Arkadaşlar mesele taraftarın ölüm kalım haline getirmesi değil, oyuncuların da getirmesi lazım, gs maçından sonra oh biz bunları ezdik artık çok önemli değil moduna futbolcular girmişti, futbolcuları her maç yüksek nabızda tutmamız lazım. O yüzden her maça aynı coşkuyla gitmeliyiz, her maç ölüm kalım maçı olmalı. Motivasyon böyle sağlanır, başarı bu şekilde gelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İmkansızı istiyorsun hocamİlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16285[/ATTACH]
Bir Pazartesi ve derbi olmayan mac icin harika bir doluluk orani.
Kendinizi sartlandirmayi birakip bu macin güzel atmosterinin tadini cikarin lütfen.
Ölüm kalim maci degil. Ligin son haftasi hic degil.
Bizde futbol bir keyif değil hırs mücadelesi.
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
MHK Yusuf Namoğlu denen adam,
var hakemi Cüneyt çakır denen adamı vermiş.
yavaş yavaş ısındırmaya çalışıyor bize.
yemezler.
(H) BÜLENT YILDIRIM
(Y) ASIM YUSUF ÖZ
(Y) YUSUF BOZDOĞAN
(D) ALİ ŞANSALAN
(V) CÜNEYT ÇAKIR
(A) SERKAN TOKAT
Yorum
-
bilet için Ahmet Erdoğan abimize teşekkür ederiz , arkadaşa aktardı saolsun.
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça bilet arayan varsa devredebilirim, 4. kategori. Kulübe devredecektim gs maçı çıkıyor sadece.....
Yorum
-
Zaten aklı başında adamları kaçırmakta üstümüze yok.İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcukla twitterden konustum bordomavi net' e tepki olarak yazmayacagini soyledi artik burda.
Adam bir sürü bilgi veriyordu burada...
Yazık olmuş, inşallah döner...
Maça gelince, öyle bir hava var ki sanki bu maçı alınca şampiyon olacağız?
Ulan Erzurum'u kendi sahanda yenemiyorsan, zaten boşuna heveslenme...
Yenersen de daha ligin ilk yarısının yarısı oldu ne bu heyecan...
Evet, ligde top oynayan takım yok ama ikinci yarı biliyoruz ki herkes gaza gelecek, yani...
Biraz sakin olalım...
Yorum
-
futbolcuları sahaya bordo mavi şampiyon tezahüratıyla çıkarmak lazım, stad inlemeli. sahaya giriş önemli, göztepe maçında uyuşuk başladığımız için liderlik şansını kaçırdık. bugün oyuncular sahaya çıkarken tüyler diken diken olmalı, gerisi gelir.En son artvints tarafından düzenlendi; 22.10.2018, 13:57.
Yorum
-
**İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMHK Yusuf Namoğlu denen adam,
var hakemi Cüneyt çakır denen adamı vermiş.
yavaş yavaş ısındırmaya çalışıyor bize.
yemezler.
(H) BÜLENT YILDIRIM
(Y) ASIM YUSUF ÖZ
(Y) YUSUF BOZDOĞAN
(D) ALİ ŞANSALAN
(V) CÜNEYT ÇAKIR
(A) SERKAN TOKAT
Kaynak çok sağlam.
küsler barıştırılıyormuş.
halis özkahya fener maçına vererek başlamışlar.
bu demek ki 2-3 haftaya kalmaz cüneyt çakır bizim maça verilecek.
Yorum
-
Yazmayayım diyorum da dayanamıyorum. Zeki Yavru için bildiri yayınlamadık diye bırakıp giden birini biz mi kaçırmış oluyoruz?İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten aklı başında adamları kaçırmakta üstümüze yok.
Adam bir sürü bilgi veriyordu burada...
Yazık olmuş, inşallah döner...
Maça gelince, öyle bir hava var ki sanki bu maçı alınca şampiyon olacağız?
Ulan Erzurum'u kendi sahanda yenemiyorsan, zaten boşuna heveslenme...
Yenersen de daha ligin ilk yarısının yarısı oldu ne bu heyecan...
Evet, ligde top oynayan takım yok ama ikinci yarı biliyoruz ki herkes gaza gelecek, yani...
Biraz sakin olalım...
Bence Selçuk'un canı sıkılmıştı, bahanesi oldu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İnsanların doğru yanlış tavırları olabilir...İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazmayayım diyorum da dayanamıyorum. Zeki Yavru için bildiri yayınlamadık diye bırakıp giden birini biz mi kaçırmış oluyoruz?
Bence Selçuk'un canı sıkılmıştı, bahanesi oldu.
Ancak, Zeki konusuna ben de katılıyorum, tepki koyulmalıydı...
Ama tartışmıyorum ve gitmedim de devam ediyorum o da benim düşüncem...
Olabiliyor demek ki, bahane olayını bilemem ama ben nasıl senin düşüncelerini zevkle okuyorken onun düşüncelerini de merakla bekliyordum üzüldüm sadece.
Yorum
-
Ben ona laf söylemiyorum zaten ama o konuda tavrımızı net şekilde koyduk ortaya. BMN günlük olaylar çerçevesinde, esen rüzgarın yönüne doğru savrulan bir yapı hiç olmadı geride bıraktığı yaklaşık 20 senede.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanların doğru yanlış tavırları olabilir...
Ancak, Zeki konusuna ben de katılıyorum, tepki koyulmalıydı...
Ama tartışmıyorum ve gitmedim de devam ediyorum o da benim düşüncem...
Olabiliyor demek ki, bahane olayını bilemem ama ben nasıl senin düşüncelerini zevkle okuyorken onun düşüncelerini de merakla bekliyordum üzüldüm sadece.
Biz futbolcularla ilgili, bireysel meseleleri dert edinerek açıklama yapmayız. Biz futbolcunun kulübe alınması ya da alınmaması bizim meselemiz değildir. Aksi bir örnek ben hatırlamıyorum. Varsa gösterilsin lütfen.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Rakip ceza sahamiza yaklaştığında novak ve periara nin rakip topcuya müdahalesine iyi bak bek oyuncularımız hücumda iyiler savunmada kötüİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefans bence çok kötü değil. Sosa bazen ısırma işini yapmadığında rakibi bırakıyor tek Onazi kalıyor ki onuda geçmesi kolay. En büyük sıkıntı rakiplerin defans 4'lü sü ile baş başa kalması. Bunun içinde kanatların geriye basan adamların olması gerekiyor. Abdülkadir - Vahid/Olcay bu yüzden kanatlarda. Tony'nin bu sistemde oynaması çok zor gerçektende.
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Çok zor maç olma potansiyeli yüksek. Erken gol atamazsak maç sıkıntıya girer. Anti futbolun kitabını yazan şifo mehmet in kenardaki uyuz hallerini görmek istemiyorum. Sinirlerimi bozuyor...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum