Avrupa deplasmanından dönmüş eksik Akhisar'ı iyi zamanda yakaladık. Golleri bulurken geçen maçta olduğu gibi şans yanımızdaydı.
Akhisar'ın 10 dk'da pili bitti, bu yüzden savunmada pek zorluk yaşamadık. Buna rağmen JP berbattı, ama asist yaptığı için iyiydi diyecekler.
Golleri bulana kadar Sosa, Onazi ve Amiri kötüydü, skorun gelmesi ve rakibin umudunun kırılmasıyla 3 oyuncu da 2. yarı toparladı.
Abdülkadir geçtiğimiz sezonu hatırlatan bir oyun oynadı, istikrarı yakalaması lazım.
Forvette Roda kötüydü, Burak ondan da kötüydü. İkisinin de bitiricilik dışındaki özellikleri çok düşük.
Olcay ve Yusuf kazmalarına bu takımın ihtiyacı yok.
O kadar altyapı muhabbeti yapıldı, Batuhan'ın bile süre aldığı takımda kamp döneminde öne çıkan Parmak ve M Cem şans bulamıyor, saçmalık.
Bu kadar yeteneksiz hücumcunun olduğu kadroda Tony'nin şans bulamaması futbola hakaret.
Sonuç olarak çok önemli fakat aldatıcı 3 puan, bu kadro ve oyun bir yerde patlar.
birçok tespit dogru ama kazanmak önemli...iyi oynadığımız maçlardada puan kaybettik..
3 puan iyidir diyeceğim
Trabzon bir aşk hikayesi değildir. Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Golden bağımsız bir şekilde dile getireceğim, Novak çok iyi bir oyuncu. Kendisine sempatim tekmeye kafa uzattığı bir pozisyonla başladı. Çok pozitif oynamaya çalışıyor. Doğru bir bek gibi oynamaya çalışıyor. Ne olursa olsun hücum varyantlarına giriyor. Novak benim için özel bir futbolcudur. Kendisine sevgilerimi dile getiriyorum.
Kariyerinde 45 golu var. Hava toplarinda cok iyi. Mas dan daha faydali oynuyor.
Onazi, oyunun mücadele tarafında zaten 1.sınıf (Güç değil mücadele,pres,pas arası,top çalma)
Sosa'dan sonra topla ilişkisi de pozitif evrilme gösterdi. Ne kadar az ileri dikerse o kadar iyi.
Onazi-Sosa ikilisi gayet iyi.
Böyle durumları seviyorum sezon başı çöp olarak gördüğümüz adam bir anda takımın ihtiyacı olan bir oyuncu haline geldi. Daha iyisi olana dek mevkisinde alternatifsiz hem Onazi hem Sosa.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
iyi gidiyoruz.
devre arasına kadar sadece antalya deplasmnı fb ve bjk den puan kaybetsek bile kafi.. yeterki diğer maçlardan 3 puan alalım. bu 3 takımla berabere kalsak da olur.
devre arasında da iyi bir stoper ve ortasaha alsak yeter.
O pozisyonda VAR'dan uyarı gelmemesi de oldukça ilginç!
Yıllarca futbol oynadım. Senelerdir maç izlerim. O pozisyona herhalde bir tek bizim hakemler faul vermezdi.
Net penaltımızı çaldılar. Abdülkadir çalımı atmış gitmiş. Adam yetişemiyor topla alakasız şekilde eliyle şarj uyguluyor.
Buna penaltı verilmeyecekse neye verilecek anlamıyorum. Resmen hak yiyorlar.
O pozisyondan bağımsız hakemi değerlendirecek olursak oldukça iyi maç yönetti diyebiliriz.
Bana göre de iyidi ancak bu pozisyonda VAR ' a bakmaması kimine göre VAR kimine göre YOK dememe neden oldu.
Akhisar sert bir takım olmadığı için rahat ettik. Ama cok disiplinsiz davrandigimiz anlar var. Mac 3-0 ortasahamiz hızlı geçiliyor. Sosa ve onazi çok kolay boşaltıyor merkezi. Abdülkadir klasik kanat gibi kenarda bekliyor. Merkeze gelip yardım etmesi lazım.
Vahid ve hosseini dışında sert oynayan oyuncu yok. Çok kolay çalım yiyoruz.
Son olarak burak da oyundan çıkar. Savunma arkasına sarkacak gücü yoktu. hiç zorlamadı savunmayi.
fener basksehir ve büyük ihtimal beşiktaşın puan kaybettiği haftayı güzel atlattık gs balına kazandı keşke oda puan kaybetseydi neyse sağlık olsun fener maçına kadar kayıpsız gitmek şart.
gs nin zor maçları var bu arayı kayıpsız atlatırsak devre arasına yakın puanlarla kapatırız
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 07.10.2018, 21:41.
Şahsi fikrimi dile getireyim, çift forvete kesinlikle karşıyım. Amiri'nin orada insanüstü mücadelesi sayesinde negatif yönlerini çok az hissettik. Akhisar bizi yenmek için sahaya çıkmadı.
Çift forvet taktiğini destekleyen arkadaşlara da saygım var fakat bu taktiği rakibin çözmesi çok basit.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
bu anlayışla(burak-hugo) devam edilecekse kanatlarda vahid-abdüş(olcay) olmak mecburiyetinde. bu halde bile defolarımız varken tony'i falan vahid'in yerine oynatmak büyük risk olur. tony şuan ki oyunda 2. forvet olarak oynasa daha da iyi olabiliriz bence. ancak burak-hugo ikilisi galibiyetler devam ettiği müddetçe bozulmaz.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Şahsi fikrimi dile getireyim, çift forvete kesinlikle karşıyım. Amiri'nin orada insanüstü mücadelesi sayesinde negatif yönlerini çok az hissettik. Akhisar bizi yenmek için sahaya çıkmadı.
Çift forvet taktiğini destekleyen arkadaşlara da saygım var fakat bu taktiği rakibin çözmesi çok basit.
Zaten Hugo ve Burak'ın çift santrafor oynayabilmesi için kanatlarda Amiri ve Ömür gibi hem içeri katederek oynayabilen hem de rakibini kovalayan oyuncular olması şart. Nwakeame ile aksar bu sistem mesela ...
Onazi ve sosa ile ilgili bir durum var. Eger takim iyi oynarsa onlarda kesin iyi oluyorlar.
Ama takim kotu oldugunda , baski altinda olduklarinda cok kotu oynuyorlar.
Yani sosa ve onazi lider, takimi tasiyan oyuncudan daha cok; iyi takimin iyi oyuncularidir.
Ya da başka bir bakış açısıyla, onlar iyi oynadığında takım iyi oynuyor.
Yorum