Takımımızı tebrik ederim çok kusur yoktu. Ufak tefek pozisyon kayıpları oynadıkça düzelecektir. 4-4-2 oynamak zordur saha yerleşimini oynadıkça daha iyi yapacağız inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Olcay Çakır'ı severim ama çok kötü yorumluyor her şeyi. Özellikle maç başladı Yumlu maç bitti hala Yumlu diyor adam belki abartısız 100 kere Mustafa dedi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Batuhan için ''yıldız adayı'' dedi. Saçmalıyor işte.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay Çakır'ı severim ama çok kötü yorumluyor her şeyi. Özellikle maç başladı Yumlu maç bitti hala Yumlu diyor adam belki abartısız 100 kere Mustafa dedi
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Yaşıtı İspanyaya gitti ligde 100 maçı geçik oynadı bu arkadaş daha genç topçu statüsündeİlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan için ''yıldız adayı'' dedi. Saçmalıyor işte.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Demek bana göre yeterli değil, ayrıca kusmak değil eleştiriyorum kendime göre. Size mi soracaktım yoksa ?İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 mesajinin 19 u adama kusuyorsun. Sadece bumac degil hep boyle.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMcLas was Here
Yorum
-
İstatistik noktasında paslara çok dikkat ederim. Günümüz futbolunda pas trafiği çok önemli ve Ünal Hoca'nın ne kadar eleştirsemde bu takıma kazandırdığı en güzel şey pas alışkanlığıdır. Bu denli başarılı pas yapan Trabzonspor'a hiç rastlamamıştım.
Pas yönlerini inceledim o kadar ilginç ki paslar yarından fazlası dikine ve kayıp çok az. Buda pozitif futbol olarak yansıyor bize.
Abdülkadir %90 Sosa % 84 Onazi %98 Huseyni % 90. Çok hoşuma giden istatistik bu.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Kasımpaşa ile beraber ..İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en fazla gol atan takımıyız.McLas was Here
Yorum
-
Soracaksin tabi senin kıskançlık triplerini okumak zorunda miyiz? Ayni mesaji 100 kere yazinca daha mi inandirici oluyor?İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek bana göre yeterli değil, ayrıca kusmak değil eleştiriyorum kendime göre. Size mi soracaktım yoksa ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İç Saha derbilerine Gs maçı kadrosu
İç Saha dış saha Anadolu klüplerine karşı 4-4-2
Deplasman derbi maçları taktiğini de oluşturabilirsek devre arasına kadar yarıştan kopmayız.
Devre arası doğru bir uzun stoper alır ve adaptasyon sorunu yaşamazsa harika olur.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum