Maç kaybedilirse 1 numaralı sorumlusu hocadır tıpkı geçen 2 haftaki gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu hocalar hep bizi mi bulur kanat oyuncu 1 tane olur gider biz Burak hz leri oynasın diye kanatta oynatiriz yeterki beyefendi şikayet etmesin. Abdülkadir kanat değil hala neden kanat oynuyor çocuğu orada gelişmesine zarar veriyoruz. Orta saha gecensenede bir halt olmadığını göremeyenler hala bu inatla devam.En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 29.09.2018, 15:30.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Hadi Onur alternatifsiz , oynat.
Ama bunca olaydan sonra sirf Burak oynasin diye Nwakaeme kesik yiyor.
Sirf takimi alacaklarina karşılık Fifaya sikayet etti diye Kucka 11'e monte ediliyor.
Yakismadi Unal Karaman.
Gerci senin notun Zeki transferine olur vermenden belliydi ama.
Sana Gs maçında oynayip, suan kadroya almadığın oyuncular taraftar gözünde büyük kredi kazandirmisti ama onu da 2 haftada mafettin.
Bizim günahımız ne...
Bir haftadir kafam rahat.
Isime gücüme odaklanmışım ne güzel.
Haftasonu tatilimde maçı izlemek bile gelmiyor artik icimden.
Trabzonspora gönül vererek en büyük acıyı biz yaşıyoruz yıllardır..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu herif maç berabere ya da Kasımpaşa öndeyken bizi kanser edene kadar oyuncu değişikliği yapmaz kalkar yine Tony'i 80.dakikada oyuna sokar ve ben bugüne kadar hiç sövmediğim Trabzonspor teknik direktörüne söverim arkadaş, bunla da yetinmeyip icraatlarını beğendiğim yönetimde bundan payını alır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ünal Karaman :Bakıyorum sözleşmesine 11'de oynar diye bir madde yok
Burak'da var demek ki tamam onu da anladıkİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum