Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur
    JP - Toure - Majid - Novak
    Sosa
    Kucka - Abdüş
    Olcay - Burak - Tony

Esteban, Zeki, Akbaş, Hüseyin, Batuhan, Abdülkadir, Amiri, Yazıcı, Ekuban, Rodallega
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• ONUR
      TOURE - MACİD
      PEREIRA -- VAHİD -- NOVAK
      ABDÜLKADİR - SOSA - NWAKAEME
      .........HUGO
      EKUBAN.......

Hücum hattını böyle merak ediyorum açıkçası..
      En son Laziobass tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 22:18.
      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Hüsran için bütün şartlar uygun..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun zamandır Toure'nin orta saha oynayabileceğini düşünüyordum bugün okuduğum röportajında orta sahada da oynayabildiğini söylemiş.

Bana göre Onazi'den çok daha fazlasını yapar o bölgede.
          Stoper eksiğimiz olmasa belki denenebilirdi.

İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ONUR
          TOURE - MACİD
          PEREIRA -- VAHİD -- NOVAK
          ABDÜLKADİR - SOSA - NWAKAEME
          .........HUGO
          EKUBAN.......

Hücum hattını böyle merak ediyorum açıkçası..
          Vahid ile Sosa'nın yerini değiştir; ideal bir düzen...
          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.10.2018, 08:51.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• OLACAĞIZ DA! OLACAĞAZ DA! Şunun doğrusunu yazında bilelim Alırız eğer ilk golü biz atarsak
            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• ünal hocanın 11'i bozacağını düşünmüyorum. Tabi onazinin sakatlığı geçerse...

Onur
              pereria- toure- hoseyni-novak
              sosa-onazi(Kucka)
              abdulkadir amiri
              rodelaga-Burak

Yorum

• Cift santraforlu sistemde oynamamız bütün orta saha kanat denklemlerini bozuyor

Sosa ile Abdülkadiri aynı anda oynatmak zorunda kalmamız Yusuf ve Newakemenin önünü kapatıyor bu ara sahada çok koşan pres yapan Amirinin de önünü açıyor bizim takımda sağlam bir ön liberomuz olsa Stephane Mbia gibi o zaman istediğin formata dönebilirsin ön libero ile beraber 6 lı defan 2 santrofor sosa ve abdülkadiri düşünürsen geriye bir adam kalıyor ve ister yusufu ister nevakemeyi istersen Amiriyi oynat bir adam lüksümüz oluyor üçlü forvetle oynamış gibi oluyoruz tek sıkıntımı sosa ile abdüşün arkası aslında şampiyonluğa oynadığımız her yıl bu tür sıkıntımız olmuştur 2005 de lemi 2011 de ise takım o kadar ofansifdi ki defansif problem yaşamıyorduk
                Neyse tek sıkıntımız bu olsun ben hala Kuckanın sağlam bir ön libero olacağından şüphem yok ama millet onazi diyor orada kuckanın olması stoperleri de rahatlatacaktır ama onazi olunca değil stoper top ayağına gelince tv başında ben bile strese giriyorum
                @ okşoholu

Yorum

• STSL 9. Hafta | Trabzonspor - BB Erzurumspor | 22 Ekim 2018 Pazartesi 20:00

Biraz konu dışı olacak ama şu 61. dakika şovunda yapılan tezahüratı değiştirmemiz lazım bence. Çok çocuksu ve bir futbol taraftarına yakışmayacak naiflikte. Hani bu tezahüratı yapınca peşinden de “Domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı, Trabzonspor bu dünyanın yıldızı yıldızı” gibi bir tezahürat gelecek diye korkuyor insan.
                  Bence ya 3 lü çekilsin ya da Trabzonspor’ un you ll never walk alone u olan “Biz dar sokaklarında”söylensin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Bu maçı 2010-2011 sezonu Sivasporu 6-1 yendiğimiz maç öncesine benzetiyorum. Sanki bu maçı da farklı kazanıp şampiyonluk mücadelesinde biz de varız diyecekmişiz gibi hissediyorum. Hadi hayırlısı ..
                    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Hayatımda ilk defa Trabzon'da maç izleyeceğim. Bu maç ben de tribündeyim. Dilerim şanssızlığımın bir yansıması olmaz.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        OLACAĞIZ DA! OLACAĞAZ DA! Şunun doğrusunu yazında bilelim Alırız eğer ilk golü biz atarsak

