Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi takımın basireti bağlanıyor,normal yapacakları şeyleri bile yapamıyorlar,bu psikoljik baskıyı aşmak lazım.
    • Memento mori

Yorum

• Yusuf tam bir balon

Yorum

• Alanya’dan nefret ediyorum.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yusuf'a bu maçta ayrı ayar oldum Sosa topla çıkıyor yaklaş diye el hareketi yapıyor beyfendi oralı bile olmuyor la hayırdır ya tamamen bireysellik peşinde

Yorum

• Ben yıldım arkadaslar bugünden itibaren uzun bir süre burada olmayacağım ve yine uzun bir sure futbolu takip etmeyide bırakıyorum hakkınızı helal edin

Yorum

• Yine bir milli mac donusu yine husran..onazi kucka gibi yusuf aponun da ayni anda olmayacagini umarim anlamistir herkes olcay kalsa daha iyiydi sahada..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yorulduk artık vallahi yorulduk.

Yorum

• Abduş da bacak arası atmayı acilen bırakmalı
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ama Roda pas oyununa yardım ediya, takım oyununu bozmuya, defansa yardım ediya..
                    *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Sosa ,tony ,yusuf , akbaş hepsi rezildi beddua edeceğim olmayacak hepsi ahmak bunlarin mücadele etmiyorlar formasını adam.gibi terletmiyorlar böyle topcular olmaz.olsun

Sadece bordo mavi .
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yusuf ve Akbaş'ın yanına 7 numaralı Rodellage yı da ekleyelim

Yorum

• Bir maçla göklere çıkarılan takımımız bir maçla gömülüyor

İyi hazırlanamadık mental olarak maça
                          Alanya da cezayı kesti
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yildiz oyuncu boyle maclarda belli olur. Bence yusuf ve abdulkadir ust duzey oyuncu degiller

Yorum

• Ben futbola ara veriyorum. Gerek yok Fransızca öğreneceğim.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Korkarım, Yusuf ve Abdulkadir defteri bu sene kapanacak, özellikle Yusuf kadar bencil egoist topçu az gelir, saha içinde birkaç pozisyonda Pereire ve Sosayı çıldırttı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X