Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımımızı tebrik ederim çok kusur yoktu. Ufak tefek pozisyon kayıpları oynadıkça düzelecektir. 4-4-2 oynamak zordur saha yerleşimini oynadıkça daha iyi yapacağız inşallah.

Yorum

• Yusuf yazıcı siz her kadro sahaya doğru yayılıyor. Yazıcı nin kafa yerinde değil şu anda. Gelir mi bilmem.

Yorum

• Olcay Çakır'ı severim ama çok kötü yorumluyor her şeyi. Özellikle maç başladı Yumlu maç bitti hala Yumlu diyor adam belki abartısız 100 kere Mustafa dedi
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Hücumda alternatifli kadromuz var ama savunmada yedekler çok zayıf. Bu dörtlüden hiçbirinin yedeği yok maalesef. Devre arası takviye yapılmalı.
          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olcay Çakır'ı severim ama çok kötü yorumluyor her şeyi. Özellikle maç başladı Yumlu maç bitti hala Yumlu diyor adam belki abartısız 100 kere Mustafa dedi
            Batuhan için ''yıldız adayı'' dedi. Saçmalıyor işte.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Onazi bu maç %98 pas isabeti ile oynadı. Sadece 2 pas hatası yapmış. Yani birisi onu uyarmış olabilir saçma sapan diktiği topları bu maç denememiş.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Batuhan için ''yıldız adayı'' dedi. Saçmalıyor işte.
                Yaşıtı İspanyaya gitti ligde 100 maçı geçik oynadı bu arkadaş daha genç topçu statüsünde
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  20 mesajinin 19 u adama kusuyorsun. Sadece bumac degil hep boyle.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Demek bana göre yeterli değil, ayrıca kusmak değil eleştiriyorum kendime göre. Size mi soracaktım yoksa ?
                  McLas was Here

Yorum

• Bu arada 3-1 olduktan sonra bile maçı çok rahat izledim. Artık rakipler korksun !!
                    McLas was Here

Yorum

• Ligin en fazla gol atan takımıyız.

Yorum

• İstatistik noktasında paslara çok dikkat ederim. Günümüz futbolunda pas trafiği çok önemli ve Ünal Hoca'nın ne kadar eleştirsemde bu takıma kazandırdığı en güzel şey pas alışkanlığıdır. Bu denli başarılı pas yapan Trabzonspor'a hiç rastlamamıştım.

Pas yönlerini inceledim o kadar ilginç ki paslar yarından fazlası dikine ve kayıp çok az. Buda pozitif futbol olarak yansıyor bize.

Abdülkadir %90 Sosa % 84 Onazi %98 Huseyni % 90. Çok hoşuma giden istatistik bu.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin en fazla gol atan takımıyız.
                          Kasımpaşa ile beraber ..
                          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demek bana göre yeterli değil, ayrıca kusmak değil eleştiriyorum kendime göre. Size mi soracaktım yoksa ?
                            Soracaksin tabi senin kıskançlık triplerini okumak zorunda miyiz? Ayni mesaji 100 kere yazinca daha mi inandirici oluyor?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gene bir milli ara aynı Alanya gibi kağıt üstünde çok basit gözüken bir Erzurum maçı. Dikkat etmek lazım

Yorum

• İç Saha derbilerine Gs maçı kadrosu
                                İç Saha dış saha Anadolu klüplerine karşı 4-4-2

Deplasman derbi maçları taktiğini de oluşturabilirsek devre arasına kadar yarıştan kopmayız.

Devre arası doğru bir uzun stoper alır ve adaptasyon sorunu yaşamazsa harika olur.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X