Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir arkadaş vardı maçın kilit noktası Burak ve Hugo'nun birlikte oynamaması deyip Burak'ı kesiyordu.

Hadi abicim hadi bu takım çift santraforla yargı dağıtmaya devam edecek.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olcay Çakır'ı severim ama çok kötü yorumluyor her şeyi. Özellikle maç başladı Yumlu maç bitti hala Yumlu diyor adam belki abartısız 100 kere Mustafa dedi
      25 yaşındaki oyuncuya yıldız adayı demesi de enteresandı batuhandan bu yaştan sonra olsa olsa maksimum ceyhun gülselam olur

Yorum

• Gecen seneler gibi kabiz futbol oumynamiyoruz. Bilinçli, pasli bir oyunumuz var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ben de Onur'u aşırı derecede elestirince, Onur düşmanı oldum kac kez.
          Elestirinin en ağır olani bile. ( futbol olarak ) çok normal birsey arkadaslar.
          Elestirmek senin, benim en doğal hakkim.
          Bu oyuncular hicbirimizin hayati boyunca kazanamayacagi milyon eurolari ceplerine koyuyorlar.

Bakin 2 mactir Onur iyi.
          Kendi sayfasinda bile her mac sonu ozel tebrik ediyorum.
          Burada her mac sonu Onur'u da tebrik ediyorum.

Bu mac içinde binlerce kez teşekkür ederim Onur'a.
          Bu hafta boyu yüzüm gülecek yaptığı kritik kurtarışlarla.

Yusuf da, kötü oynadı mi Abdülkadir de birakin sahada oynayacağı futbol ile kendini savunsunlar.

Tıpkı 2 haftadir Onur'un oynadığı futbol gibi.

Siz onlari savunmak için çaba harcamayın..

Bu arada Sosa sen mükemmel bir detaysin...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.10.2018, 21:26.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Soracaksin tabi senin kıskançlık triplerini okumak zorunda miyiz? Ayni mesaji 100 kere yazinca daha mi inandirici oluyor?

Emredersin paşam !! Engelle diye bir seçenek var galiba bu forumda. Hadi bak işine, karşılıklı atışmalardan dolayı da forum ahalisi hakkını helal etsin ..
            McLas was Here

Yorum

• Deplasman sanssızlıgımızı kırdık sonunda, seriye baglariz umarim.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Modern futbol 4-4-2 dir, şampiyon seneki Leicester Cityvari olduk. En sevdigim sistem 4-4-2 ve bu sistem ligimize de uygun sistem. Biraz daha teknik taktik konularda yükleme yapalim bozmadan boyle devam edelim.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de Onur'u elestirince burada Onur düşmanı oldum kac kez bu forumda.
                  Elestirinin en ağırı bile normal birsey arkadaslar.
                  Elestirmek senin, benim en doğal hakkim.
                  Bu oyuncular hicbirimizin hayati boyunca kazanamayacagi milyon eurolari ceplerine koyuyorlar.

Bakin 2 mactir Onur iyi.
                  Kendi sayfasinda bile her mac sonu ozel tebrik ediyorum.
                  Burada her mac sonu Onur'u da tebrik ediyorum.

Bu mac içinde binlerce kez teşekkür ederim Onur'a.
                  Bu hafta boyu yüzüm gülecek yaptığı kritik kurtarışlarla.

Yusuf da, kötü oynadı mi Abdülkadir de birakin sahada oynayacağı futbol ile kendini savunsunlar.

Tıpkı 2 haftadir Onur'un oynadığı futbol gibi.

Siz onlari savunmak için çaba harcamayın..

Bu arada Sosa sen mükemmel bir detaysin...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Sen kendi yazdıklarını eleştiri olarak adlandırıyorsun yani,iyiymiş.

Yorum

• Onazi çok kötü oyuncu.

Yorum

• Amiri yerine Vakame ilk tercih olmalı Amiri ağır kalıyor.. Yusuf Yazıcı aklını başına toplayan kadar kenarda oturmaya devam etmeli ki şu haliyle bu takıma girmesi imkansız zaten.. Hosseini çok iyi performans gösteriyor, Pereira'da alkışı hak ediyor..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onazi çok kötü oyuncu.
                        Sahanin en iyilerinden.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 4-4-2 ile devam edeceksek Tony oynayamaz. Tony tipik 4-2-3-1 in kanat forveti. Ha temposunu artırır, ileri geri gider ve sahada yayılmada takımı eksik bırakmazsa oynar. Vahid ve Olcay çok yetenekli olduğu için değil, bu sistemi oynayabildikleri için tercih ediliyorlar.

Bundan sonraki tartışma konumuz bu sistemin devam edip etmemesi yönünde olur. Bu sistemi her deplasman kaldırır mı tartışmak lazım. Ben devamından yanayım.
                          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kasımpaşa ile beraber ..
                            Evet onlar da var.

Yalnız nolursa olsun içerdeki bütün maçları kazanmalıyız.

Yorum

• Bu arada onur ligin en az penalti kurtaranlarindan herhalde.
                              Her penaltida rakip oyuncu daha kosarken ne tarafa atlayacagini belli ediyor. Cok erken atlamasi kalemizi boş hale ceviriyor.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir arkadaş vardı maçın kilit noktası Burak ve Hugo'nun birlikte oynamaması deyip Burak'ı kesiyordu.

Hadi abicim hadi bu takım çift santraforla yargı dağıtmaya devam edecek.
                                Evet nerede o kişi... şimdi konuşsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X