Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok güzel oldu bu hafta baya bi güzel oldu.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• 90 dakika linki var mı?

Yorum

• kendi sahasında geleni geçeni yenemeyen takım bu ligde şampiyon olamaz deplasmanda zaten mecburen puan kaybediyorsun birde iceride verdigin zaman geriye düşüyorsun işte.
        gecen yıl gs neredeyse mağlubiyet rekoru kırarak sampiyon oldu çunku kendi sahasinda sadece 1 beraberlikle 49 puan aldilar böyle olunca disaridan alacagin 25 puan bile yetiyor

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şahsi fikrimi dile getireyim, çift forvete kesinlikle karşıyım. Amiri'nin orada insanüstü mücadelesi sayesinde negatif yönlerini çok az hissettik. Akhisar bizi yenmek için sahaya çıkmadı.

Çift forvet taktiğini destekleyen arkadaşlara da saygım var fakat bu taktiği rakibin çözmesi çok basit.
          Ben şahsi fikrimi aktaracağım... Amiri ' nin pres futbolu haricinde bir artısını görmedim. Aldığı topları kaybettiği noktalar çok kritik. Ve hücum gücü yoka yakındı.

Yorum

• 4-4-2 oynayacaksak Amiri oynamalı Tony ile 4-4-2 oynayamazsın temposuz oyuncu bikere orada oynayacak adam ileri geri gidip gelmek zorunda.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bir de şöyle bir şey var, çoğu kişi fark etmedi sanırım... Biz bu maça çift forvet gibi çıkmadık , yani dizilimden öyle anlaşılmıyordu.

Hugo' yu maç içerisinde bildiğimiz 10 numara olarak kullandık. Sadece kanatlardan gelen toplarda içeriyi çiftledi o kadar.

Çift forvet denilen olay, sahada çift forvetin bulunmasından ziyade daha farklı bir oyun biçimini içerisinde barındırıyor.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kendi sahasında geleni geçeni yenemeyen takım bu ligde şampiyon olamaz deplasmanda zaten mecburen puan kaybediyorsun birde iceride verdigin zaman geriye düşüyorsun işte.
                gecen yıl gs neredeyse mağlubiyet rekoru kırarak sampiyon oldu çunku kendi sahasinda sadece 1 beraberlikle 49 puan aldilar böyle olunca disaridan alacagin 25 puan bile yetiyor
                Evimizdeki tüm maçları kazansak en kötü ilk 3’te oluruz zaten. Ama takım bu güveni vermiyor.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya da başka bir bakış açısıyla, onlar iyi oynadığında takım iyi oynuyor.
                  Yok hocam. Bu soylediginin tam tersini diyorum. Takim kotuyse , baski altinda kaliyorlar. Bu durumda da cok kotu oynuyorlar.
                  Baski altindayken ekstra bir hareket yapamiyorlar. Kolay olmayan paslarda buyuk ihtimalle basarisiz oluyorlar.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Amiri hiç de ağır değil.
                    Anthony bence Amiriden ağır, savunması yok

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok hocam. Bu soylediginin tam tersini diyorum. Takim kotuyse , baski altinda kaliyorlar. Bu durumda da cok kotu oynuyorlar.
                      Baski altindayken ekstra bir hareket yapamiyorlar. Kolay olmayan paslarda buyuk ihtimalle basarisiz oluyorlar.
                      Aslında Sosa' yı bilmem ama onazi ' de baskı altındayken topu dikme ve sürekli burağa şişirme olayı başlıyor... Sanırım psikolojik bir şey, bir an önce skoru elde etmek istiyor.

Yorum

Ben şahsi fikrimi aktaracağım... Amiri ' nin pres futbolu haricinde bir artısını görmedim. Aldığı topları kaybettiği noktalar çok kritik. Ve hücum gücü yoka yakındı.
                        İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaten Hugo ve Burak'ın çift santrafor oynayabilmesi için kanatlarda Amiri ve Ömür gibi hem içeri katederek oynayabilen hem de rakibini kovalayan oyuncular olması şart. Nwakeame ile aksar bu sistem mesela ...
                        Mücadeleci futbol Amiri'yi yıpratıyor ve fazla top kayıpları yapıyor. Amiri'nin bugün oynadığı baskılı futbolu oynayacak futbolcumuz bence yok. Doğru pres yapıyor. Fakat top kayıpları, top taşımaması gibi sorunları görünüyor zaten. Bugün ona verilen görev bence Orta sahaya yardım etmesi yönündeydi bu görevini çok iyi yaptı.

Ben Sosa'yı beğeniyorum fakat kesinlikle istediğim seviyede değil. Bugün atılan bütün gollerde Sosa'nın imzası var neredeyse. Fakat ben Sosa'nın durup durup Pirlo gibi sağa sola uzun toplar atmasını yeterli bulmuyorum. Sosa delici oynamalı. Beşiktaştaki futbolundan uzak. Gole çok uzak tutuyor kendisi. Onazi bile daha fazla giriyor ceza sahasına. Mesela Pereira bindirirken Sosa'ya bakıyorum hemen emniyet kemeri gibi geriye bakıyor, hemen geriyi kontrol etmeye çalışıyor. Defansif rolünü benimsemiş, zaten orada da oynamış kariyerinde fakat dediğim gibi sağlam şutları, delici paslarını görmek istiyorum.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Batuhan için ''yıldız adayı'' dedi. Saçmalıyor işte.
                          cidden dedi mi böyle bir şey?
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cidden dedi mi böyle bir şey?
                            Maalesef dedi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Burak Yılmaz penaltı kullanırken Rodellega çizgide beklemedi ve sağ tarafta bir yerde vuruşu izledi. Ne alaka anlamadım? Kaleciden yada direkten dönme ihtimaline karşı ceza sahasına yakın yerde olması gerekiyordu. Acaba penaltı atmayı mı bekliyordu ?
                              McLas was Here

Yorum

Aslında Sosa' yı bilmem ama onazi ' de baskı altındayken topu dikme ve sürekli burağa şişirme olayı başlıyor... Sanırım psikolojik bir şey, bir an önce skoru elde etmek istiyor.
                                Bence yetenegiyle alakali. Yakin zor pas deneyip kontrataga kalacagima uzun oynarim diyor.

Ama yinede onazinin sosa dan daha fazla katkisi oldugunu dusunuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X