Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okadar yaziyorum.
    Onazi bolgesindeki tek oyuncu.
    Ne kadar kotu oynarsa oynasin digerlerinden daha iyi oynar.

Biz sadece 4. olabiliriz.
    O da fb ilk 4 e giremeyecegi icindir.

Yorum

• Boyle fedakar taraftari nahh bulur bidaha

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ekuban değişikliği şaka gibi...

Yorum

• Amiri tam bir futbol fakiri. Olcay olsa çok daha farklı olabilirdi. Yazık oldu, gerçi bekliyordum böyle bi skor. Biz zaten ne zaman elimize geçen fırsatı değerlendirmişiz ki?
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Ünal Karaman takım üzerinde otorite sağlamak istiyorsa şu gece kulüplerinde sabahlayıp ofsayta düşmekten başka birşey yapmayan elemanı kenara alır.

Adamın dokunalmazlığı mı var anlamıyorum arkadaş.
            .

Yorum

• Galip takım gibi 89 da oyuncu değiştir.
              Burak'ın dokunulmazlığı devam ediyor.
              Kucka Ekuban ikinci yarı kurtarıcı diye oyuna alınıyor.

Olcay Yusuf bu girenlerden daha mı kötü anlayamadım.

Yorum

• Ne oldu? Şampiyonluk mu gitti? Adamlar ölümüne 1 puana geldiler. Roda'nın kafa vuruşlarında şans olsa galibiyeti konuşuyor olacaktık. Şans da lazım. Karaları bağlamaya gerek yok. Maç maç devam edeceğiz.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bir de sıkıntı, önümüzdeki maçlar çok daha zor. Bir arkadaş yazmış, Fenerin bile altında kalabiliriz diye. O kadar geriye düşer miyiz bilemiyorum ama takımın kimliğinin oluşması için kulübün en büyük konsantrasyonun futbol olması gerekiyor. Dikkat edin, şampiyon olan son takımların en büyük gündemi hep futbol üzerineydi. Biz de ise hala farklı farklı gündemler ortaya çıkıyor zaman zaman. Demek ki takım da şampiyonluk için gerekli konsantrasyon yok. Böyle bir ortamda da kırılma maçlarını ya da stresli maçlara favori olarak çıkamazsın. Haftaya Ünal Karaman, Burak hariç kadroyu değiştirecek bence. Bir de Majid Husseini gerçekten çok iyi adam, umarım hep böyle devam eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kucka hamlesi şu açıdan mantıklı durabilir. Erzurumspor üzerimize gelmiyor. Duran toplarla tehlikeli olmaya çalışıyorlar. Kucka ile hem duran topları keseriz Hemde hücum için daha verimli olur. Bu mantıklı yine. Gördüğü sarı kart riski de göz önünde bulunduruldu diyelim.

Fakat Ekuban hamlesi çok yanlış. Ekuban'ı Burak'ın yerine alsaydı bu maçı alırdık. Ekuban kötüde oynamadı.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu Huseini 'ni kim transfer ettiyse Allah razı olsun bir kişi bile geçirmedi, kademelere girdi, hava toplarını yine süpürdü, Bu adamı 2 yıl içinde iyi bir fiyata okuturuz.

Yorum

• Acilen Ünal'a yol verilmeli. Bu adam ile yukarılara oynanmaz, adam 90. Dakikada oyuncu değiştirdi 0-0 giden maçta. Hüseyin Çimşir bile daha akıllı hamleler yapardı!
                        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olay ayni bu sekilde. 442 yi bu sekilde kitlerler iste. Dunyada bunu oynayan takim sayisi yok denecek kadar az. 442 de forvetlerin merkezde ki acigi kapAatmak icin deli gibi orese katilmali. Top bizdeyken surekli bosa hereketlenip top istemeli alan bosaltmali. Keza rakip takim gerektiginde iki oyuncuyla kanatlarini cok rahat kilitleyebilir ayni sekilde merkez iki oyuncunu cok rahat yorabilir yakin markajla. Buraka forvet ikilisi devreye giriyor iste. Eli belinde gezen tek bir oyuncuyu bile kaldirmaz 442.
                          Sıkıntı 4-4-2 de değil. Topu 2 forvete yaklaştıramadın duran top hariç, sıkıntı iki kanadın da leş atmasıydı. (İlk Yarı)

2.Yarı zaten 4-4-2 değil ne olduğu belirsiz saçma bir diziliş ile oynadık.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Lig sonuncusunu da yenemediğimize göre artık anlaşılmıştır ki bu takım bu sezon da izlenmez. Sen lideri farklı yeniyorsun ama lig sonuncusu rezil bir takımla berabere kalıyorsun. Böyle saçmalık olmaz. Ben bu eziyete katlanamıyorum artık. Bu maçla birlikte ben de göztepe, alanya maçlarında sezonu kapatan renkdaşların arasına katılıyorum. Allah sizlere sabır versin, ne diyeyim.

Yorum

• Nwakaeme sakatmis diyorlar.
                              Hatta yedek kulübesinde adi gözükmesine rağmen, maçı yedek kulübesinin üstündeki tribünden izlediğinin resmi var.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Takımın başında teknik direktörün olduğunu sanmıyorum. Sadece isminden dolayı duran birisi var. Antrenmanda ne yapıyorlar nasıl çalışıyorlar merak ediyorum. Bir takım rakip sahada 4 pas yapamıyorsa o takım antrenman falan yapmıyor, teknik adam çalıştırmıyor demektir. Kimse kendini boşa çıkarmıyor. Defans yaparken rakibi izlemiyor, sadece kendi alanına bakıyor. Kimse akıllı oynamıyor. Taç çizgisinde topu rakibe çarptırmayı bilmeyen oyuncu futbolcu değildir.
                                İstatistik okumayı bilmiyor teknik ekip. Misal onazi ve sosanın istatistiklerine bakın, yarardan çok zararı var. Israr etmek anlamsız. Paslar çok kalitesiz, takıma el freni oluyor. Alan savunması yıllar önce bitti, adam adama savunmanın etkili olduğu ispatlı. 3 kişilik atağa 6 kişilik savunma çağdışıdır.

cruijyyf futbolu çok iyi özetlemiş: futbol basit oyundur, zor olan basiti oynamak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X