Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maçı Erzurumspor kazanacak.
    gs ve fb berabere kalmış bjk yenilmiş ve bir pazartesi maçı
    yenersek liderle aramızda 3 puan kalıyor
    sitedeki bu %100 galibiyet havası
    TS nin her sene lige yeni çıkan bir takıma karşı aldıgı maglubiyet
    milli ara sonrası
    bunları altalta topluyorum ve benimde umudum kalmıyor
    bir kez bu haftalık yanılt bizi BÜYÜK TRABZONSPOR
    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maçı kazanırsak liderle fark 3'e düşüyor. Ondan sonra haftaya kötü bir oyunla galip gelme zamanı artık

Sezon başından beri öyle bir galibiyetimiz yok, kazandığımız maçlarda hep g.tümüz çıktı afedersin iyi oynayacaz diye
      Aksine,iyi oynayip bolca puan dağıttık bu sene

Yorum

• 7-1 kazanacaz.

burak (3) rodallega (2) perreira, sosa
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7-1 kazanacaz.

Var mı arttıran
          Dozer CemiL

Yorum

• Bu sefer şeytanın bacağını kıracağızzz, vakit durdu resmen şu heyecanı bile özlemişiz vallahi,inşallah akşam keyifli keyifli forum okuruz yoksa gerçekten çekilmez bu hafta.

Yorum

• Hayirdir Liverpool Intere Benficaya karsi mi oynuyoruz nedir bu tedirginlik ?

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                7-1 kazanacaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu maç ( yazın kenara ) Yusuf Yazıcı'nın maçı olacak, girdiği zaman eminim patlama yapacak !!
                  Ayrıca stoper e 1 ve ya belki 2 katkı devre arasından sonra bizi uçurur.. Şuan tek korkum, bastırırken hızlı bir atakta gol yemek.. Çünkü hala bana defans o güveni vermiyor.. Tama Rodellega-Burak-Abdüş-Amiri-Sosa falan ileride bir güven veriyor, ama arkamız beni korkutuyor.. Eğer Liderlikle 3-7 puan bandında girersek devre arasına, hızlı bir stoper mutlaka alınmalı. Ve 2.yarı Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının deplasmanda olacağını unutmayalım.. Dolayısıyla ne kadar puan toplarsak o kadar iyi !!
                  Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayirdir Liverpool Intere Benficaya karsi mi oynuyoruz nedir bu tedirginlik ?
                    Yani benim anlamadığım diğer bir nokta da Erzurum'u yenersek şampiyon mu olacağız?

Nedir bu bilenmişlik?

Yorum

• lig sonuncusu takımı küçük görürsen,
                      rakipten fazla koşmazsan,
                      rakibe pres yapmazsan,
                      laubali hareketlerden uzak durursan,
                      son düdük çalana kadar savaşmazsan vs vs
                      hüsran olur.

rakibin puan cetvelindeki sıralamasına bakmadan,
                      samimi içten mücadele edersen skor kendiliğinden gelecektir.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani benim anlamadığım diğer bir nokta da Erzurum'u yenersek şampiyon mu olacağız?

Nedir bu bilenmişlik?
                        Bilenmişlik yok, buradaki çoğu kişi sempati bile besleyebilir Erzurum'a...

Mevzu, yıllar sonra bu ligde bir şeyler yapabilme olasılığı baş gösterdi ve ciddi anlamda yukarıdan kopmama, hatta ilerleyen haftalarda avantaj sağlama adına ciddi bir fırsat geçti elimize...

Her sene buna benzer fırsatlar gelir ama ısrarla teperiz...

Bu sefer tepmeyelim artık demenin hırsı var insanlarda, Erzurum'a karşı bir bilenmişlik değil...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nedir bu bilenmişlik?
                          Aynen abicim düsün artik ne hallere düsdük daha bir kac yil öncesinde Intere karsi oyniyacamiz icin bu hallere düsüyörduk gel görki artik Erzurum... bizi bu duruma düsüren bundan önceki yönetimlerin Allaha havale ediyorum!

Yorum

• Paf takimi 5-1 yenmis erzurum u . darisi agabeylerin basina
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Oynadığı oyunla hak ettiği puanı alamayan iki takımın karşılaşması. Erzurumu hafife alan bu gece üzülür. Ciddiye alan da yarım golle gelecek 3 puanın kıymetini bilir.

Yorum

• İnşallah bu heyecanımız kursağımızda kalmaz, 1-0 olsun bizim olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X