Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada klubu şikayet edip haftaya ilk 11'e girmeyen gerizekalıdır bu saatten sonra

Sahip olduğu sözleşmeler sayesinde oyuncusundan şantaj yiyen klüp acizdir
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Maça kanatsız çıkmak demek bugün beklerin işinin zor olacağını gösteriyor. Elimizde çok değerli bı kanat forvet var ama biz formsuz yusuf ve abdulkadir için sürekli kadronun yapısını bozuyoruz.

Yorum

• yahu bu maçı kazansak da aklımda hala olcay meselesi
        onur ve burağın durumu kalacak.
        hoca iyice fantaziye başladı umarım bu taktiği tutar.
        hala 1-1 de ısrarcıyım. golü de umarım sosa atar artık atmalı at artık ya..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Simdiden gecmis olsun.Ben disari cikiyorum size Allah sabir versin.

Yorum

• Şu takımı izlereyek sağlığınızı, vaktinizi harap etmeyin. Çıkın eşinizle,dostunuzla, arkadaşarınızla gezin dolaşın keyfinize bakın.

Ünal Karaman bu tercihlerle yakında gider.
            En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 29.09.2018, 15:13.

Yorum

• Gs maçından sonra havaya girmiş bı takım nasıl bozulur onu gösterdi bize hoca . Ben hocayı kendi kararlarını alabilen biri zannetmiştim ama tamamen yanilmisim. Hiç bir hoca futbolcunun esiri olmamalı hele bu kişi disiplinsiz hareketlerde bulunup kendini kulüpten üstün görüyorsa

Yorum

• bir maç kötü oynayınca kesik yeniyosa burağın kadroda işi ne ünal hocam.olcayın tonynin amirinin rodenin günahı ne.

Yorum

• Ligin 7. haftası her hafta farklı futbolcular farklı taktikler....
                  Kanatsız taktikte çok sıkıntı yaşayabiliriz.Kilidi açacak olan Abdüş-Sosa bağlantısı.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• görünen köy klavuz istemez...trezequet dagitir bu takimi...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Şu takıma stoper almayıp bizi mustafa akbaş denen şahsiyetsiz kişiye mahrum bırakip puan kaybettirenlerede yazıklar olsun. Noldu iki maç oynadı takımın içine etti bugün yine kadroda yok. Yahu o karaktersizi oynatana kadar kuckayi defansa koysaydin veya Hüseyin Türkmeni nebiliyim novak oynasaydı ama şu şahsiyetsiz oynamasaydi. Onun yüzünden takım iki maçta puanlar kaybetti.

Yorum

• Ben böyle bir kadroyla çıkmazdım. Hele hele Vahid'i asla yedek bırakmazdım, geçen hafta insiyatif aldı tek başına çabaladı suçlu oldu adam. Hem göbekte hem kanatta şuan takımın 1. numaralı tercihi olmalı.

Bir türlü mantıklı olanı yapamıyoruz. Burak denen herifi oynatmak niye? Takım arkadaşları bir tane karaktersizin tüm açıklarını kapatıp üstüne ona oynamak zorunda mı?

Her maç gelen tüm şutları içeri alan Onur hala ilk 11'de, keseceksen onu kes, rakiplere pozisyon vermeden maç kaybediyoruz.

Neyse bu da hocanın tercihidir diyelim ama Sosa 2 maçtır hiçbir şey oynamıyor. Keza Abdülkadir da çok kötü durumda. Madem ilk 11 çıkıyorsunuz maça ağırlığınızı koyun azıcık. Kucka da verilen şansı iyi değerlendirmeli.

Yorum

• Kazanırız, kaybederiz ayrı ama kesinlikle yanlış kadro. Rakibe göre bir dizilim mi diye düşündüm onunla da alakası yok. Maalesef Hoca nezdinde kontrol kaybı gözüküyor. Gs maçındaki diziliş ve anlayış değişmemeliydi. Hocanın da takımın da ferahlaması için kazanmak şart ama gidişat iyi değil.
                          There is no spoon...

Yorum

• Bu kadroyla Ünalın da karakterini görmüş olduk. Bizim bunlarla başarılı olma şansımız yok. Rıza bile sene sonu kendi istifa edip gitti. Ünaldan daha karakterliydi.

Yorum

• Bir şerefsiz yüzunden bütün takımı, bütün sezonu sattılar.Ünal adaletli olur dedik ama onunda ayarını bozdular. O şerefsiz gol atsında buz yenilelim hiç önemi yok, Trabzon tarihinde ilk defa 1 oyuncuyu takımın üstüne çıkardılar.Buna sebep olan başkan, teknik adam vs... her kim varsa bir an evvel defolup gitmelidir.Bugünkü sonuç ne olursa olsun takımın dengeleri tamamen bozulmuştur,artiÄ· bu seneden hayır gelmez.

Yorum

• Hoca ayagina SIKIYOR. Hic umudum yok bu kadro dizilisi ile. Cok aciklar veririz yine
                                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X