği Erzurumspor değil, geleneksel fırsat kaçırma alışkanlığı...

Biraz da sportif başarıya aç bir kitlenin hunharca maçı beklemesi
        Ben de dahil...

Neyse, inşallah fener maçına kadar kayıpsız gideriz...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bu bir spoilerdır.

0-0 biter

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyonluk havası abartı, o konuda haklısın...

Ama taraftarın çekindiği Erzurumspor değil, geleneksel fırsat kaçırma alışkanlığı...

Biraz da sportif başarıya aç bir kitlenin hunharca maçı beklemesi
            Ben de dahil...

Neyse, inşallah fener maçına kadar kayıpsız gideriz...
            Bir taraftan da diyorum ki helal olsun şehir baya bir destek oluyor ama biliyoruz ki bu maçı alsak, sonraki iki maçı daha alsak, gitsek iki maç üst üste yenilsek, adam asmacalar başlayacak...

Ama olay Erzurum olayı değil onu anladım...

Yorum

Taraftar özledi de...

Eee...

E hadi inşallah...
              aslında 8 yıldır içimizde kalan bir heyecan var.bir patlama yapmak istiyoruz virtual beceremedim o isi hepimiz biliyoruz bu sene de olmayacak ama en azından o havaya tekrar girelim.bu macı almaya çok ihtiyacimiz var.ve ondan sonra neden olmasın.3 ist takımı bu sene çok zayıf.ve bu sene bizde fena değiliz.rakipleri emin olun sosa.burak.Rode.pereira.a.kadir yok.daha yusuf devreye giremedi bile.Antony den de gs maçı hariç yararlanamadik.bu sene fırsat senesi sanki.ilk devreyi lider bitirebilirsiniz hersey bizim elimizde aslında.bu sene şampiyon süpriz bir takım olabilir belki başak belki k.paşa.belki biz. traftarla ve gazı alan takım işi götürebilir.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu maçı Erzurumspor kazanacak.
                Bende Trabzonspor kazanacak diyorum.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aslında 8 yıldır içimizde kalan bir heyecan var.bir patlama yapmak istiyoruz virtual beceremedim o isi hepimiz biliyoruz bu sene de olmayacak ama en azından o havaya tekrar girelim.bu macı almaya çok ihtiyacimiz var.ve ondan sonra neden olmasın.3 ist takımı bu sene çok zayıf.ve bu sene bizde fena değiliz.rakipleri emin olun sosa.burak.Rode.pereira.a.kadir yok.daha yusuf devreye giremedi bile.Antony den de gs maçı hariç yararlanamadik.bu sene fırsat senesi sanki.ilk devreyi lider bitirebilirsiniz hersey bizim elimizde aslında.bu sene şampiyon süpriz bir takım olabilir belki başak belki k.paşa.belki biz. traftarla ve gazı alan takım işi götürebilir.
                  Benim en büyük korkum, kendimin gaza gelmesi...

Biz gene sakin olalım, bu takım yok yani, bu sene hedef belli Avrupa, bırakalım olasılıkları...

Yorum

• Yusuf Yazıcı 11'e dönecektir.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Normalde rehavet sıkıntı olur ama takımda Sosa-Burak gibi çok tecrübeli oyuncular var. Pereira-Rodallega gibi profesyoneller var. Bu dördüne Abdülkadir de yetenekleriyle eşlik ederse zaten çok sıkıntı yaşamayız.

Yorum

• Ya şu havayı hiç sevmiyorum yaramıyor bize. O konumda değiliz daha. Beni de soktular sıkıntı büyük.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• bu maç ne şampiyonluk ne avrupa kupaları felan hiçbir şeyin belli olmadığı bir sezondayız. gs küme düşebilir fb şampiyonda olabilir. emin olun yolun en en başındayız. kimse havaya girmesin maç kazanılır sevinilir önündeki maça bakarsın. ne şampiyonluğu ? kalsın 2-3 hafta lider gir o zaman belki.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yusuf Yazıcı 11'e dönecektir.
                            Sanmam dönmesi için bir sebep yok.

Yorum

• sıradan bir lig maçı. erzurumun ölümüne oynayacağı bir maç izlicez. ilk 15 dakka gol yemezsek kazanma şansımız yüksek. rakip şifo gibi trabzon düşmanı bir adam var hakemide katın. var dan çok sıkıntı çekeceğimiz bir maç olabilir. ilk dakikalarda gol bulabilecek güce ve kadroya sahibiz ama sadece sahibiz.. hiçbir şey belli değil havaya girmeyelim.

Yorum

• Bu hafta 3 maçın skorunu tahmin ettim hepsi tuttu. Bakalım bu maç tutturabilecek miyiz? Tahminim 3-0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X