Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Hoca bizi şaşırtmıyor o gelmeden önce akıllı yapancı hoca lazım diyorsun ama efsane getirdik. Ünal Hoca oyuncu olarak efsaneydi ama hoca olarak değil aynı sota gibi.
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ünal Hoca maçtan sora gidici konuşmalarıdan belli adam bitmiş kadroyu neye göre yaptı acaba...
      Sözleşmeler+ihtarnameler+otoriteler
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ünal Karaman ın böyle yüksekten konuşmaları hiç hoşuma gitmiyor. Sadece konuşan bir tip haline geldi
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Hoca kontrolünü kaybetmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Maraton biletim mevcut. İsteyen arkadaşa devredebilirim.
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• Kucka maçın yıldızı olur. Kadro gayet iyi.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu takımın efsanelerinin teknik direktör olup taraftarın gözünde alçalmasını hazmedemiyorum. Önce Tolunayla başladı, Hami, Şota ile devam etti şimdi de Ünal Karaman. Eski futbolcular artık TD olmasın bu kulübe mümkünse.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ......................Sosa
                  .............Kuco.............Onazi
                  .....................Abdülkadir
                  ...............Rodellega
                  ..........................Burak

Yok abi güzelim takımı ne hale soktular ne yaparsam yapıyım düzgün bi dizilim olmuyor baştan aşağı yanlış kadro.Bide şöyle deneyelim.

.....Kuco...........Sosa...........Onazi
                  ..................Abdülkadir
                  ...........Rodellega...........Burak

İnşallah ikincisini oynarız yoksa yine saçlarımızın beyazlarına beyaz eklenecek bir maç olacak.

Yorum

• 3 Diagne 1 Trezeguet

Yorum

• Keşbişolsun ne oltu?

Yorum

• Gelirken de yazdım ÜK sırf goy goy yapıyor. Bugünkü konuşması FT gibi. Son iki mağlubiyetin savunması "istatistiklerde" önde olmamız. Geçen sene Rıza benzer bir şekilde Göztepe maçından sonra goy goya başlamıştı. Sıra ÜK'da.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu maç bizim ,şeytanın bacağını kıracağız.

Yorum

• bu kadroyla oyunu önde oynamaya çalışma gibi bir duygusallığa düşersek skor aleyhimize çok farklı olabilir.

oyunu ortasaha mücadelesine çevirip hızlı hücumlarla gol aramayı tercih edersek kasımpaya takımı da çok etkili olamaz. skor eşitliğini 50-60'lı dakikalara taşırsak, hocamız da doğru müdahalelerde bulunabilirse kulübemiz bize maçı kazandırabilir.

evinde Trabzonspor'un oyun felsefesi elbette oyunu rakip sahada oynamak olmalı ancak bu kadro ile paşa'nın ekmeğine yağ sürmekten başka anlamı olmaz.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Yorum

• Maçı izlemek için özelden yardım atar mısınız lütfen..
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X