"Olacağız da, Onlara inat olacağız" (Ünal Karaman)

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• --------selcuk---melo
                          ----engin--------------emre
                          -----------elma--necati

---------sosa---onazi
                          -----abdül-----------amiri
                          ------------by---hugo

Terim in ilk senesinde oynattigi sisteme benziyor. Kulubede Wakayeme ve Yusuf var. Bunlar Amiri, Hugo ve Burak i yedekleyecek oyuncular. Sakatlik olur, ceza olur...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            --------selcuk---melo
                            ----engin--------------emre
                            -----------elma--necati

---------sosa---onazi
                            -----abdül-----------amiri
                            ------------by---hugo

Terim in ilk senesinde oynattigi sisteme benziyor. Kulubede Wakayeme ve Yusuf var. Bunlar Amiri, Hugo ve Burak i yedekleyecek oyuncular. Sakatlik olur, ceza olur...
                            Güzel analiz
                            İşin enterasan Onazi-Melo tercihi dışında bizim kadro daha kaliteli
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Milli maç arasından sonra tekrar lige dönüş zamanı geldi.Bugünden itibaren tüm futbolcuların tatil modundan çıkıp bu maça odaklanması lazım.

İki maç kazanarak zirvenin eteklerine yaklaştık ama yetmez bizim daha büyük serilere ihtiyacımız var ve ondan sonra ki süreçte de bu serileri istikrarlı bir yapıya dönüştürmek gerek.

Bu galibiyet serilerine ulaşabilmek tabi ki kolay değil bunu başarmak için öncelikle güçlü bir iradeye ve güçlü bir fizik yapısına ihtiyaç var.

Erzurum maçı üç puan alınması şart olan maçlardan bir tanesi yani bu maçta üç puan dışındaki her sonuç Trabzonspor için büyük kayıptır taraftarından futbolcusuna kadar herkes büyük bir özveri gösterip bu maçtan alnımızın akıyla çıkmalıyız.Eğer futbolcular nasılsa yeneriz havasında çıkıp hazırlık maçı temposunda oynarsalar rakip gereken cezayı rahatlıkla kesecek güce sahip o açıdan çok ciddi olmalıyız bu üç altın puanı alıp takım olgusunu biraz daha pekiştirmeliyiz.

Kadro açısından bakarsak onazi sakat oynayacak mı bilmiyoruz bu durum bizim açımızdan handikap oluştursa da takım olgusu açısından bir ders niteliği taşıyacak eğer onun yokluğunu diğer oyuncular hissettirmez ise demek ki takım olma yolunda bir basamak daha attık demektir.Onazi yoksa kim oynar sorusuna gelirsek batuhan biraz umut verse ilk tercih o olurdu ama yıllardır o sıçramayı yapamadı.Diğer aday kucka ise durumu meçhul zaten istikrarlı da değil.Kısacası hoca 21 kişilik kadrodan kimi oynatırsa oynatsın saygı duyarım çünkü kim oynar diye net bir fikrim yok.Sadece söyleyebileceğim kanatlar ve forvetler orta sahaya her zamankinden fazla yardım etmeli o zaman o mevki de kim oynarsa oynasın sırıtmaz.

Yusuf yazıcı ve antony son maçlarda konsantrasyonu düşen futbolcular onları tekrar yukarıya çıkarmalıyız.Tüm camia olarak yüksek sinerji ve coşku ile bu maçı almalıyız.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel analiz
                                İşin enterasan Onazi-Melo tercihi dışında bizim kadro daha kaliteli
                                selçuk melo'nun en iyi dönemleriydi. elmander de rolünü çok iyi oynuyordu. merkez ikiliyi kuvvetlendirirsek golcüleri ve abdülkadir'i düşündüğümüzde baya iyi durumdayız. olcay bile bu sisteme daha uygun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X